Annija35 @ 30.01.2023 06:37Pazūd-jo nav ieinteresēti turpināt kaut ko,iemesli varbūt dažādi.
Neko nepasaka-jo ir vieglāk vienkārši pazust,nekā ko skaidrot,kas un kāpēc. Man tādi vīrieši šķiet gļēvuļi.
Nav vērts domāt par to,kas notiek viņu galvās utt.,izsvītro tādus no savas dzīves un ej uz priekšu.
Chikitita @ 30.01.2023 06:49No tēmas nesapratu cik esat ilgi kopā vai vispār esat kopā? Cik bieži satiekaties?
Man vairāk izklausās, ka viņš nevēlas nopietnas attiecības, tur Tevi distancē šādi rīkojoties, vai arī kontrolē, apziņa ka Tu meklē, satraucies, svarīguma sajūta viņam. Neciešu šāda tipa vīriešus, tā ir otra čakarēšana.
Labi ja spēj, izpspēlē šo metodi viņam, Tev nav ko zaudēt, vispār dod pretī viņam nevis histēriski, bet gudri, izturies vienaldzīgāk, pašpietiekamāk utt.
Chikitita @ 30.01.2023 06:56Cik ilgi nekomunicējat? Vai tā ir nedēļa? Varbūt uzpeldēs drīz.
Chikitita @ 30.01.2023 06:55Vēl jautājums, vai viņam nav alkohola problēmas? Pazušana var būt arī alkohola lietošanas "tūres" vai pēcdepresija.
Chikitita @ 30.01.2023 06:59Tāpēc, ka tie vīrieši kuri uzskata, ka viņiem nav attiecību, viņiem nav nekāda atbildība par otru, viņiem nav jāpaskaidro, jārunā par jūtām, jārunā par šķiršanos, viņi no tā visa distancējas. Ir tikai randiņi, sekss un viss. Viņš vienkārši nav nobriedis attiecībām un tās nevēlas.
Chikitita @ 30.01.2023 07:14Un kā viss beidzās? Viņš pazuda vai Tu pazudi? Vai izrunājāties un sapratāt ka atšķirīgi redzat šīs attiecības?
mazaaduuda @ 30.01.2023 07:06
Nē, nē. Vairāki mēneši jau.
Mazums, var jau būt, ka uzrodas vēl. Kad ar citām apniks. ? Bet nē, neceru.
mazaaduuda @ 30.01.2023 07:11
Visdrīzāk tas pēdējais variants. Jo sākām komunikāciju ar to, ka pagaidām neko īstu un nopietnu nevēlamies (es biju tikko šķīrusies).
Bet sanāca tā kā sanāca. Dienu no dienas, un tu saproti, ka tomēr patīk vairāk kā tu domā.
Annija35 @ 30.01.2023 07:27
Vīrietis to tā arī uztvēra,nekas nopietns, tāpēc arī rezultāts ir tāds kā ir.
Chikitita @ 30.01.2023 07:46Nenobijās, viņam nebija līdz galam, es arī esmu sevi tā žēlojusi, varbūt viņam bija bail no attiecībām, varbūt es kaut kur kļūdījos, nē.
Palasi wildspirit no IG ierakstus, tik trāpīgi viņa raksta, vīrietis ja būs iemīlējies un gribēs Tevi, būs gatavs uz daudz ko, nebūs šķēršļi, tieši tāpat kā Tev, ja iemīlēšanās un nolūki ir, Tev nav šķēršļu.
Man bija daudz smagāks gadījums, jo tas bija ļoti ilgi, vienas vienīgas sāpes un skumjas gala beigās, tur vairs nav ko analizēt, jāiet uz priekšu, es pat vairs arī neatbildēju uz viņa vēstulēm kas uzpeldēja pēc laika, lai gan viss manī joprojām viņu mīl, bet turpināt to un lauzt sevi, graut savu pašapziņu, sākt lolot cerības, nevajag, vīrietis uz sievietes sirdi atradīs ceļu, īpaši tad ja zini, ka izdarīji no savas puses daudz un par Tavām jūtām, interesēm šaubu nav. Ja to nedara, tad tas ir bezjēdzīgi, jādzīvo ar domu par šodienu, neatskatoties