es viedokli un cilvēku stāstus uzklausīt te nevis problēmu meklēt, beidziet piesieties.Sarma1986 @ 22.01.2023 18:07Nu ja jau tie bērni pēc 10 gadiem dzīvi, redz ka nekas nebūs noticis. Ja nav problēmu, ta jāsameklē, vai ne?
ko darīt tādā gadījumā
Globuss @ 22.01.2023 19:43Nekas nebūs. Man nepatika, ka reiz mana personīga lieta, man to nezinot, tika ielikta nomiruša ģimenes locekļa zārkā. Man rādījās multenes (vairāki mirušie tuvinieki viens pēc otra rādījās sapņos un tik bieži, ka kļuva neomulīgi). Sazinājos ar priesteri, kas piedalījās tajās bērēs. Ieteica aizlūgt par nomirušo cilvēku un nesatraukties. Aizgāju uz baznīcu, noliku svecīti un pasūtīju par viņiem visiem aizlūgumu, tad vairs neviens nerādījās. Bet mūsu mīļie un tuvie, kas ir taisaulē, mums palīdz no debesīm, ne no kapa.
Miuce @ 22.01.2023 20:01
Pašsuģestija. Ja tas priesteris būtu ieteicis apēst kilogramu rīsu, lai nerādītos, arī pārstātu rādīties.
Braucuuzņujorku @ 22.01.2023 18:13es viedokli un cilvēku stāstus uzklausīt te nevis problēmu meklēt, beidziet piesieties.
greece @ 22.01.2023 18:45
Lāpstu pār plecu un raitā solī uz kapiņiem. Būs jārok. Labāk naktī, citādi kāds mentus izsauks.