Anchuks @ 19.01.2023 21:56Tikko LOTam bija izpārdošana. Ieķēru dažus īso brivdienu lidojumus.
Pavasarī dodos uz Andalūziju, Malagu un vasarā plānā Lisabona .
Biļešu cenas kopumā ievērojami augušas.
Nopietni? Google nestrādā? Poļu aviokompānija.Lula @ 20.01.2023 00:04
Nezinu, esmu dumja vai kā, bet nevaru izburtot, kas ir LOT? ?
ka tik nav poļu aviosabiedrība. Esmu lidojusi ar LOT, bet neatceros īstiLula @ 20.01.2023 00:04
Nezinu, esmu dumja vai kā, bet nevaru izburtot, kas ir LOT? ?
Jūras ezis @ 20.01.2023 00:10Nopietni? Google nestrādā? Poļu aviokompānija.
Neesmu nejauks jūras ezis. Sicīlijā bija jau 11x un San Vito ko Capo 4x. Maijs un septembris tur ir lielisks periods ka arī citas vietas Sicīlijā. La Sicilia conosco molto bene cara mia 😉Lula @ 20.01.2023 00:24
nejauks jūras ezis ?
Starp citu, arī maijā un septembrī sicīlijā nebūs maz cilvēku. Septembrī pludmales pilnas.
Lula @ 19.01.2023 21:48Kāds jums budžets?
Šaubas @ 21.01.2023 08:48Šogad gribētu uz Islandi,Horvātiju aizbraukt,bet daudz jāplāno pašai,kā,kur aizlidot,lētāk u.t.t.Agrāk diezgan garus maršrutus izbraukājām ar mašīnu,bet tagad esam sapratuši,kā ir pārāk nogurdinoši,daudz laika aiziet ceļā,meklējam lidojumus un neizbraucāmus objektus?
Būtu interesanti uzzināt,kā Jūs izplānojat savus ceļojumus,piemēram,izmantojot tūrisma firmas vai pašas izdomājat,kur,ko gribās redzēt,laicīgi rezervējat viesnīcas,tranportu?
Būtu labi uzzināt fīčas,piemēram,lētiem lidojumiem?Esmu dzirdējusi,kā piemēram,rezervējot ~5cos no rīta,biļetes ir lētākas,ir kaut kādas search vietnes,kur arī var dabūt lidojumus lētāk,bet vai tiešām tā ir?