.Eksperte. @ 18.01.2023 17:36Manējā kaķene ir mazliet teroriste. Īpaši, ja grib ēst. ?
Turklāt ļoti patīk gulēt virsū. Uzrāpsies jebkā kā varēs, uz pleca kaut kā pūce sēdēs, galvenais ka virsū. ?
Tagad arī, esmu pussēdus ar saliektām kājām, šī uzlec uz ceļiem un tup tur kā tronī, skatās pa logu ārā kā snieg. ?
Mēdzam reizi nedēļā viņu mazgāt, tad paņemu rokās, nonesu uz vannasistabu, šī jau saprot kas notiks. Nenīd, nebļauj, bet ieliek purnu man rokas locītavā un aiztaisa acis, tipa neredz ko notiek. ?
Beverly Hilza @ 18.01.2023 17:42Šķiet ka lielākajai daļai kaķi ir psihopāti, holēriķi un teroristi. ??
Beverly Hilza @ 18.01.2023 17:47
Tava kaķene nav Siāmas šķirnes?
Beverly Hilza @ 18.01.2023 17:42Šķiet ka lielākajai daļai kaķi ir psihopāti, holēriķi un teroristi. ??
Dalia @ 18.01.2023 17:20Mans kaķis ir apsēsts ar tualetes papīru. Viņam patīk ka no tualetes sloksnītes uztaisa mazu bumbiņu un met, tad viņš skrien pakaļ un nes atpakaļ. Gluži kā suns. Un citreiz viņš metra augstumā uzlec, lai noķertu bumbiņu. Vienīgais mīnuss, ka daudz papīra aiziet, jo visu laiku vajag “svaigu” bumbu un pēc tam jālasa papīrs pa visu māju, sevišķi zem dīvāna.
Globuss @ 18.01.2023 17:52Suņu lielākais trūkums ir tas, ka viņi neprot murrāt. ?
Annija35 @ 18.01.2023 21:50Manai kaķenītei negaršo kaķu zāle,bet traki dievina visas manas puķes,tās ļoti garšo viņai,nu pilnīgi visas tiek pagaršotas vienmēr un tās vairs protams tik skaisti neizskatās ?
Jāslēpj vienmēr pušķi?
Globuss @ 18.01.2023 17:47Ejat ārā pastaigāties ar saviem kaķīšiem? Mēs agrāk gājām pavadiņā, tagad jau iet blakus bez pavadiņas. Vajadzētu vairāk kustēties, citādi noapaļojas. Jokoju, ka jāatrod tāds ritenis kā kāmīšiem, tikai lielāks. Tad varētu paskriet ritenī.
Dieviete Katrīna @ 18.01.2023 17:24Mans kaķis vakaros pārvēršas par psihopātu, provocē, sakaitina suni un tad bēg. Suns pa dienu neliek mieru kaķim ?