1.5 gadus esam oficiāls pāris. Pirmstam pāris mēnešus bijām “runāšanas” fāzē.Eksperte. @ 18.01.2023 16:14Cik ilgi esat attiecībās?
es pilnībā piekrītu, vīrietis arī ne reizi nav sūdzējies par to, ka justu neuzticību no manas puses un nekad arī neesmu viņu ierobežojusi šajā sakarā. Problēmu jau kādu laiku risinu arī ar profesionāļa palīdzību.Annija35 @ 18.01.2023 16:18Ja Tev nav uzticēšanās otram,būs grūti veidot labas,mīlošas attiecības,jo visu laiku būs kādas aizdomas.
Tas,ka tev ir negatīva pieredze ar citiem, nenozīmē to,ka arī šis vīrietis ir tāds pats.
Ieteiktu tikt galā ar savu neuzticēšanos,ja pašai nesanāk,var meklēt palīdzību pie speciālista.
jā, lielākoties krāpšana. Runājot tieši par to FB grupu, kuru pieminēju rakstā - Kad to pieminēju draugam, viņš palika tāds dīvaini bailīgs, no kā arī sāka rasties aizdomas. Protams, tas viss manā galvā sniega bumbā aizvēlās tālāk :Dpradacandy @ 18.01.2023 16:23Tevi satrauc krāpšana vai vēl kas?
tirlinjsh @ 18.01.2023 16:27jā, lielākoties krāpšana. Runājot tieši par to FB grupu, kuru pieminēju rakstā - Kad to pieminēju draugam, viņš palika tāds dīvaini bailīgs, no kā arī sāka rasties aizdomas. Protams, tas viss manā galvā sniega bumbā aizvēlās tālāk :D
Tu nevari veidot attiecības,ja katru vīrieti gribēsi 100% pārbaudīt,vai tik gadījumā nekrāpj.
Tev ir jātiek galā ar to negatīvo pieredzi.
Ja man pateiktu par tādu FB grupu,man arī būtu max dīvaina reakcija,uzreiz saprastu,ka man neuzticas un kā var būt kopā ar cilvēku,kurš neuzticas?
tirlinjsh @ 18.01.2023 16:27jā, lielākoties krāpšana. Runājot tieši par to FB grupu, kuru pieminēju rakstā - Kad to pieminēju draugam, viņš palika tāds dīvaini bailīgs, no kā arī sāka rasties aizdomas. Protams, tas viss manā galvā sniega bumbā aizvēlās tālāk :D
Chikitita @ 18.01.2023 17:59Mans viedoklis, tiec galā ar sevi, tas neko labu nesaka, ja nespēj otram uzticēties un gribi izspiegot.
GhostGG @ 18.01.2023 16:54
+++
To arī sauc par pagātnes emocionālo bagāžu, kuru es tik daudz esmu pieminējis. Būtībā šis tagadējais vīrietis ir 1,5g tādās attiecībās, kurās sieviete nespēj, kā pati saka "investēties" pilnībā. Būtībā viņš dabū tikai daļu no sievietes, tikai tāpēc, ka kāds šo ir sačakarējis pagātnē.
Būvēt jaunas attiecības uz pagātnes fona jau saknē ir muļķīgi. Tagadējais draugs nav bijušais un viņam nav pilnīgi nekāds sakars ar to, ko, kas un kā tev ir nodarīts pagātnē. Turklāt 1,5g jau ir pietiekams laiks, lai saprastu, ka vīrietim ir nopietini nodomi, savādāk sen jau būtu "aizceļojis" citur. Vismaz, man tā šķiet, es, personīgi, 1.5g neuzturētos, ja nodomi nebūtu nopietini.