Šantāžas. Viņa bija labi visu saplānojusi, lai kontrolētu visu viņa dzīvi. Tas var likties neiespējami 😞.Eksperte. @ 18.01.2023 12:51Es nesaprotu kam ir tieši jānotiek tādam un kādas intrigas ir jāvērpj, lai izšķirtos pēc 5 gadiem un, cik saprotu, būtu saderināto statusā.
Nevar nedzīvot pagātnē. Mums abiem sāp, aizprojām.. Mēs aizprojām spējam sajust to ko jutām, tas nav pazudis, un tā ir lielākā nasta mums, bet to nevar salabot.. Jā mums nebija viss perfekti, jo netikām galā ar tiem cilvēkiem, kas šķērsoja mūsu ceļu, un tad arī viss sāka grimt. Tas viņu ļoti izmainīja un sagrāva. Ja kas tāds notiek, protams, ka cilvēks nespēj padomāt par attiecībām.Annija35 @ 18.01.2023 13:01Pārtrauc dzīvot pagātnē,ir jāiet uz priekšu,lai vai cik grūti ir.
Meklē kaut ko,kas tevi iepriecina,aizrauj un liek kustēties uz priekšu,jo nevajag būt tā,ka otrs tev bija visa dzīves jēga un bez viņa ir pilnīgs tukšums dzīvē.
Un ja to vīrietis "aizvīla" cita,tad acīmredzot kaut kas nebija līdz galam īsti jūsu attiecībās,lai cik skarbi tas neizklausītos.Un nevienu nevar pret paša gribu tā "aizvilināt".
Lorencita @ 18.01.2023 13:07Nevar nedzīvot pagātnē. Mums abiem sāp, aizprojām.. Mēs aizprojām spējam sajust to ko jutām, tas nav pazudis, un tā ir lielākā nasta mums, bet to nevar salabot.. Jā mums nebija viss perfekti, jo netikām galā ar tiem cilvēkiem, kas šķērsoja mūsu ceļu, un tad arī viss sāka grimt. Tas viņu ļoti izmainīja un sagrāva. Ja kas tāds notiek, protams, ka cilvēks nespēj padomāt par attiecībām.
Paldies par sapratni. Viņa bija ļoti liela profesionāle , pat pārāk. Es nevarēju ar viņu spēkoties.Mušpapīrs @ 18.01.2023 13:15Profesionālas intrigantes rokās nonācis pat sakarīgs vīrietis var apjukt. Pieļauju, ar laiku sapratīs savu kļūdu. Tev nav jāgaida, kad tas notiks.
Nevaru Tev dot padomu, taču ticu, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Turies!
Vai tad filmās un seriālos tādas drāmas nav redzētas? Divi mīloši cilvēki, bet kāds ļaundaris izdomā to visu izjaukt un ir visādas viltīgas metodes. Es neesmu tāds cilvēks, kas būs pretī viltīgs, vai ļauns, tāpēc es nekādīgi nespēju tur neko izdarīt .nē nu jā @ 18.01.2023 13:13
Es nesaprotu, tas ir kaut kāds filmas sižets?
Grūti aptvert, kā 2 cilvēkus, kas it kā ļoti mīl viens otru, var tā izšķirt. Un tā viņa jaunā dāma izklausās pēc kaut kādas raganas no pasakām, kas viņu piebūrusi, un viņš pat gribēdams netiek prom.
Ja jums abiem vēl ir jūtas un neesat laimīgi ar esošajiem partneriem, kāpēc nemēģināt vēlreiz?
Man tiešām prieks, ka tev nekam tādam nav bijis jāiet cauri un nebūs. Tas ir galvenākais.LāsmaLāsma @ 18.01.2023 13:13Tev vienkārši patīk čīkstēt un esi pārskatījusies romantic drama movies. Ja izņemot x cilvēku no tavas dzīves viņai zūd jēga un prieks, tad man Tev ir sliktas ziņas.
Lorencita @ 18.01.2023 13:07Nevar nedzīvot pagātnē. Mums abiem sāp, aizprojām.. Mēs aizprojām spējam sajust to ko jutām, tas nav pazudis, un tā ir lielākā nasta mums, bet to nevar salabot.. Jā mums nebija viss perfekti, jo netikām galā ar tiem cilvēkiem, kas šķērsoja mūsu ceļu, un tad arī viss sāka grimt. Tas viņu ļoti izmainīja un sagrāva. Ja kas tāds notiek, protams, ka cilvēks nespēj padomāt par attiecībām.
Šantāžas. Viņa bija labi visu saplānojusi, lai kontrolētu visu viņa dzīvi. Tas var likties neiespējami
Lorencita @ 18.01.2023 13:26Vai tad filmās un seriālos tādas drāmas nav redzētas? Divi mīloši cilvēki, bet kāds ļaundaris izdomā to visu izjaukt un ir visādas viltīgas metodes. Es neesmu tāds cilvēks, kas būs pretī viltīgs, vai ļauns, tāpēc es nekādīgi nespēju tur neko izdarīt .
Lorencita @ 18.01.2023 13:22Paldies par sapratni. Viņa bija ļoti liela profesionāle , pat pārāk. Es nevarēju ar viņu spēkoties.
Viņš viņu iepazina caur citiem diviem cilvēkiem. Tā sieviete riktīgi saķērās viņā un bija gatava pilnīgi uz visu.
nē nu jā @ 18.01.2023 14:14
kaut kāda meksikāņu melodrāma. ja tavu līgavaini bija tik viegli “aizvilināt”, tad acīmredzot viņš nemaz tik laimīgs attiecībās nebija.
Daļēji piekritīšu! Cilvēks pēc dabas ir izpalīdzīgs, bija draugs, kuram viņš palīdzēja ar problēmām. Aizdeva pat naudu, un beigās tādi cilvēki kļūst pat par ienaidniekiem. Darot labu. Visas tās problēmas beigās uzkrāva otram ar to palīdzēšanu, un viņam ar to sākās problēmas. Bija jāmeklē risinājums, tā iepazinās ar citiem cilvēkiem līdz satika to sievieti. Tā atbildība bija tāda, ka tiem kam laba sirds, tiek pataisīti par vainīgiem un it kā rīcībspējīgiem. Iegāzt cilvēku var jebkurā situācijā, ja vien māk un to grib.Karliiina @ 18.01.2023 15:46Šeit Tu piedēvē pārdabiskas spējas un ietekmi kaut kādiem tēliem. Glāb vīrieti, ciet pati, tad ciešat abi. Vienas vienīgas ciešanas un dzīvošana upura lomā.
Palasi par Karpmana drāmas attiecību trijstūri un atrodi sev profesionālu atbalsta personu.
Pieaudzis, rīcībspējīgs cilvēks pats uzņemas atbildību par savu dzīvi un norisēm tajā!