Sveikas!
Vīrieša frizūra man vienmēr bijusi ļoti svarīga. Mati ir vīrieša skaistākā rota. Šī brīža attiecībās kopīgi esam nonākuši pie optimāliem risinājumiem. Tas nebija viegli, taču šobrīd esmu ļoti apmierināta.
Ilgstoši manu vēlmju vadīts mīļotais audzēja garus matus. Taču kādā brīdī viņš paziņoja, ka darba vietā šāds matu koncepts neatbilst korporatīvajam standartam. Bija mums smagas diskusijas, biju gatava doties pie uzņēmuma vadības runāt par šiem jautājumiem, taču beigās vienojāmies par zelta vidusceļu - biznesa vajadzībām viņš nogrieza ļoti īsus matus galvas augšējā daļā, bet aizmugurē no pakauša atstāja garos matus līdz astes kaulam.
Tagad ir tā, ka darbā viņam aizmugurē ir astīte ar gumiju. Vai arī bize, ja ir nopietnas sapulces, tikšanās ar sadarbības partneriem.
Mūsu romantikas brīžos viņš piešķir matiem apjomu galvas vainaga daļā sasukājot vairākas šķipsnas pretēji to augšanas virzienam un izveidojot skaistu copi. Nostiprina ar dažām matadatām, izmanto nedaudz matu laku frizūras noturībai, kā arī izdaiļo ar vīrišķīgi atturīgu matu banti. Reizē arī tiek atsegts viņa ūdensrozes tetovējums uz kakla.
Savukārt brīvajā laikā matiem tiek dota atslodze, ļaujot tiem brīvi nosegt plecu, krūšu un vēdera sānu daļas.
Man īpaši patīk tieši kompromiss starp galvas augšējās daļas matiem, kur viņš savam tēlam piešķir tādu kā skarbumu un pat agresiju ar īso spuraino ezīti, kas veiksmīgi saspēlējas ar līgano pāreju garā plūstošā līnijā pakauša daļā, atslābinot profesionālo un vīrišķīgo smeldzi, kas vērojama no priekšas.
Kāda ir jūsu pieeja šajā jomā?