Chikitita @ 10.01.2023 12:58Es zinu gadījumus kad pēc daudziem gadiem 2 cilvēki atkal satiekas un izveido attiecības, bet šo gadu laikā ir gan pusēm bērni, gan liela dzīves pieredze, tātad vajadzēja izšķirties. Bet tie ir ļoti reti gadījumi, pamatā aizmirst un viss nobeidzās un negribas pat to cilvēku redzēt, un ja redzi priecājies, ka nekas nesanāca, man tā ir praktiski ar visiem bijušajiem, viņi vairs nav tādi kādi vīrieši man patiktu, absolūti nekas no tā, jo es esmu mainījusies, labs mierinājums, ka tikai uz labu, bet viņiem viss sliktāk, gan vizuālais skats, gan dzīves ceļi. Piemeram, viens ir pilnigs vientuļnieks, nupat jau pavecs vientuļnieks bez bērniem, jo bija 10 gadus vecāks, es uz viņa fona esmu jauna dāma labākajos gados, cits pilnīgi nekāds, nošļucis, viens ir gan veiksmīgs bet arī vizuālais vairs nav nekāda, šķiet tikai viens tāda ļoti simpātisks, bet arī tikamies tikai 1 mēnesi, tatad nekas tur nebija.
Wordrobe666 @ 10.01.2023 17:20
Vientuļnieks vel nav nekas briesmigs,vot ja viņš butu nodzeries, speletu kazino, pazaudetu dzivokli, tusetu ar narkomaniem, tad varetu apdirst cilveku.? Daudzi ir vientuļnieki un ?? Tas vel neliecina ka cilvēks ir mazvērtīgāks, nekā to pakaļas, kas ir ikdienā ar cilvēkiem. ??
Nu protams, ka tikai, pati esi labāka uz citu fona, salidzinot tevi ar labākajiem, veismigakajiem, utt tu būtu ari nošļukusi pa dzīvi.?☺
Ne nu protams, ja salidizna sevi tikai ar sliktakajiem variantiem - , tad vari spīdēt ka zvaigzne.. ?
P. S- Aizmirsi sevi salidzinat vēl ar narkomĀniem, zagļiem, bomžiem ,ubagiem un invalidiem.. Tad varētu pateikt, ka esi top sieviete. Latvijas?
Es pati nezinu ko domāt. Pietam šajā situācijā, kura atkal mūs saveda kopā, pavisam nejauši lika mums izrunāties par mūsu notikumiem un arī iedvesa skaidrību ko darījām nepareizi. Ir pagājis tikai gads kopš izšķīrāmies. Manuprāt, tas nav pārāk ilgs laiks un pa vidu tam laika periodam sanāca ikdienā tikties, jo viens tas pats darbs iekrita abiem un atkal saveda kopā. Sākumā nerunājām ilgi, bet tad viņš sāka runāt ar mani, un tā tikai vārds pa vārdam. Viņš pat lika atcerēties tos laikus , kad tikko sākām tikties. Tas mani sāka šādi purināt, man likās, ka tā sāpe bija aizgājusi, bet pēc tām sarunām es sapratu, ka laikam tikai sev to ieskaidroju. Es zinu, ka mums noteikti nekas nesanāktu, jo neko vairs nevar salāpīt, nodarījums mums abiem bija ļoti milzīgs no citu cilvēku puses, un tas mūs salauza. Man pat aizprojām liekas, ka mūsu pati pirmā tikšanās bija liktenīga, mēs satikāmies vietā, kur pat nebija plānots satikties. Tajā momentā paši atradām viens otru, ieraudzījām un apstulbām no tām sajūtām , lai gan bija cita vieta norunāta, un tajā dienā mums bija jāsatiekās. Bija vēl visādas zīmes ļoti neparastas. Nesaprotu kāpēc , tad tā dzīve saveda , izveidoja tik spēcīgu savienību un lai vēlāk tikai atņemtu un atstātu lielu neziņu un satricinājumu.LoveLife00 @ 10.01.2023 16:55Ir tāda tūlītēja karma arī. Vairākas reizes esmu jutusi. Kad es izdarīju vai pateicu otram ,ko sliktu. Tad neilgi pēc tā piemēram itkā nejauši sāpīgi atsituu roku vai kāju untml kkas notika. Parasti ikdienā to nejūt. Jo vairāk kko sliktu darīs ,jo tas sliktais var nākt atpakaļ.
Par tiem karmas partneriem arī nezinu. Jo diezvai visiem arī būs vienādi dzīvē.
Es piemēram ticu vispār dvēseles liesmai. Ka ir viena dvēsele ,bet divi cilvēki. Un būtībā tas otrs cilvēks esi tu.
Iespējams ,ja ir tā sāpe un ,ka jūti ka nav kaut kas. Tad arī droši vien nav atrisinātas jūsu attiecības līdz galam.
Chikitita @ 10.01.2023 13:02Tagad apskatījos vel vienu, toreiz dikti patika, sāpināja mani, tagad bildēs vecs nošņurcis krabis. Vhe
Tā ir taisnība. Esmu lasījusi arī par to, ka karma arī var nākt līdzi no iepriekšējās dzīves , vai no senajiem seņčiem , vai kā to pareizi pateikt. To laikam nevar pārbaudīt, bet ticu, ka dzīvē katram ir savs uzdevums un tikai caur karmu to , var izcīnīt, tā nasta ir jau no pašiem sākumiem dota, lai mainītu sevi tam īstajam uzdevumam, un patTOPS @ 10.01.2023 17:26Vecās tantes māca, nekad nesaki nekad. Jeb ko tu tagad pārmet citiem, to pati darīsi vēlāk. Karma