Kriksis233 @ 09.01.2023 08:44Sveikas, meitenes! :)
Vēlējos jautāt, kādas analīzes pārbaudes veiciet ikgadējas? Protams, ja veselību viss kārtībā, saucamais check -up.
Ģimenes ārsts, teica, ka asins analīzes jānodod četros gados vienu reizi. Protams, ja nav sūdzību par veselību.
Esmu nedaudz samulsusi, jo neesmu ārsts, bet par veselību gribas rūpēties.
Huppoo @ 09.01.2023 08:55
Asins analīzes nodotu reizi gadā un reizi gadā tās ir valsts apmaksātas IKVIENAM! Tavs ģimenes ārsts, acimredzot, domā citādāk. Droši painformē par savām tiesībām vai maini ārsti.
Atsevišķus rādītājus nododu 2x gadā, bet pati par to maksāju.
Lorra @ 09.01.2023 09:01
Asins analīzes ir reizi gadā par brīvu? Kurā pilsētā? Jo manā tā noteikti nav. ?
Kā arī autorei es ieteiktu nomainīt ĢĀ kura saka, ka jānodod analīzes ir tikai 1x četros gados ?
Annija35 @ 09.01.2023 09:04
Es arī nemaksāju par analīzēm,tikai par D vit.ir papildus maksa.
Lorra @ 09.01.2023 09:16
Interensati. ?
centrālā laboratorija/ gulbis/nms ar ĢĀ. Vienmer ir bijis reizi gadā bez maksas un nav nozīme Rīga vai Madona. Jamaksā par pašu analīžu ņemšanu kkadi 90 centi un tik pat par stobriņu.Lorra @ 09.01.2023 09:01
Asins analīzes ir reizi gadā par brīvu? Kurā pilsētā? Jo manā tā noteikti nav. ?
Kā arī autorei es ieteiktu nomainīt ĢĀ kura saka, ka jānodod analīzes ir tikai 1x četros gados ?
Debestiņa @ 09.01.2023 09:21centrālā laboratorija/ gulbis/nms ar ĢĀ. Vienmer ir bijis reizi gadā bez maksas un nav nozīme Rīga vai Madona. Jamaksā par pašu analīžu ņemšanu kkadi 90 centi un tik pat par stobriņu.
ir maksas analīzes kuras valsts neapmaksā un vienas no tam ir d vitamīns. Ja nemaldos kādi 6-8eur. + vēl par stobriņiem un analīžu ņemšanu kkadi 90 centi. Tapec arī tāda summa.Lorra @ 09.01.2023 10:18
Vienmēr eju ar ārsta norīkojumu uz Gulbja laboratoriju maksāju 16€. Iespējams papildus ĢĀ ieliek klāt kā padziļinātākas analīzes. D vitamīns arī vienmēr iet klāt.
magdalena333 @ 09.01.2023 14:18Minelūše, kas tie par onkomarķieriem, cik maksā un uz kurām onkoloģijām? Tev viņus ārsts atzīmē vai pati prasi laboratorijā, jo parasti jau ārsti tādus neliek čekot pie ikgadējām pārbaudēm, vai arī Tu esi kādā riska grupā? Vispār man jau liekas, ka nav slikti arī tādus pārbaudīt, ja ir iespēja, vismaz ik pāris gadus!