Sveikas, brīvās meitenes. Es gribētu pajautāt, vai varbūt šeit ir kāda brīva meitene, ar kuru es varētu pačatot, iepazīties, sarunāt varbūt kādu tikšanos? Īsumā par mani, mani sauc Reinis, man ir 28 gadi. Dzīvoju viens. Rīgā. Ir arī darbs. Es esmu aktīvs. Patīk atpūtas pie dabas. Patīk ļoti braukāties ar riteņiem, patīk peldēt un garas pastaigas.
Pēc dabas esmu tomēr mazliet kautrīgs, kluss. Bet tajā pašā laikā varu arī daudz runāt. Tikai ar pazīstamiem cilvēkiem es daudz runāju. Ar svešu iesākumā ne tik daudz.
Es nesmēķēju, nedzeru. Alkoholu nelietoju. Nu varbūt maz maz liet pa svētkiem. Un arī ne vienmēr. Garšo lasis, pistācijas. Vispār es ēdu visu ko. Neesmu izvēlīgs.
Gaidīšu ziņu.... No kādas... Varbūt sanāk te iepazīties, jo esmu dzirdējis no citiem, ka arī šeit cilvēki sapazīstas. Nopietni! Es uzskatu, ka tie visi pārējie iepazīšanās portāli internetā nav kaut kā.... nezinu kā lai pasaku. Tikai priekš krāpniekiem.
Atbildes es gaidīšu no jebkādas sievietes. Nu tikai ne no tās, kurai jau ir pāri 30.