HaileyBerry @ 05.01.2023 16:49Manuprāt, Markuss Riva ļoti nopietni derētu pārdomāt karjeras maiņu, tas bija vienīgais, ko padomāju dzirdot jauno dziesmu.
Samantai Tīnai jau sanāca ar neatlaidību tikt.
Dalia @ 06.01.2023 01:53
Un ar visu neatlaidību diemžēl ieguva Eirovīzijā 0 punktus
EmilijaArm @ 05.01.2023 17:00Kā potenciālu "Eirovīzijas" uzvarētājdziesmu neredzu nevienu.
tāpēc, ka brauc ne jau par savu naudiņu. Ja jau brauc uz Eirovīziju par nodokļu maksātāju naudu, gribētos tā kā vismaz kaut kādu rezultātu, nevis "izmaksāt, kādam sapņi"Wordrobe666 @ 06.01.2023 03:18
Kadă starpība cik punktus, galvenais ka cilveks ir centies. Un parādijis sevi. ??Kāpēc ir jānosoda cilvēks?
Wordrobe666 @ 06.01.2023 03:18
Kadă starpība cik punktus, galvenais ka cilveks ir centies. Un parādijis sevi. ??Kāpēc ir jānosoda cilvēks?
HaileyBerry @ 05.01.2023 16:49Manuprāt, Markuss Riva ļoti nopietni derētu pārdomāt karjeras maiņu, tas bija vienīgais, ko padomāju dzirdot jauno dziesmu.
YaeMiko @ 06.01.2023 08:22
"Galvenais jau ir piedalīties" mentalitāte? Tas ir konkurs kur ir uzvarētāji un zaudētāji. Tad jau priekš kam rīkot pasākumus kur kāds uzvar, ja zaudētāju uzreiz "citi nosoda un mobingo". Samantas Tīnas nespēja atzīt ka viņa uz skatuves nodziedāja ščībi vispār ir kaut kas cits... :D Vismaz sportā ir skaidri redzams ka skrēji lēnāk, bet Eirovīzijā var pateikt" mēs Eiropai nepatikām", lai gan dziedājums bija sūdīgs.
No šī gada dziesmā man patīk Inspo. Patiktu Alises Haijimas dziesma, ja kaut kas tajā tiktu uzlabots vai pamainīts. Ja taisa līdzīgu dziesmu Kpop vai Jpop tad dari to līdz galam.
Wordrobe666 @ 06.01.2023 03:18
Stefania @ 06.01.2023 12:01
Bet tā jau arī ir. Mūzikas gaume katram ir sava. Man, piemēram, pagājušā gada ukraiņu dziesma atgādina mūziku, kādu klausās gopņiki autobusa pieturā, dzerot lēto aliņu un graužot semuškas. Mēs visi zinām, kāpēc viņi uzvarēja un tas nebija dziesmas dēļ.
Sportā vismaz ukraini nepasludinātu par uzvarētāju, kaut viņš atskrēja pēdējais.
Man priekšnesumā svarīga ir balss un melodija. Man vispār ļoti patīk lēnās dziesmas, ko daudzi sauc par garlaicīgām. Citiem vajag šovu un lāzerus, kas man atkal neinteresē, jo šķiet, ka viņi mēģina kompensēt to, ka nav laba balss
TOPS @ 06.01.2023 13:32Abba 74 gada uzvarēja Eirovīzijā. Tā ir arī vienīgā grupa kas tur bija jedziga. Un mūsu Marija Naumova. Vairs nekad neviens tur nav nekā vērts. Mūzika pilnībā garlaicīga.
A un vēl gadus laikam 2 vai cik atkapaļ tā Ukrainiere ar atraktīvo dziesmu palika atmiņā. Pārējos uz miskasti