Esmu lietojusi Matrix, Matrix Biolage, Tigi, Redken, CHI u.c. it kā ne lētus šampūnus un kondicionierus un ziniet....es neredzēju nekādu īpašo atšķirību savos matos. Lietojot šos, mani mati bija pilnīgi tādā pat stāvoklī, kad tad, kad es lietoju parastos Elvital (jā, Elvital ir mani mīļākie šampūni un kondicionieri.. it īpaši tie gaiši brūni zelta♥). Bet tā ir tīri mana personīgā pieredze. Ticu, ka liela daļa meiteņu redz atšķirību savos matos lietojot dārgāka gala produktus un lietojot lētāka gala produktus. Bet tā kā manā gadījumā es atšķirību neredzēju, tad arī nejutu vajadzību lieki izmest naudu. Man gan ir sausa galvas āda un smalki mati, varbūt tur ir tas noslēpums😁 Arī Syoss produkti maniem matiem strādā ļoti pat ok. Savukārt, Pantene un Garnier šampūni man izraisa šausmīgas blaugznas.
Ar maskām un eļļām tas pats stāsts. Šobrīd mana mīļākā ir Garnier zaļā aloe maska. Izslavētā banānu man galīgi nederēja. Bet pēc zaļās ir matiņš pie matiņa un spīdums gandrīz kā spogulim😁 Eļļu šobrīd lietoju Matrix Indian Amla... ir ļoti ok, bet pudelīte iet jau TIIIIIK ilgi, ka jau nevaru sagaidīt, kad beigsies, lai beidzot var izmēģināt arī kaut ko jaunu. Bet smaržo fantastiski un matus padara super spīdīgus. No Drogu klāsta patīk, atkal jau, Elvital matu eļļa..aaa...un arī CHI un Biosilk eļļas ir ļoti labas😁
Nesen nopirku Olaplex Nr.6....ir jau labs, noteikti nesūdzos, bet ticu, ka var atrast kaut ko, kas dod tādu pašu efektu, tikai par mazāku summu. Varbūt kādai ir ko ieteikt Olaplex matu krēma vietā, kas ir par nedaudz draudzīgākām naudiņām?