Sveikas! 🙂 Šobrīd esmu normāla difūzera meklējumos un ceru, ka varbūt kāda var ieteikt labu...tādu, kas nededzina galvu 😅 Un varbūt kādai ir/bija curlsmith difūzeris, labprāt uzklausītu atsauksmes 😊
Paldies! Tur jau visu esmu izlasījusi 😅 Gribētos dzirdēt, arī kāds ir darbībā fēns, jo daudzi no lētākajiem variantiem ir ar augstu temperatūru jau pie mazākā režīma un nav iespējams pat dažas sekundes noturēt pie galvas.
Man ir Philips DryCare Advanced. Esmu apmierināta. Difuzors ir ar gumijas galiņiem, caurumuņi daudz un ir ThermoProtect temperatūras iestatījums. Man jau ir daudzus gadus. Iespējams, ka tagad ir kādi labāki varianti parādījušies tirgū :)
Man ir parasts Remingtons, bet es ļoti reti lietoju fēnu un jo mazāk uz skalpa. Varbūt uz matu garuma bet ne līdz galvai. Fēniem taču ir arī aukstā gaisa režīms. Manam ir...
Man ir xiaomi fēns, visbiežāk izmantoju režīmu, kur 10sek pūš karstu, 10sek - vēsu gaisu. Un tā vislaik uz maiņām. Mati un galvas āda nepaspēj nodegt, bet nav tikai vēsais režīms, kur nekas arī nežāvējas.
Man ir xiaomi fēns, visbiežāk izmantoju režīmu, kur 10sek pūš karstu, 10sek - vēsu gaisu. Un tā vislaik uz maiņām. Mati un galvas āda nepaspēj nodegt, bet nav tikai vēsais režīms, kur nekas arī nežāvējas.