GhostGG @ 25.12.2022 15:35
Protams, un tas nekas traks nav, ja šie vīrieši no laimes lec no biksēm ārā, par iespēju audzināt svešus bērnus. Galvenais, lai paši laimīgi. Tas liktenis jau ir tāds, kādu paši izvēpas un katram jau tas ir savādāks. Bet tomēr, nevajag arī aizmirst par to, ka ir vīrieši, kuri nevēls sievieti ar pagātni un tas ne būt nenozīmē, ka šie vīrieši ir neritīgi, vai kā patīk pasniegt šajā forumā "nav īsti un nobrieduši vīrieši", es pat teiktu, ka tieši pretēji, viņi vnk negrib "sūdīgu" darījumu. ?
Guncha01 @ 22.12.2022 04:19Sveikas.
Lieta sekojoša. Strādāju darbā, kas atrodas aptuveni stundas gājienā no mājām. Darbs sākas ļoti agri - sešos no rīta. Pa cik vel neesmu sakrājusi naudu savam auto, es pārsvarā uz darbu braucu ar kolēģiem, kuri tepat arī dzīvo. Dotajā brīdī ir Ziemassvētku laiks un kolēģi, kuriem ir bērni, paņēmuši atvaļinājuma dienas. Pa cik manam partnerim ir auto, vakar minēju, ka vajadzētu mani izručīt uz divām dienām, jo nav kas aizved. Turklāt zinu, ka tās divas dienas viņam nav darba dienas, jo tad viņš uz darbu ceļas vēlāk nekā es un neprasītu. Uz ko sekoja atbilde - " Kapēc man vajadzētu celties piecos no rīta un vest tevi uz darbu?" Es paliku mazliet apmulsusi un dusmās noteicu "Jo cilvēki attiecībās viens otram palīdz. Bet pa cik man nepatīk kādam justies parādā, es pati aiziešu."
Minēšu, ka mums nav bijuši ne strīdi vai kādi aizvainojumi, lai viņš kaut kādā veidā censtos man atriebt vai kā tamlīdzīgi. Esam kopā 3 gadus. Sarunai nebija turpinājuma, gāju gulēt, jo šodien darba diena. Bet pie sevis nodomāju "Un kāda velna pēc man šodien savā brīvdienā bija jāgatavo viņam ēst, jo viņš paprasija? Turklāt vel jāieliek līdzņemšanai uz darbu?" Laikam cilvēki esot kopīgās attiecībās vienkārši tā dara.
Vai arī es esmu tā, kura īsti kaut ko neizprot?
Kā jūs rīkotos?
Kā jums tas izskatās no malas?
Lola12345 @ 26.12.2022 11:05
Man draugs ir vedis uz darbu, kas ir tālāk nekā stunda un visu dienu sēdējis tajā pilsētā, lai vakarā vestu atpakaļ.. (dažreiz bija komandējumi un nebija tiesību). Bet, tagad, viņš vienkārši nopirktu man mašīnu, kaut lētāku kaut ko. Manntas neliekas galīgi ok, ka cilvēks neved. Es arī vestu un esmu nakts vidū braukusi palīdzēt/pakaļ. Atrunas, ka pūce un bla bla bla pieaugušiem cilvēkiem nav. Un kas būs, kad bērns būs? Mammma tikai celsies jo tēvs pūce? Briesmīga attieksme.
Jā ,jo tikai mentali nobriedis vīrietis sievieti ar bērnu spēj nosaukt par “sliktu darījumu “
Tu iepazīstoties ar skaistu ,veiksmīgu sievieti uzreiz jautā kontroljautājumu vai ir berni no iepriekšējām attiecībām??
GhostGG @ 26.12.2022 12:41
Protams, ka slikts. Nosauc kaut vienu pamatotu un loğisku iemeslu kāpēc izvēlēties sievieti ar bērnu nekā sievieti bez bērna.
Wtf Bet protams, kā gan savādāk? Tādas lietas noskaidro un IR jānoskaidro pašā pirmajā randiņā. Iedomājies kādam ambīlim ir jābūt, lai norandiņotu ar sievieti 4+ mēnešus, lai vēlāk tikai uzzinātu, vai atklātos, ka viņai ir bērns. Pfff
SantaBarbara @ 26.12.2022 13:18
Labi ,nevajag jau pārspīlēt par tiem 4 mēnešiem etc!
Es laikam nedaudz naiva esmu ,man škiet ,ka tomer svarīgāki kritēriji ir - rakstura īpašibas ,ko cilvēks ir sasniedzis ar ko nodarbojas ,cik mērktiecigs utt,bet izrādās ,ka bezbērnu esamība ir vēl svarīgaka!
Principā ,ja satiksi sievieti ,kas pat būs pārāka dažādās sfērās par to kurai nav bernu ,tāpat izvēlēs to kurai nav bērnu …
Es laikam nedaudz naiva esmu ,man škiet ,ka tomer svarīgāki kritēriji ir - rakstura īpašibas ,ko cilvēks ir sasniedzis ar ko nodarbojas ,cik mērktiecigs utt
Principā ,ja satiksi sievieti ,kas pat būs pārāka dažādās sfērās par to kurai nav bernu ,tāpat izvēlēs to kurai nav bērnu …
Pirms pāris gadiem arī domāju, ka neveidotu attiecības ar kādu, kuram ir bērns, jo tas taču prasa atbildību. Tagad skatoties šodienas acīm saprotu, ka dzīvē ne visiem iziet kā tā gribas. Neviens šajā dzīvē neplāno kļūt vientuļais vecāks. Tā vienkārši sanāk.
Tu iepazīstoties ar skaistu ,veiksmīgu sievieti uzreiz jautā kontroljautājumu vai ir berni no iepriekšējām attiecībām??
ilze01 @ 26.12.2022 13:50
Raksturs ir svarīgs, tu saki. Bet tavuprāt raksturam nav nekāda sakara ar to, ka sieviete kļūst par vientuļo māti? Tieši par raksturu tas daudz ko arī pasaka.
Un kāpēc tā sanāk? Ne vienmēr, bet lielāko daļu “sanākšanas” gadījumu varētu novērst, ja sievietes daudz nopietnāk un korektāk būtu izvērtējušas ar ko taisa šos bērnus. Var jau teikt, ka vainīgi abi, kāpēc tad tieši sieviete, un vainīgi arī ir abi, bet sievietei tas rada daudz lielāku atspaidu uz turpmāko dzīvi, džeks, ja gribēs vienkārši var notīties, tik cik reizi mēnesī zināmu summu jāieskaita, var mierīgi dzīvot tālāk, sievietei tas gluži tā nav.
Man liekas, ka veči vienkārši nepanes to, ko var panest mātes saistībā ar bērna audzināšanu. Cik mātes pēc tam paliek lūdzējas lomā lai vismaz alimentus samaksā, nerunājot par kaut kādām vispār eksistējošām rūpēm par bērnu. Arī šīs tēmas kontekstā no vīriešiem var manīt sava veida riebumu pret bērniem.
Tad jālieto kontracepcija
ilze01 @ 26.12.2022 14:21
Tas ir fakts. Bet alimentu maksātājus neviens neslavē, stāstot kādi viņi apbrīnojami varoņi, katru mēnesi pus algu bērniem kontā ieskaita, ne ar ko taču nav sliktāki par vīriešiem, kuri ģimeni neizārda un nepamet.
Ak dievs, nopietni??? Nu jā, ja ir jāiet tik tālu, ka pat kontracepcija jālieto... :D Kā saproti, ja paskaties realitātei acīs, tās visas ir muļķīgas atrunas. Var dzīvot ar moto 'daru, ko gribu, iepūtiet man', bet nu tad ir jāsamierinās, ka pienāk kaut kāds vecums, kaut vai tie paši 30 gadi, kad cilvēki sāk uz tevi skatīties un izvērtēt tavu dzīvi, kas par cilvēku tad esi. Un viņu vērtējumi var nebūt glaimojoši. Tad var rakstīt par marinētiem gurķiem. Bet ģimenes salaušanu un to, kāds psiholoģisks trieciens ir šķiršanās mazam bērnam, plus augšana bez tēva (jo īpaši zēnam), salīdzināt ar vienkāršu gurķu paēšanu ir neadekvāti.
Guncha01 @ 26.12.2022 14:12
Bet kāpēc tad ir jāpataisa tās sievietes par tām, kuras ir pēc tam it kā nederīgas attiecībām? Nav tā, ka tā staigājošā problēma lielākoties ir tieši nevis tas, kas atdodas bet tas, kas uztaisa un pamet ar visām sekām? Kontekstam, es beidzu īres līgumu un aizeju uz citu, atstājot veco mājvietu kā cūku kūti ar novemtām tapetēm, es esmu tā, ka veido problēmu vai tā dzīvokļa īpašnieks pats vien ir vainīgs, ka ielaidis kādu tajā dzīvoklī uz īrēšanu?
Aleksandrs @ 26.12.2022 14:33
Var jau teikt, ka staigājošā problēma ir kas uztaisa un pamet, bet pie kā tad ir vainīgs jaunais partneris, kam ar šīm “problēmas sekām” tagad būtu jāsadzīvo? Ko viņš ir noziedzies? Viņš tad labāk izvēlas tādu, kam nav šo “seku”, un ar ko var mēģināt izveidot sev pilnvērtīgu ģimeni.
Jeb Taviem vārdiem, ar ko jaunais īrnieks ir vainīgs pie tā ka tapetes ir novemtas un ar tām viņam tagad būtu jāsadzīvo? Viņš labāk īrēs kur tapetes būs tīras un smukas, ne tā?
Bet kāpēc tad ir jāpataisa tās sievietes par tām, kuras ir pēc tam it kā nederīgas attiecībām? Nav tā, ka tā staigājošā problēma lielākoties ir tieši nevis tas, kas atdodas bet tas, kas uztaisa un pamet ar visām sekām?
Es tikai nesaprotu, kas tad tai sievietei ir jādara dzīvē, lai tajos savos 30 neskatītos neviens uz viņu kā pamuļķi. Ne visām izdodas atrast īsto cilvēku, ar kuru veidot ģimeni. Tad tev vai nu nav bērnu vai nu ir bērns. Abos gadijumos neesi īsti riktīga.
Manā pieredzē sievietes pašas pirmajā randiņā dod ziņu par bērna esamību.SantaBarbara @ 26.12.2022 13:18
Labi ,nevajag jau pārspīlēt par tiem 4 mēnešiem etc!
Es laikam nedaudz naiva esmu ,man škiet ,ka tomer svarīgāki kritēriji ir - rakstura īpašibas ,ko cilvēks ir sasniedzis ar ko nodarbojas ,cik mērktiecigs utt,bet izrādās ,ka bezbērnu esamība ir vēl svarīgaka!
Aldis15 @ 26.12.2022 16:16Manā pieredzē sievietes pašas pirmajā randiņā dod ziņu par bērna esamību.
Atbildod uz jautājumu, man svešs bērns nav šķērslis ja man viņš nav jāuztur/jātbild par viņu.
Es parasti meloju sievietēm 1 randiņā vai sarkastē - stāstu ka viņas bērns noteikti nav problēma.