Wordrobe666 @ 24.12.2022 07:27
Naksies samierinaties ar savu veci, jo veči tajā ziņā nemainās, ja ie egosits, tad paliks, neatkarīgi no tā kāda sieviete blakus.,ja varbūt ari kadu laiku viņs notēlos gadīgu, un rūpesies, bet agri vai vělu nāks gaismā egoisms.un šo nesmukumu autore pacietīs, lai būtu izdevīgi padzīvot kopā, un dabūt kadus labumus. Ah, autorei, neveicās ar tiem sponsoriem.☹
Guncha01 @ 24.12.2022 09:40
Es vispār sākumā uz to tā neskatijos. Tad ar laiku palēnām sapratu, ka viņš ir ļoti tendēts uz sevi un finansiālo izaugsmi tad es atradu veido kā to īstenot pati savā dzīvē un ko darīt, lai gūtu labumu pati. Tikai lieta ir tajā, ka man joprojām gribas arī tās nepraktiskās lietas, kuras viņā vienkārši nav.
Viņš var neapsveikt kopīgā gadadienā, dzimšanas dienā, haltūrēt mēnesi no vietas un nākt mājās 12tos naktī, jo tā vienkārši viņam vajag. Viņā nav tādas cilvēciskas lietas, tapēc minēju par to praktiskumu. Viņš nav slikts cilvēks, vienkārši pats sev ir prioritāte, visi pārējie ir kaut kur tur tālu migliņā, paša ģimeni ieskaitot bieži vien.
Wordrobe666 @ 24.12.2022 01:16
Padoms - Nevajag dzīvot pagātnē, tavā gadijumā - PSRS, tad arī sāks. Dzīve uzlaboties uz labo pusi tev. ?Redzams, ka cilvēks ir iestrēdzis vienā laika posmā un netiek ārā. Visas sievietes jau nav tadas mikstmieses, kas nespēj pa tumsu aiziet pāris, km. Aizmirsi pieminēt, ka pa ceļam ejot var tak kāds manjaks vel izvarot. ?
ilze01 @ 24.12.2022 11:26
Man tavos komentāros daudz kas nelīmējas kopā, ieskaitot to, kā tev var būt ''labi apmaksāts darbs'', ja par īri mazpilsētā būtu jāatdod puse algas? Tas ir minimālās vai gandrīz minimālās algas darbs, ja šāda situācija. Nu labi, ir arī dažādas mazpilsētas, kur dzīvo tikai upper-middle class un ir attiecīgas cenas, bet tā kā vēl arī raksti, ka ne tajā labākajā rajonā dzīvojat, tad jau laikam tā tomēr nav?
Katram cilvēkam savs raksturs. Jā, ir ļoti mīļi, jauki vīrieši, bet nereti izrādās arī slinki vai bez ambīcijām, vai lidinās mākoņos ar savu mākslinieka darbu. Vai arī skraida pakaļ citām arī precēti, jo ļoti patīk sievietes. Es īpaši neticu online stāstiem, cik tie citu sieviešu vīrieši ir ideāli, jo no paziņas esmu redzējusi jau nu tik idealizētus tekstus, bet realitātē - pēc dažiem gadiem šķirtene un vientuļā māte. Katram pašam jāsaprot, vai esi gatava kaut ko otrā pieciest, kaut kur viņa dēļ iziet uz kompromisiem (un viņam būtu jādara tas pats), un veidot to ģimeni, ko gribi, nevis 30 gados dzīvot ar vīrieti tikai naudas dēļ, kamēr paralēli taisi tēmas par depresiju, jo gribi bērnus. Ja viņš ir uzticīgs un ir gatavs nodrošināt ģimeni, manuprāt, nav nemaz tik slikti. Kaut kur tu arī pati varētu paiet pretī un pirms gadadienas pajautāt, vai tajā un tajā datumā viņš negrib aiziet kopā uz kādu restorānu utt.
Miuce @ 24.12.2022 11:50
Viņas alga priekš Latvijas visdrīzāk ir laba ne priekš UK. Kā arī visdrīzāk strādā noliktavā/fabrikā un krāj sava LV dzīvokļa remontam. Rajons nav tas labākais un tā iešana noteikti nebūtu pa labi apgaismotu galveno ielu pie intensīvas gājēju/auto kustības. Vecums abiem drīzāk tuvāk 20 ne 30, čalītis ne viņu mīl, ne tur ko, vnk dzīvo kopā. Dzīvokļa biedri, kam ir sekss nevis normāls pāris.
Autore, sakrāj savam mērķim un tinies prom no viņa vai JAU paralēli meklē citu, ja nav labāku īres/darba variantu, protams, nav nekur uz sitienu jāskrien. Tur nav nekā pozitīva. Ja tāds darbarūķis un praktiķis, kurš gadadienas aizmirst, tad viņam būtu vēlme nodrošināt lielāko daļu vai visus maksājumus, te vispār nekā nav, ne romantikas, ne naudas.
tad viņam būtu vēlme nodrošināt lielāko daļu vai visus maksājumus
Aleksandrs @ 24.12.2022 12:34Tur tiešām daudz kas neiet kopā. Tie finansālie mērķi visticamāk ir tas dzīvokļa remonts. Tik nav īsti skaidrs, ja jau autore tajās ārzemēs atrodas noprotams jau labu laiku, bet vēl vairāki gadi vajadzīgi, it kā esot labi atmaksāts darbs, izklausās ka nekur lieki netērējas, pat uz dzīvesvietas īri sametusies ar “štuceri” kopā, cik tad to naudu vajag? Visam dzîvoklim lai izremontētu nu 30 štukas vajag, 40? Ja to ārzemēs entos gadus to vien darot kā pašījot “labā apmaksātā darbā” nevar joprojām sapelnīt, nu tad priekš kam, brauc mājās un strādā tepat par autores noniecināto “vidējo algu”.
Miuce @ 24.12.2022 11:50
Viņas alga priekš Latvijas visdrīzāk ir laba ne priekš UK. Kā arī visdrīzāk strādā noliktavā/fabrikā un krāj sava LV dzīvokļa remontam. Rajons nav tas labākais un tā iešana noteikti nebūtu pa labi apgaismotu galveno ielu pie intensīvas gājēju/auto kustības. Vecums abiem drīzāk tuvāk 20 ne 30, čalītis ne viņu mīl, ne tur ko, vnk dzīvo kopā. Dzīvokļa biedri, kam ir sekss nevis normāls pāris.
Autore, sakrāj savam mērķim un tinies prom no viņa vai JAU paralēli meklē citu, ja nav labāku īres/darba variantu, protams, nav nekur uz sitienu jāskrien. Tur nav nekā pozitīva. Ja tāds darbarūķis un praktiķis, kurš gadadienas aizmirst, tad viņam būtu vēlme nodrošināt lielāko daļu vai visus maksājumus, te vispār nekā nav, ne romantikas, ne naudas.
Aleksandrs @ 24.12.2022 09:45
Un kāpēc gan lai viņš nebūtu egoists un daudz iepringtu uz kaut kādu kaimiņieni ar ko tikai dala īres maksu, un ar ko ik pa laikam var nodr@zties? Vismaz tā pēc autores izteikumiem tas izskatās. Nebūs viņa, būs cita. Turklāt egoisti šeit ir abi, dēļ materiālā labuma pati autore nav diži labāka, tikai viņai tomēr kaut kur iekšā sēž, ka bez materiālā vajag arī ko sirdij tuvāku un iekšēji tas grauž, ka nevar nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu.
ilze01 @ 24.12.2022 17:00Neloģiski no malas izskatās tas, ka tev ne vien ir vīrietis, ar kuru it kā plānojat veidot ģimeni, bet jūs pat esat saderināti (tātad tu viņam neesi tikai īres segšanai, kā daži te izsakās), un tik un tā tu uzvedies tā, it kā tavs mērķis būtu būt vientuļajai mātei, kas ir visu sapirkusi un nodrošinājusi pati. Šobrīd faktiski tu strādā, lai nodrošinātu vīrietim dzīvokli, turklāt pati par saviem līdzekļiem to arī izremontēsi. Vīrietis taču tajā dzīvoklī ar tevi dzīvos, ne? Viņam tajā nav jāveic pilnīgi nekāds ieguldījums? Neesi minējusi, ka viņš to būtu darījis, bet var jau būt, ka ir. Ceru vismaz, ka viņš ir latvietis, un nesāksies problēmas ar to, ka vispār negrib Latvijā dzīvot. 10k var sakrāt gada laikā arī ne īpaši labi atalgotā darbā, bet pēc saderināšanās to mierīgi var piemest arī vīrietis, kurš pēc tevis pašas vārdiem ir daudz ko sasniedzis (vai arī maksāt visus rēķinus, lai tu vismaz vari atlikt visu algu dzīvoklim). Tātad jebkādā gadījumā tev nav vajadzības strādāt ilgāk par gadu, bet ja viņam ir - stāvoklī var palikt arī esot ārzemēs, tāpat līdz bērnudārza vecumam bērnu mierīgi var audzināt ārzemēs. Protams, cits jautājums, vai tu vispār gribi uzņemties šādas saistības ar viņu, kas brīžiem šajā tēmā velk uz nē, brīžiem uz jā. Man kaut kā šķiet, ka jūs abi neesat īpaši emocijas izrādoši cilvēki, un tāpēc jums līdz galam kaut kas neaziet, bet šādas lietas laika gaitā var vismaz kaut kādā mērā mainīt, ja ir vēlēšanās un lieliem vilcieniem esat saderīgi. Jautājums tikai vai to gribi, vai nav tā, ka tiešām tikai īres dēļ esi saderinājusies.
Sarma1986 @ 24.12.2022 18:21Te arī esam, jau runas par bērnu un vilkmi pēc ģimenes. Kāda jēga tad bija tēmai? Un vecums galu galā pie 30? Ar to arī viss pateikts, vīrietis nemainīsies, ja apmierina ilgtermiņā vienaldzīga attieksme un visa dalīšana uz pusēm, tad, protams.
Jaukus Ziemassvētkus!
pieļauju iespēju, ka viņš gribēs palikt ilgāk kā es. Ja tas nebūtu ilgs laika posms, es varētu piekāpties un palikt līdz ar viņu, iekrāt mazliet vairāk ko varu arī no savas puses ieguldīt kopīpašumā. Taču paralēli tam ir arī tā vilkme pēc ģimenes.
Es saprotu, ka attiecībās ir kāda problēma, ienācu šeit un uzprasiju arī citu pušu viedokli ar domu, ka varbūt tas liks uz situāciju paraudzīties savādāk.
ilze01 @ 24.12.2022 20:32
Viens gads pa virsu neko daudz nemainīs. Bet varianti tomēr ir dažādi, pat ja beigās jāpaliek tur nevis 1, bet 2 vai 3 gadi. Vai nav tā, ka strādājot papildus gadu tur un paliekot stāvoklī Latvijā, finansiāli tas neizvērtīsies īpaši atšķirīgi kā nestrādājot jau tur, un tad ātrāk sākot pelnīt Latvijā? Ir arī dzirdēts, ka Altum jaunajām ģimenēm esot izdevīgs.
Bet tā kā tuvākā gada laikā mainīt dzīvi neplāno un esi, kur esi, tad labākais, ko vari darīt, ir mēģināt attiecības uzlabot, īpaši par lietām nebesīties un aizvainojumu neturēt, bet mēģināt izrunāt (nezāģējot), un tā kā esi spēcīga neatkarīga sieviete, tad arī pati iniciēt kaut kādu romantiku un rūpes, kas attiecībās pietrūkst. Tad pēc tā gada arī izlemt vai kaut kas ir gājis uz labo pusi un ir tas viss tā vērts vai nav. Ja viņš saka, ka visu pieradis darīt pats, tad varbūt vienkārši nezina kā dzīvot citādi. Tā kā tu arī esi neatkarīga attiecībās, tad jums arī sanāk būt katram par sevi. Galu galā vīrietis taču pats pieteicās vest uz darbu, tātad kaut kādu savu vainu saprata pats un pilnīgi vienalga viņam nav.
Nu, šajā forumā jārēķinās ar visdažādākajiem ģeniālajiem viedokļiem, arī ar to kā saderinātai sievietei esot attiecībās paralēli vajadzētu trīties gar citiem, lai nebūtu jāmaksā īre, kad ar šo izšķiries. Nav pirmā šāda tēma.
Aleksandrs @ 24.12.2022 09:45
Un kāpēc gan lai viņš nebūtu egoists un daudz iepringtu uz kaut kādu kaimiņieni ar ko tikai dala īres maksu, un ar ko ik pa laikam var nodr@zties? Vismaz tā pēc autores izteikumiem tas izskatās. Nebūs viņa, būs cita. Turklāt egoisti šeit ir abi, dēļ materiālā labuma pati autore nav diži labāka, tikai viņai tomēr kaut kur iekšā sēž, ka bez materiālā vajag arī ko sirdij tuvāku un iekšēji tas grauž, ka nevar nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu.
Guncha01 @ 24.12.2022 09:40
Es vispār sākumā uz to tā neskatijos. Tad ar laiku palēnām sapratu, ka viņš ir ļoti tendēts uz sevi un finansiālo izaugsmi tad es atradu veido kā to īstenot pati savā dzīvē un ko darīt, lai gūtu labumu pati. Tikai lieta ir tajā, ka man joprojām gribas arī tās nepraktiskās lietas, kuras viņā vienkārši nav.
Viņš var neapsveikt kopīgā gadadienā, dzimšanas dienā, haltūrēt mēnesi no vietas un nākt mājās 12tos naktī, jo tā vienkārši viņam vajag. Viņā nav tādas cilvēciskas lietas, tapēc minēju par to praktiskumu. Viņš nav slikts cilvēks, vienkārši pats sev ir prioritāte, visi pārējie ir kaut kur tur tālu migliņā, paša ģimeni ieskaitot bieži vien.
Wordrobe666 @ 24.12.2022 22:36
Veids ka to izstenot ir parazitēt uz otrs rekina, lai vareru nakotnē dzīvot, ar iekrajumiem., prieks sevis.
Nu tad izvelies paraxitesana uz otra, bez upuresanas tava laba, jeb iejutigs puisis, kas nenodrosinas tev parazitesanu.
Guncha01 @ 24.12.2022 21:37
Paldies, viela ko apdomāt. Es ticu, ka varbūt arī es neizrādu pietiekami daudz iniciatīvas. Jebkurā gadijumā ir vērts sekot padomam un paskatīties, kā šī gada laikā situācija mainas līdz ar manas uztveres maiņu. Domāju ka savā ziņā šī te patstāvība katram par sevi arī mazliet darbojas kā smilšpapīrs vienam pret otru, jo ja viņam šķiet, ka viņš varētu mierīgi aiziet ar kājām uz darbu tad to pašu sagaida no manis. Un ja es varu atnākt mājās un uztaisīt sev līdzņemšanai uz darbu ēst, tad es to sagaidu arī no viņa attiecībā pret viņu pašu. Viennozīmīgi ļoti laba viela pārdomām un lai pārskatītu attiecību uztveri kā tādu.
Par to sponsora meklēšanu un to, ka esmu nīkule ja neprasu vīrietim sevi uzturēt es īpaši galvā neņemu. Dzīves un attiecību modeļi ir dažādi. Un es saprotu, ka bieži laikam cilvēkiem gribas zākāt par kaut kādām lupatām, lai gan patiesībā tur līdz tam ir diezgan tālu, ja neskatās tikai caur manu temata problēmas kontekstu. Es neteiktu, ka šajās attiecībās nav mīlestības no viņa. Piemēram nauda viņam ir ļoti slidens topiks un viņš ļoti apdomās kur to ieliek un kam ziedo. Un tad pilnīgi negaidīti seko gredzens, kas ir četros ciparos. Nedomāju, ka viņš kaut kādai, it kā, piegulētājai, ar ko dala dzīvesvietu dēļ lētāka rēķina pirmo reizi mūžā dotu gredzenu. Tā kā es saprotu, ka te tie viedokļi varētu būt asi un brīžiem nepatīkami, vienkārši cilvēki jau arī nezin citas šķautnes.
Wordrobe666 @ 24.12.2022 23:05
Ir diezgan stulbi gaidit gadu uz cilveku, lai vins mainitos. To var redzet pirmajos 3-4men.pajies 12 men. Un enkad nebus mainijies uz labo pusi rikai kartejo rwizi padirsts laiks ar nepiemerotu. ?