Izpalīdzēšana

Reitings 58
Reģ: 23.11.2022
Sveikas.
Lieta sekojoša. Strādāju darbā, kas atrodas aptuveni stundas gājienā no mājām. Darbs sākas ļoti agri - sešos no rīta. Pa cik vel neesmu sakrājusi naudu savam auto, es pārsvarā uz darbu braucu ar kolēģiem, kuri tepat arī dzīvo. Dotajā brīdī ir Ziemassvētku laiks un kolēģi, kuriem ir bērni, paņēmuši atvaļinājuma dienas. Pa cik manam partnerim ir auto, vakar minēju, ka vajadzētu mani izručīt uz divām dienām, jo nav kas aizved. Turklāt zinu, ka tās divas dienas viņam nav darba dienas, jo tad viņš uz darbu ceļas vēlāk nekā es un neprasītu. Uz ko sekoja atbilde - " Kapēc man vajadzētu celties piecos no rīta un vest tevi uz darbu?" Es paliku mazliet apmulsusi un dusmās noteicu "Jo cilvēki attiecībās viens otram palīdz. Bet pa cik man nepatīk kādam justies parādā, es pati aiziešu."
Minēšu, ka mums nav bijuši ne strīdi vai kādi aizvainojumi, lai viņš kaut kādā veidā censtos man atriebt vai kā tamlīdzīgi. Esam kopā 3 gadus. Sarunai nebija turpinājuma, gāju gulēt, jo šodien darba diena. Bet pie sevis nodomāju "Un kāda velna pēc man šodien savā brīvdienā bija jāgatavo viņam ēst, jo viņš paprasija? Turklāt vel jāieliek līdzņemšanai uz darbu?" Laikam cilvēki esot kopīgās attiecībās vienkārši tā dara.
Vai arī es esmu tā, kura īsti kaut ko neizprot?
Kā jūs rīkotos?
Kā jums tas izskatās no malas?
22.12.2022 04:19 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Nevajag iespītēties un tagad lepni soļot uz darbu pašai. Ja viņš tomēr piekrita tevi aizvest, lai ved. Dažreiz vīriešus attiecībās vajag nedaudz paaudzināt 😄
23.12.2022 09:12 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Wordrobe666 @ 23.12.2022 00:50

Tu esi tik neglīta, ka tavs vecis atsakās maksāt tavu telefona rēķinu? ?Atceries, ka visam pienāk reiz beigas, un var gadīties, ka pašai jasāk visi izdevumi maksāt. ☺Acīmredzot neesi pietiekami skaista. Lai apmaksātu tavu telefona izdevumus.

Tu esi pilnīgākā muļķe. Mans vecis neko neatsakās maksāt, jo nav ne ubags, ne kapeikpisējs. Vienkārši neuzskatu par vajadzīgu skraidīt ar katru sīkumu pie viņa, Tev kā sievietei-paklājiņam gan tas uzreiz asociējas ar “atsakās” 🤣🤣🤣Kā arī badu nemirtu arī viena, un vīriešu trūkums uz šīs planētas nevalda. Taču tā kā ir milzum daudz kapeikpisēju un lupatu, kādai jāsavāc arī tie,to izdara tādas kā tu un autore. Neskaud, izbaudi to, ka tev ir bikšainis blakus, kuram tev ļauts izcept kotleti un atvilkt pusi mamuta, dažai labai jau tā ir laime 🤣🤣🤣
23.12.2022 10:06 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Guncha01 @ 22.12.2022 04:19
Sveikas.
Lieta sekojoša. Strādāju darbā, kas atrodas aptuveni stundas gājienā no mājām. Darbs sākas ļoti agri - sešos no rīta. Pa cik vel neesmu sakrājusi naudu savam auto, es pārsvarā uz darbu braucu ar kolēģiem, kuri tepat arī dzīvo. Dotajā brīdī ir Ziemassvētku laiks un kolēģi, kuriem ir bērni, paņēmuši atvaļinājuma dienas. Pa cik manam partnerim ir auto, vakar minēju, ka vajadzētu mani izručīt uz divām dienām, jo nav kas aizved. Turklāt zinu, ka tās divas dienas viņam nav darba dienas, jo tad viņš uz darbu ceļas vēlāk nekā es un neprasītu. Uz ko sekoja atbilde - " Kapēc man vajadzētu celties piecos no rīta un vest tevi uz darbu?" Es paliku mazliet apmulsusi un dusmās noteicu "Jo cilvēki attiecībās viens otram palīdz. Bet pa cik man nepatīk kādam justies parādā, es pati aiziešu."
Minēšu, ka mums nav bijuši ne strīdi vai kādi aizvainojumi, lai viņš kaut kādā veidā censtos man atriebt vai kā tamlīdzīgi. Esam kopā 3 gadus. Sarunai nebija turpinājuma, gāju gulēt, jo šodien darba diena. Bet pie sevis nodomāju "Un kāda velna pēc man šodien savā brīvdienā bija jāgatavo viņam ēst, jo viņš paprasija? Turklāt vel jāieliek līdzņemšanai uz darbu?" Laikam cilvēki esot kopīgās attiecībās vienkārši tā dara.
Vai arī es esmu tā, kura īsti kaut ko neizprot?
Kā jūs rīkotos?
Kā jums tas izskatās no malas?
Tavs čalis izklausās pēc badboya kas neizdabā, meitenēm tieši tādi patīk 👍🏻 es kad biju attiecībās cēlos no rītiem savā brīvdienā un vedu uz darbu un vakarā atpakaļ - iespējams tāpēc mani pameta, jo nice guy's nevienai nepatīk.
23.12.2022 11:24 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Aldis15 @ 23.12.2022 11:24
Tavs čalis izklausās pēc badboya kas neizdabā, meitenēm tieši tādi patīk ?? es kad biju attiecībās cēlos no rītiem savā brīvdienā un vedu uz darbu un vakarā atpakaļ - iespējams tāpēc mani pameta, jo nice guy's nevienai nepatīk.

Aldi, nomierinies! Labos puišus prec, bet ar sliktajiem tikai nodarbojas ar seksu (pirms kāzām).
23.12.2022 11:27 |

Reitings 2977
Pelnrukšķīte @ 23.12.2022 11:27

Aldi, nomierinies! Labos puišus prec, bet ar sliktajiem tikai nodarbojas ar seksu (pirms kāzām).
Arī pēc kāzām :D
23.12.2022 11:33 |

Reitings 58
Update.
Mums vakar bija gara saruna. Izrādās viņš tā atcirta, jo domāja, ka vakariņu uztaisīšana ir kā piekukuļošana, lai viņš mani aizvestu, lai gan tā vienkārši bija sakritība. Izrunājām arī citus tematus, slēdziens ir tajā, ka viņš sevi nostāda par prioritāti, tai skaitā savu labsajūtu. Pats atzina, ka ir sava veida egoists un pa cik pats visu radis darīt pats, tad tādas empatiskas lietas viņam īsti neeksistē.
Piebildīšu, ka viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, kurš gana daudz savas disciplīnas dēļ sasniedzis. Darbs un pasīvie ienākumi ir viņa prioritāte. Viss pārējais ir sekundārs. Turklāt viņš arī ir mazliet temperimentāls.
Saprotu, ka man arī sevi jāuzstāda par vel lielāku prioritāti. Kas manī rada dalītas sajūtas, jo es ikdienā nepieprasu sev izdabāt un esmu patstāvīga. Rezultātā sarunājām ka kaut kādas dienas viņš mani aizved. Ne visas, kuras man vajag, bet tur neko nevar darīt.
23.12.2022 11:48 |

Reitings 58
Wordrobe666 @ 23.12.2022 00:40
Kadēļ tu nevari aizbraukt ar sabiedrisko transportu uz darbu? Tavam partnerim ari varēja nebūt mašinas.

Nepaslinko un palasi manus pārējos komentārus, sapratīsi par sabiedrisko.
Un es varēju piedzimt par kropli bez kājas un būt vispār bezdarbniece. Bet, paldies Dievam, tā nav. Būt un nebūt var daudz kas. Par to vispār te nav stāsts.
23.12.2022 11:50 |

Reitings 2977
Guncha01 @ 23.12.2022 11:48
Update.
Mums vakar bija gara saruna. Izrādās viņš tā atcirta, jo domāja, ka vakariņu uztaisīšana ir kā piekukuļošana, lai viņš mani aizvestu, lai gan tā vienkārši bija sakritība. Izrunājām arī citus tematus, slēdziens ir tajā, ka viņš sevi nostāda par prioritāti, tai skaitā savu labsajūtu. Pats atzina, ka ir sava veida egoists un pa cik pats visu radis darīt pats, tad tādas empatiskas lietas viņam īsti neeksistē.
Piebildīšu, ka viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, kurš gana daudz savas disciplīnas dēļ sasniedzis. Darbs un pasīvie ienākumi ir viņa prioritāte. Viss pārējais ir sekundārs. Turklāt viņš arī ir mazliet temperimentāls.
Saprotu, ka man arī sevi jāuzstāda par vel lielāku prioritāti. Kas manī rada dalītas sajūtas, jo es ikdienā nepieprasu sev izdabāt un esmu patstāvīga. Rezultātā sarunājām ka kaut kādas dienas viņš mani aizved. Ne visas, kuras man vajag, bet tur neko nevar darīt.
Izklausās pēc Top veča! Man skauž ka es tāds nēsmu.
23.12.2022 11:53 |

Reitings 58
Motherofdragons @ 23.12.2022 09:12
Nevajag iespītēties un tagad lepni soļot uz darbu pašai. Ja viņš tomēr piekrita tevi aizvest, lai ved. Dažreiz vīriešus attiecībās vajag nedaudz paaudzināt ?

Es vakar beigās pati sapratu, ka nav jēgas tagad pašlepnumam. Man ir vīrietis, es uz viņu paļaujos. Tas, ka es te tagad stundu iešu ar kājām man nekādu labumu nedos. Turklāt es gribēju pieminēt, ka man tā neaizvešana sāpīgāka kā parasti, jo es strādāju fiziski smagu darbu. Un ieekonomēt stundu ceļā man nozīmē mazāk noslogotas kājas, kuras pēc vakardienas iešanas var sajust arī šodien un jau vakar vakarā. Vasarā es labprāt pat aizeju, bet ir ziema, un te pārsvarā līst šobrīd ne snieg.
Strādāšana ārzemēs ir laika jautājums, tapēc mani bišķiņ baida nākotne, ja šādas elementāras lielas jau ir problēma. Viņš labi zina kas ir kas, kapēc strādaju, kam krāju, kur iziet nauda un kapēc pašai nav auto. Tā kā jā, dalītas sajūtas. Saprotu arī viņu, bet šis tāds bišk krāna gājiens.
23.12.2022 11:57 |

Reitings 25892
Reģ: 18.08.2022
Guncha01 @ 23.12.2022 11:48
Update.

Nu ja vinš sevi un savu labsajútu uzstāda par prioritāte ,tad vēlreiz atkārtošos padomā par savu nākotni ar šo cilvēku!
Šie tikai ziedini vēlāk būs trakāk,ja knapi 3 gadus esat kopā!
23.12.2022 12:55 |

Reitings 226
Reģ: 03.07.2015
Mūc prom, ko kājas nes. Galīgi garām tāda attieksme. Žēl, ka meitenes pašas vēl šaubās un neredz acīmredzamo...
23.12.2022 13:16 |

Reitings 58
Es kaut kādā ziņā esmu pazaudējusi entuziasmu un ticību, ka ir rupīgs un reizē atbildīgs cilvēks, kas nečakarē galvu ar sūdiem.
Mans bijušais bija rūpīgs, bet taisija patstāvīgu huiņu.
Esošais nečakarē galvu, zina ko dara, bet rūpju gandrīz nav.
Var būt vispār tā, ka cilvēkā ir viss ko gribi? Švaki vai.
23.12.2022 13:47 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Guncha01 @ 23.12.2022 13:47
Es kaut kādā ziņā esmu pazaudējusi entuziasmu un ticību, ka ir rupīgs un reizē atbildīgs cilvēks, kas nečakarē galvu ar sūdiem.

Gribu piebilst par tām prioritātēm. Kopš es apzināti cenšos sevi nostādīt kā prioritāti, jebkur - gan mājās gan darbā viss ir daudz vieglāk un labāk. Un man par pārsteigumu - neviens nav apvainojies, viss visiem ir ok.
Domāju, ka nevajag palikt pilnīgam asshole, bet ir savas ērtības un labsajūta jāliek priekšgalā. Tev tā būs daaaaudz labāk. Un tas nenozīmē, ka cilvēkiem nevajag izpalīdzēt utml, bet ja ir situācijas, kad tev negribas kaut ko pieciest vai palīdzēt - nedari to. Ar cilvēkiem, kas to ir pelnījuši tāpat būs ciādāk, pati jutīsies labi palīdzot, bet ja nejūties labi - nevajag.
Nav pats foršākais attiecību modelis, bet tā arī rīkojies ar savu vīrieti, prasi to, ko tev vajag, dod to, ko vēlies. Un tad jau redzēs, ja viņš būs pārāk liels egoists un neizturēs to, ka tu sevi izvirzi kā prioritāti, tad jau jums pats viss atrisināsies. Ja viņš vairāk piekāpsies varbūt kas mainīsies
23.12.2022 14:20 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Guncha01 @ 23.12.2022 13:47

Ir iespējams izrunāties,izstāstīt kā tu redzi attiecības un kas tev ir svarīgi tajās un uzklausīt arī otra viedokli/redzējumu,tas dos skaidrību,vai jums ir līdzīgs skatījums.
23.12.2022 14:35 |

Reitings 1
Reģ: 23.12.2022
Izklausās,ka dzīvo Uk un Tavs partneris ir Pakistāņu izcelsmes jeb tā sauktais babajs. Tādiem tik ar sūdainu mietu pa jebaļņiku vajag.
23.12.2022 14:49 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Karoč vienīgais problēmas risinājums - jums vajag beeeerniņu! Tas VISAS problēmas atrisinās, vīrietis kļūs super rūpīgs, izdabās Tev, viņš izmainīsies uz labo pusi un dzīve būs vienkārši debessmanna! (Tām kas super neattapīgas, tas bija sarkasms).
Bet ja nopietni, te tak pa gabalu redzams, ka tas nav tavs cilvēks, tu meklē attaisnojumus, bet Tev vērtības un pareizais attiecību modelis šķiet saistošāks pavisam cits. Te vēl ir situācija risināma, bet diez vai būsi gatava to laicīgi risināt, parasti jau lielākā daļa savus dzīves labākos gadus notriec ar sev galīgi nepiemērotiem cilvēkiem, sataisa bērnus, un tad sēž Tinderī vai Badoo, kur izmisīgi meklē kādu kam vēl ar savien sīčiem var uzmesties uz kakla.
23.12.2022 14:58 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
CryptoWarg @ 23.12.2022 15:54

Pilnīgi garām. Uzpipelēs tev sīko, un tev būs jārūpējas par diviem vienlaicīgi.. atceries, ka. Tavs babajs sevi vērtē visaugstàk, tapēc, kad sīkais bļaus un tajā pašā laikā babajs gribēs buķiku ar desu, tev primārais būs - pagatavot viņa sendviču

Tas tā kā bija sarkastiski domāts. Vismaz man ir lasāma tāda piebilde 😅
23.12.2022 16:01 |

Reitings 95
Reģ: 05.11.2022
parasti jau lielākā daļa savus dzīves labākos gadus notriec ar sev galīgi nepiemērotiem cilvēkiem, sataisa bērnus, un tad sēž Tinderī vai Badoo, kur izmisīgi meklē kādu kam vēl ar savien sīčiem var uzmesties uz kakla.

Ir tāda kategorija, bet ir arī kas pamet pilnīgi normālus cilvēkus, jo "nu kaut kas līdz galam laikam īsti nav, varbūt nākamais būs labāks". Šajā gadījumā ieteikt autorei uzreiz šķirties, jo cilvēks vienreiz atteicās viņu aizvest uz darbu, ir tieši no šīs sērijas.
23.12.2022 16:16 |

Reitings 58
CryptoWarg @ 23.12.2022 14:49
Izklausās,ka dzīvo Uk un Tavs partneris ir Pakistāņu izcelsmes jeb tā sauktais babajs. Tādiem tik ar sūdainu mietu pa jebaļņiku vajag.

Nav nav Pakistānis.
23.12.2022 16:25 |

Reitings 58
CryptoWarg @ 23.12.2022 15:54

Pilnīgi garām. Uzpipelēs tev sīko, un tev būs jārūpējas par diviem vienlaicīgi.. atceries, ka. Tavs babajs sevi vērtē visaugstàk, tapēc, kad sīkais bļaus un tajā pašā laikā babajs gribēs buķiku ar desu, tev primārais būs - pagatavot viņa sendviču

Ļoti nepareizs priekšstats. Es neskrienu un viņam dirsu nelaizu. Sendviču uztaisīs pats, ja gribu brīvdienā neko nedarīt, es nedaru. Pat ja trauki izlietnē, nomazgāšu vakarā.
Paldies vīriešu kārtas pārstāvjiem un pārējām čiksēm par viedokļiem, kas ir uz argumentiem balstīti. Tas palīdz aptuveni saprast, ka es neesmu ar daunes prasībām. Pati to zinu, bet dažreiz vajag lai no malas pasaka. Un jā, bērna būšana arī mani uztrauc pie šāda attiecību modeļa. Nedomāju ka sagaidītu to ko vajadzētu. Saruna ir bijusi esmu pateikusi visu kas man rūp un uztrauc. Skatīsimies kas notiek, šķirties tagad netaisos, man pašai te ir izdevīgi būt vel pāris gadus kamēr norealizēju savas lietas lai varu būt neatkarīga ja to vajag.
23.12.2022 16:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!