pradacandy @ 15.12.2022 14:56Piedod, bet nav tā, ka pārspīlē? ? Jo draugs Tev nepalīdz ar idejām,bet dāvanu kartes arī neatbalsta.
Varbūt vajag uztaisīt dāvanu grozu katrai ģimenei, kuru ietīt caurspīdīgā papīra ar banti-ielikt vīnu, kādus sierus, sāļās un saldās uzkodas, kādu galdu spēli klāt, pledu..
pradacandy @ 15.12.2022 14:56Piedod, bet nav tā, ka pārspīlē? ? Jo draugs Tev nepalīdz ar idejām,bet dāvanu kartes arī neatbalsta.
Varbūt vajag uztaisīt dāvanu grozu katrai ģimenei, kuru ietīt caurspīdīgā papīra ar banti-ielikt vīnu, kādus sierus, sāļās un saldās uzkodas, kādu galdu spēli klāt, pledu..
Globuss @ 15.12.2022 15:00Visai ģimenei biļetes uz kādu skaistu Ziemassvētku koncertu.
Lula @ 15.12.2022 15:06
Es arī katru gadu tieši tā pat pārspīlēju, dažiem vienkārši pārcenšanās ar dāvanām ir iekodēta gēnos un tur neko nevar padarīt :D
Lula @ 15.12.2022 15:08Tevis nosauktās idejas izklausās foršas, vienīgi par sporta zāli kāds varētu apvainoties. :D
Vēl galda spēles, plānotāji, foto albumi.
Par to, ko es pati priecātos saņemt - LV ražojumu vannas produktus, labu kafiju, kādu skaistu lina dvieli vai gultas veļu (bet tas ir jau diezgan dārgi).
Santaaaa @ 15.12.2022 15:13
Paldies par ideju. Šis viņa izpratnē skaitās tas pats kas DK ? te jau arī riski vai tiks tajos datumos utt. Bija ideja par kino dāvanu karti vai uz kādu koncertu. Bet nu jā, draugs īsti neatbalsta dāvināt 'papīrīšus'. Viņš tad labāk dāvinātu ko ēdamu, gardumus, bet tas atkal man liekas tā ļoti vienkārši ?
Globuss @ 15.12.2022 15:29
Gadījumā, ja drauga ģimene ir riktīgi snobi un vēl arī aprēķinās, cik dāvana vērta naudas izteiksmē, tad ir neapskaužama situācija.
Ziemassvētkos pietiek ar simbolisku, mīļu dāvaniņu. Pašcepta piparkūku sirds un ar glazūru uzrakstīts saņēmēja vārds ir pietiekami. Galvenais ir attieksme, ar kādu uzdāvina dāvaniņu. Ziemassvētku brīnums neslēpjas dārgās dāvanās.
Ja vajag super duper dāvanu, tad lai iemācās kādu Šekspīra sonetu, ko skaisti norunās pie eglītes ?
Lula @ 15.12.2022 15:08Tevis nosauktās idejas izklausās foršas, vienīgi par sporta zāli kāds varētu apvainoties. :D
Vēl galda spēles, plānotāji, foto albumi.
Par to, ko es pati priecātos saņemt - LV ražojumu vannas produktus, labu kafiju, kādu skaistu lina dvieli vai gultas veļu (bet tas ir jau diezgan dārgi).
Globuss @ 15.12.2022 15:29
Gadījumā, ja drauga ģimene ir riktīgi snobi un vēl arī aprēķinās, cik dāvana vērta naudas izteiksmē, tad ir neapskaužama situācija.
Ziemassvētkos pietiek ar simbolisku, mīļu dāvaniņu. Pašcepta piparkūku sirds un ar glazūru uzrakstīts saņēmēja vārds ir pietiekami. Galvenais ir attieksme, ar kādu uzdāvina dāvaniņu. Ziemassvētku brīnums neslēpjas dārgās dāvanās.
Ja vajag super duper dāvanu, tad lai iemācās kādu Šekspīra sonetu, ko skaisti norunās pie eglītes ?
Santaaaa @ 15.12.2022 15:51
Nē, nē, nav pilnīgi nekādu prasību no vecāku puses. Es pati vairāk gribu ko īpašāku uzdāvināt, lai paliek atmiņā
Lucida @ 15.12.2022 16:46Nedaudz ārpus tēmas, bet vai es esmu vienīgā, kas šausmās saķer galvu, kad kāds uzskata, ka sievietēm var dāvināt kosmētiku? Tas taču ir tik individuāli. Sievietēm gadu gaitā izveidojas savi favorīti, lietas, kas der un neder. Ja man uzdāvina kosmētiku vai ķermeņa kopšanas produktus, nedod Dievs vēl smaržas, tad 95% gadījumu šo dāvanu diemžēl neizmantoju. Ar manām alerģijām un aptiekas līmeņa produktiem nu nederēs man random smukā iepakojumā nopirkti šāda veida produkti. Man tiešām interesē, vai kāda priecājas saņemt dāvanā kosmētiku? ?