iiieviiite @ 13.12.2022 05:31Man uzņēmumi, kuri šādi rīkojas, ne ar ko nopietnu neasociētos. Jāprot citā veidā iegūt "lojālos" sekotājus.
maire @ 13.12.2022 12:28Un ar mani pašu arī tā darīja, tikai ar vienu niansi, tā, kas tā darīja (kaut kāda wannabe mamfluencere, neatceros, kā sauca), viņas konts nebija vizuāli un saturiski tik labs, cik mans. Sekotāju man arī bija stipri vairāk kā viņai. Un to gan es uztveru par bezkaunību. Kad sevi, savu "nothing special" kontiņu uzskata par vērtīgāku par to, kuram jau ir gūta atzinība un ir īsta auditorija ar labu atgriezenisko saiti laikos un komentāros.
Tādām trūkst paškritikas, kuras pieseko un atseko. ;)
Lorra @ 13.12.2022 12:33
Nu paga, varbūt tikai Tev pašai likās savs profils labāks par viņas. Tev viņas konts likās “ nothing special”, stipri šaubos, ka viņa savu kontu tieši tā pat varētu dēvēt.
maire teksts @ 12.12.2022 15:54Kā Tu (es ceru, ka neņem ļaunā manu familiaritāti) atrodi kontus, kuriem sekot? Raksti, ka negribi ilgstoši sekot spamkontiem vai tjap ļap samestām foto. Sākotnēji nevari izvēlēties kvalitatīva satura mazos kontus, kuri būtu Tev interesanti, lai nav jāatseko vai izmanto kādu automātiskās piesekošanas opciju? (Nezinu, kā un vai tāda reāli ir, bet lasīju, ka var automātiski piesakot visiem jaunajiem kontiem konkrētā tēmā).
iiieviiite @ 13.12.2022 05:31Man uzņēmumi, kuri šādi rīkojas, ne ar ko nopietnu neasociētos. Jāprot citā veidā iegūt "lojālos" sekotājus.
Šīs apstiprina manas aizdomas, ka dažādās Insta apmācību akadēmijas izmanto šo triku sekotāju iegūšanai. Cik atceros, Beitikai bija/ir apmācības Instagram.Kairi @ 13.12.2022 08:07Beitika Kristinka savos pirmsākumos tā darija??un vēl salkani komentēja???
Atzinības vārdus uzrakstīji cilvēkam par uzstājību un ārkārtīgu centību iegūt +1 sekotāju?😁Mc.Queen @ 13.12.2022 08:26Alina Keller man arī ir piesekojusi un atsekojusi. Pat divreiz. :D
Liga39 @ 13.12.2022 22:11Kā Tu (es ceru, ka neņem ļaunā manu familiaritāti) atrodi kontus, kuriem sekot? Raksti, ka negribi ilgstoši sekot spamkontiem vai tjap ļap samestām foto. Sākotnēji nevari izvēlēties kvalitatīva satura mazos kontus, kuri būtu Tev interesanti, lai nav jāatseko vai izmanto kādu automātiskās piesekošanas opciju? (Nezinu, kā un vai tāda reāli ir, bet lasīju, ka var automātiski piesakot visiem jaunajiem kontiem konkrētā tēmā).
Par to nevisai baudāmo saturu saprotu, jo man pašai ir piesekojuši manas tēmas konti, es atbalstot piesekoju atpakaļ un diezgan neparocīgi, ka dažkārt daudz nebaudāma satura manā lentā, bet negribas aizvainot cilvēkus. Tagad esmu gudrāka - apskatos sekotāju un ja nesaista konts, atpakaļ nesekoju!
maire @ 13.12.2022 12:28Un ar mani pašu arī tā darīja, tikai ar vienu niansi, tā, kas tā darīja (kaut kāda wannabe mamfluencere, neatceros, kā sauca), viņas konts nebija vizuāli un saturiski tik labs, cik mans. Sekotāju man arī bija stipri vairāk kā viņai. Un to gan es uztveru par bezkaunību. Kad sevi, savu "nothing special" kontiņu uzskata par vērtīgāku par to, kuram jau ir gūta atzinība un ir īsta auditorija ar labu atgriezenisko saiti laikos un komentāros.
Tādām trūkst paškritikas, kuras pieseko un atseko. ;)