Sveiki,gribēju padalīties savā skumjajā pieredzē,esmu 16 grūtniecības nedēļā un man USG skrīningā mazulim konstatēja spina bifida defektu,protams,esmu šokā,esmu ļoti bēdīga,visi ārsti iesaka pārtraukt grūtniecību ,pēdējās dienas lasu par to visu un saprotu,es nespēju pārtraukt grūtniecību lai cik ļoti to vajadzētu ,saprotu,ka mazulis ir slims,bet es nespēju pārtraukt viņa dzīvi ,visas šīs pēdējās dienas pēc uzzinātā es pilnībā neko nespēju vairs ieēst ,visu ko apēdu es izvemju,pilnīgi visu,tā,ka iekšas rauj ārā,jūtos kā murgā,vīrs arī ir par pārtraukšanu ,teicu,ka nespēju to,viņš saka,ka man jāiet pie psihologa un ,ka nekas traks tas nēesot nogalināt mazuli,es nezinu cik ļoti viņš viņu mīl,bet es zinu,ka es ļoti viņu mīlu pilnīgi jebkādu ,saprotu,ka,ja izdarītu ,pieļautu tādu lēmumu ,mana dzīve būtu salauzta uz visiem laikiem un es saprotu,ka vairs bērnus es nevēlos no sava vīra pēc šī visa,vienkārši man visa ir par daudz,jau tagad apzinos,ka esmu kaut kādā depresijas sākuma stadijā,jo tiešām ir ļoti slikti un es vairs nezinu ko man darīt ,es neredzu izeju ,zinu kā ir citām sievietēm pēc bērna zaudējuma ,viņas nespēj gadiem sev piedot to,kas noticis,citas to atceras līdz mūža beigām un tas reāli traumē visu psihi un vispār turpmāko dzīvi ,būšu priecīga ,ka padalīsieties ar savu pieredzi,īpaši tās kuras arī nespēja pieļaut tādu izvēli kā pārtraukšanu ,paldies Jums.