Lycia @ 11.11.2022 12:01Manam ex nebija nekādu mīnusu izskatā, drīzāk problēmas bija ar raksturu un visiem red flags. Bet atsaucoties uz iepriekšējo komentāru, zobi man ir ļoti svarīgi. Nav jābūt saliktām pērlēm vai balināti utt, vienkārši koptiem. Un nevaru iedomāties, ka manam vīrietim nebūtu zobu ?
Lauma07 @ 11.11.2022 11:51Labs jautājums. Esmu arī par to bieži domājusi. Manam pašreizējam vīrietim praktiski nav trūkumu. Skaists augums, glīta seja, ārkārtīgi skaists sēklinieku maisiņš un vīrieša lepnums.
Ir tikai viens trūkums, bet man ir kauns par to ar mīļoto runāt - viņam trūkst divi priekšējie zobi augšā. Savulaik kautiņā izsita, un tā arī viņš nav licis neko vietā. Dažkārt viņš par to lepojas - sak, rētas izdaiļo vīrieti.
Marabelly @ 11.11.2022 15:07
Bļin nu tu to nopietni par tiem sēklinieku maisiņiem???♀️?♀️?♀️???
Vai arī trollis esi.?
YaeMiko @ 11.11.2022 15:47Gribēju rakstīt sakarīgu komentāru, bet sapratu ka šī ir kārtējā troļļu tēma.
Lauma07 @ 11.11.2022 11:51Labs jautājums. Esmu arī par to bieži domājusi. Manam pašreizējam vīrietim praktiski nav trūkumu. Skaists augums, glīta seja, ārkārtīgi skaists sēklinieku maisiņš un vīrieša lepnums.
Ir tikai viens trūkums, bet man ir kauns par to ar mīļoto runāt - viņam trūkst divi priekšējie zobi augšā. Savulaik kautiņā izsita, un tā arī viņš nav licis neko vietā. Dažkārt viņš par to lepojas - sak, rētas izdaiļo vīrieti.
Globuss @ 12.11.2022 01:13
Nav jau tik traki, kā izklausās. Priekšzobus viņš var aizvietot, piemēram, ar “Dirol” košļenēm. Būs tādi pagari zobi, toties svaiga elpa. ?
Kateviet @ 12.11.2022 01:51
Vai arī izkarīnāt sēklinieku maisiņu ārā un novērstu uzmanību no zobiem :D
ak Dievs kā pārsmejos! 🤣🤣🤣🤣Lauma07 @ 11.11.2022 11:51Labs jautājums. Esmu arī par to bieži domājusi. Manam pašreizējam vīrietim praktiski nav trūkumu. Skaists augums, glīta seja, ārkārtīgi skaists sēklinieku maisiņš un vīrieša lepnums.
Lilllija @ 12.11.2022 11:52Tad sanāk ka lielai daļai blakus ir ideālie un ja es ko tādu jautāju, tad uzreiz jāmet vienā maisā pie troļļiem. ... ? skumji..