Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Smaguma segas

 
10 gadi
Reitings 934
Reģ: 21.10.2009
Sveikas!
Gribēju painteresēties, vai kāda ir mēģinājusi smaguma segas? Kādas atsauksmes? Vai tiešām ar tādu guļot miegs ir labāks? Nesen tikai par tādām uzzināju, un interesē kāda reāla pieredze, jo pēdējā laikā guļu ļoti slikti, aizmigt grūti, zāles lietot patiešām negribētos. Varbūt kāda vispār var pastāstīt, kā šo atrisinājusi?
Paldies!
07.10.2022 20:24 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
šis ir kas fantastisks 👍 Nopirku sev un bērnam pirms kādiem 2 mēnešiem, miegs ir pilnīgi citādāks. Ja tev ir problēmas ar gulēšanu, tad domāju, ka ir vērts pamēģināt. No rīta svaiguma sajūta, pa nakti pati neceļos, mazais arī guļ daudz labāk, liekas, ka enerģijas vairāk utt. Man ir no miegam.com, esmu redzējusi arī ikea, bet cik pērkot papētīju, tad ikea segās ir plastmasas bumbiņas, kas nav tik veselīgi un kas sliktāk termoregulējas un bija vēl citi mīnusi. Mūsējās ir stikla bumbiņas, tāpēc nav pārāk karsti utt. Ļoti, ļoti laba lieta!
07.10.2022 22:30 |
 
10 gadi
Reitings 934
Reģ: 21.10.2009
boots @ 07.10.2022 22:30
šis ir kas fantastisks ? Nopirku sev un bērnam pirms kādiem 2 mēnešiem, miegs ir pilnīgi citādāks. Ja tev ir problēmas ar gulēšanu, tad domāju, ka ir vērts pamēģināt. No rīta svaiguma sajūta, pa nakti pati neceļos, mazais arī guļ daudz labāk, liekas, ka enerģijas vairāk utt. Man ir no miegam.com, esmu redzējusi arī ikea, bet cik pērkot papētīju, tad ikea segās ir plastmasas bumbiņas, kas nav tik veselīgi un kas sliktāk termoregulējas un bija vēl citi mīnusi. Mūsējās ir stikla bumbiņas, tāpēc nav pārāk karsti utt. Ļoti, ļoti laba lieta!

Atradu savu veco jautājumu, paldies Tev par atbildi! Nopirku tieši šajā veikalā, tikai tās labākās atsauksmes.
Ja vēl kādai ir grūti aizmigt, pamēģiniet. Zāles pēc tam, jo zinu, ka ar tām arī nav tik vienkārši.
09.03.2023 17:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits