boots @ 07.10.2022 20:31Tiktokā bija viena meitene, kas pilnīgi visam klāt gāza persilādi ? līdz tam par tādu vispār nedzirdēju, bet nav slikta, man garšo :) (sastāvā Sāls + ķipoki + pētersīļi)
Bet vispār esmu slikta pavāre, taču saprotu, ka tieši garšvielām ir liela nozīme. Taču kā, cik daudz, kam likt, nav ne jausmas. Tā ir vesela zinātne.. Nesaprotu, kā vispār pirms gatavošanas var zināt, kuras garšvielas ietu klāt un kā tas rezultātā garšos. Es vienmēr piesardzīgi ko pielieku klāt, un parasti tāpēc nemaz īsti nevar just, kas tur no tām garšvielām bijis. Piemēram, vistas filejai.. cik daudz garšvielas ir ok, lai garšotu sabalansēti, bet nebūtu, piemēram, rūgts (ja tā ir paprika)? Apbrīnoju visas virtuves burves, kam tas izdodas dabiski ??
boots @ 07.10.2022 20:31Tiktokā bija viena meitene, kas pilnīgi visam klāt gāza persilādi ? līdz tam par tādu vispār nedzirdēju, bet nav slikta, man garšo :) (sastāvā Sāls + ķipoki + pētersīļi)
Bet vispār esmu slikta pavāre, taču saprotu, ka tieši garšvielām ir liela nozīme. Taču kā, cik daudz, kam likt, nav ne jausmas. Tā ir vesela zinātne.. Nesaprotu, kā vispār pirms gatavošanas var zināt, kuras garšvielas ietu klāt un kā tas rezultātā garšos. Es vienmēr piesardzīgi ko pielieku klāt, un parasti tāpēc nemaz īsti nevar just, kas tur no tām garšvielām bijis. Piemēram, vistas filejai.. cik daudz garšvielas ir ok, lai garšotu sabalansēti, bet nebūtu, piemēram, rūgts (ja tā ir paprika)? Apbrīnoju visas virtuves burves, kam tas izdodas dabiski ??
nightjar @ 08.10.2022 03:52
Es ļoti mīlu gatavot un garšvielu atvilktne pilna ar visu iespējamo. Taču vienmēr taisu pēc receptēm no interneta, vienmēr, vienmēr :) Varbūt, ja taisu specifisku ēdienu vairākas reizes, tad sāku atcerēties un saprast, bet - receptes! To internetā tiešām ir tik daudz. Dzīve ir pārāk īsa, lai nenobaudītu dažādas garšas!