Bet arī tādai ikdienas fotografēšanai arī nav jēgas?
Ritta @ 04.10.2022 12:33
Sveika!
Vai var palūgt pamācību par to icloud - arī manam iphone atmiņa pilna, abonēju katru mēnesi icloud to, kas 9.99eur, laikam 1TB un nesaprotu, kā notiek tā datu pārnese - reāli 1TB icloud, bet telefons jau met ārā, ka atmiņa pilna (man tel.tikai 64GB, 63.8GB jau rāda, ka aizpildīts).
nesaprotu, kur ir tā sāls, lai viss no telefona pāriet uz iclud un telefonā atbrīvotots vieta.
Paldies.
Wordrobe666 @ 17.12.2022 01:02Neredzu jēgu maksāt tūkstoti un uz augšu.
Lizete @ 18.12.2022 01:34Man ir 14 Pro. Man patīk, par bilžu kvalitāti nevaru sūdzēties. Bet baigi nevaru arī salīdzināt, jo man Samsung nekad nav bijis.
Man gan jāsaka, ka ar 13 Pro nekādu atšķirību, izņemot to, ka 14 Pro ir video stabilizators, neredzu.
Aaa, vienīgais, kas besī, ka vēl joprojām, ja nav aizsargstikla, stiklu noskrāpēt ir super viegli. Tur tik maz vajag. ?
Man liekas, ka mūsdienās telefonam maksājot tik, cik tas maksā, vajadzētu būt izturīgākam šajā. Aizmugure neskrāpējas teju nemaz.
maijpukjiite @ 16.12.2022 19:46arī biju aizdomājusies par iphonu, bet mani biedē tas, ka viņiem nav sasinhronizētas pārneses sistēmas - kad es 3 g atpakaļ pirku jaunu telefonu, man pārdevēja ielādēja speciālu samsung (android?) pārnešanas aplikāciju, 1h un man visi faili, kontakti, ziņas bija pārnesti no vecā android uz jauno, android uz iphone taču tā nevar izdarīt, vai ne? ko tad darīt ar vecajiem failiem, bildēm, ziņām? man, piemēram, ir daudz ziņu un info, ko negribas pazaudēt un kas ir svarīgi
maijpukjiite @ 16.12.2022 19:46arī biju aizdomājusies par iphonu, bet mani biedē tas, ka viņiem nav sasinhronizētas pārneses sistēmas - kad es 3 g atpakaļ pirku jaunu telefonu, man pārdevēja ielādēja speciālu samsung (android?) pārnešanas aplikāciju, 1h un man visi faili, kontakti, ziņas bija pārnesti no vecā android uz jauno, android uz iphone taču tā nevar izdarīt, vai ne? ko tad darīt ar vecajiem failiem, bildēm, ziņām? man, piemēram, ir daudz ziņu un info, ko negribas pazaudēt un kas ir svarīgi