APPLE

Reitings 845
Reģ: 18.02.2022
Sveiki.
Visu dzīvi man ir bijis Android telefons. Šobrīd skatos uz iPhone. Rokas esmu turējusi, paspaidījusi ( ja tā var teikt 😀 )
Bet izvēloties šo telefonu, gribētu zināt ar ko jāsaskaras man , kas ir pieradusi pie Androida .
Kā ar programmām? Vai visas var dabūt?
03.10.2022 22:47 |

Reitings 50
Reģ: 03.10.2022
Lula @ 04.10.2022 11:36

Neiznu kur tev tāds info, liekas super laba kamera. Parasti daudzi tieši kameru dēļ pērk

Es nezinu nevienu iphone lietotāju, kas telefonu būtu pircis kameras dēļ. Pat lasot specifikāciju, nekāda labā kamera tur nerādās, tāpēc vaicāju, vai varbūt dzīvē kaut kā citādāk izskatās?
Vai arī par iphone kameru fano cilvēki, kas nav pamēģinājuši citu telefonu kameras?
Mayaaa @ 04.10.2022 13:19
pārgāju no samsung uz iphone. Kamera Iphone IR sliktāka. Nožēloju savu izvēli.

Es skatījos Youtube ārzemju video atsauksmes, kad gribēju pirkt iphone un par kamerās nekā laba nedzirdēju, tāpēc neesmu vēl izmēģinājusi.
Mani pat pārsteidz, kā tik brendīgos, dārgos telefonos, nav padomājuši par kamerām.
04.10.2022 13:29 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Mayaaa @ 04.10.2022 13:19
pārgāju no samsung uz iphone. Kamera Iphone IR sliktāka. Nožēloju savu izvēli.

Dīvaini, tiešām. Manā lokā nevienam nav tāda pieredze un bieži lasīts, ka pērk, jo laba kamera.
Varbūt katram citas prasības, kas skaitās laba bilde
04.10.2022 14:01 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Pārgāju no Samsung uz iPhone. Kamera ir pilnīgi kas cits - manuprāt daudz labāka kā Samsungiem, baterijas dzīve ir konča un updeiti arī atsvaidzina telefonu tā, ka it nemaz neprasās jaunu modeli. Personīgi es vairs neatgriezīšos pie citu ražotāju telefoniem, tikai apple.
Jārēķinās, ka ja ļoti iepatīkas iPhone, tad prasīsies arī citu viņu lietas. Personīgi man ir vēl Mac Book Air un Apple Watch. Reāli labākie gadžeti.
04.10.2022 18:44 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Lielāko lomu spēlē pieradums. Sākumā pat iespējams nepatiks, bet pēc kādas nedēļas pierod un ir ok. Kā abu veidu telefonu lietotājs, saku, ka ir lietas, kas man patīk apple labāk, ir kas android.
Pārējot uz iphone, sākumā viss likās tāds “oldschool” (īpaši populārāko aplikāciju dizains). Bet ar laiku pierod. Arī uz iphone rakstīšana sākumā likās kaut kā jocīga, bet kad piešaujas, ir pat labāk kā android. Kas ļoti pietrūkst no android - iphonam nav back poga. Un vēl šodien bieži vien pēc tās prasās.
Uz iphone populārākās aplikācijas ir pieejamas bez maksas, ja vajag ko specifisku, tad iespējams var nākties maksāt. Vēl akmens iphone dārziņā, ja gribas mainīt savus custom zvanu vai paziņojuma signālus - vai nu jāpērk, vai ja gribi savus, ir baigais čakars, lai tos uzliktu. Bet piemēram whatsapp tas vispār nav iespējams, jāizvēlas no piedāvātajiem.
Kopumā iphone strādā labi, negļuko, kā to reizēm mēdz darīt android telefoni, un mazāk uzbāžas ar visādiem app updatiem, pārsvarā to dara lietotājam nemanot.
Kameras iphoniem ir labas, noteikti ne sliktākas kā dārgā gala android telefoniem, bet ļoooti besī tas zaļganais punkts jeb fairings, ja pretī ir saule vai tumsā kāda lampa, tāpēc bieži nākas ļoti piedomāt, kā tiek fočēts. Nesaprotu, kāpēc Apple pie tā nepiestrādā un lietas labā ko nedara.
04.10.2022 19:52 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
04.10.2022 20:04 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Mao @ 04.10.2022 20:04

ja vien tiem pikseļiem reāli būtu nozīme :D
04.10.2022 20:11 |

Reitings 1058
Reģ: 11.09.2022
Šis ir tikai mans pieredzes stāsts-
Man bija Samsung telefons un man ļoti patika. Tad mans vīrs man paziņoja, ka grib man dāvināt iPhone. Ak Dies’ cik ļoti es negribēju, jo man tik ļoti patika mans vecais. Man šķita, ka iphone ir tāds pliekans un pārāk askētisks. Tagad es smejos par sevi, jo nemūžam un ne par ko nepārietu uz Android operētājsistēmas telefoniem atpakaļ. Nekad! Man tik ļoti patīk iphone un te virspusēji iemesli, kāpēc-iphone ir vienkārš (kaut sākumā man likās, ka ļoti neparocīgs, kaut tās pašas back pogas trūkums.) Kameras ir ļoti labas. Viss pārskatāms, saprotams un atjauninājumi ir regulāri. Androit operētājsistēmā ir daudz telefoni (Samsung, Huawei u.c.) līdz ar to, viņi tik daudz un tik bieži tiek izveidoti jauni, ka tā sistēma visiem nespēj tikt līdzi un tad rodas tā situācija, ka jau pēc 2 gadiem tie telefoni paliek lēni un sāk gļukot.
Es savu pirmo iPhone lietoju 5 gadus un tagad to lieto mans dēls un vispār nav pazīmes par to, ka palicis būtu lēns. Tiešām ilgi kalpo. Kad man jāizdara kkas ir Android telefonā, es varu ātri uzvilkties 😁 Viss škiet pārmudrīts un tie latviskojumi tik stulbi. Viss tāds lēns un šausmīgs. Tagad lietoju 13 iphone Pro un zinu, ka to varu lietot vēl tuvākos 5 gadus, ja vien fiziski nekas ar telefonu nenotiks.
Katrā ziņā-iPhone ir ļoti ilgtspējīgi.
Šis protams ir tikai mans viedoklis.
05.10.2022 10:57 |

Reitings 50
Reģ: 03.10.2022
Aleksandrs @ 04.10.2022 19:52
Lielāko lomu spēlē pieradums. Sākumā pat iespējams nepatiks, bet pēc kādas nedēļas pierod un ir ok. Kā abu veidu telefonu lietotājs, saku, ka ir lietas, kas man patīk apple labāk, ir kas android.
Pārējot uz iphone, sākumā viss likās tāds “oldschool” (īpaši populārāko aplikāciju dizains). Bet ar laiku pierod. Arī uz iphone rakstīšana sākumā likās kaut kā jocīga, bet kad piešaujas, ir pat labāk kā android. Kas ļoti pietrūkst no android - iphonam nav back poga. Un vēl šodien bieži vien pēc tās prasās.
Uz iphone populārākās aplikācijas ir pieejamas bez maksas, ja vajag ko specifisku, tad iespējams var nākties maksāt. Vēl akmens iphone dārziņā, ja gribas mainīt savus custom zvanu vai paziņojuma signālus - vai nu jāpērk, vai ja gribi savus, ir baigais čakars, lai tos uzliktu. Bet piemēram whatsapp tas vispār nav iespējams, jāizvēlas no piedāvātajiem.
Kopumā iphone strādā labi, negļuko, kā to reizēm mēdz darīt android telefoni, un mazāk uzbāžas ar visādiem app updatiem, pārsvarā to dara lietotājam nemanot.
Kameras iphoniem ir labas, noteikti ne sliktākas kā dārgā gala android telefoniem, bet ļoooti besī tas zaļganais punkts jeb fairings, ja pretī ir saule vai tumsā kāda lampa, tāpēc bieži nākas ļoti piedomāt, kā tiek fočēts. Nesaprotu, kāpēc Apple pie tā nepiestrādā un lietas labā ko nedara.

Paldies, ļoti laba atsauksme.
Vai iphone "saiet" kopā ar google kontu?
05.10.2022 11:45 |

10 gadi
Reitings 144
Reģ: 17.10.2011
privāti lietoju apple, nesen pārgāju uz iphone 13mini, patīk tas, ka nav liekas pogas un var “mest” un “kustināt” programmas un, piemēram, bildes, nav jāmeklē back poga programmās. man ir 128gb, daudz nefotogrāfēju, ir gana daudz aplikācijas, atmiņa pietiek. agrāk bija 64 un 32, tad bija par īsu. bildēm kā back up izmantoju google photos, nevis cloud, jo ir bezmaksas.
šeit jāņem vērā, ka iphone pro modeļi būs ar labāku kameru, ja tas ir tas ko meklē. iesaku noskatīties iphone salīdzinājumu video rullīšus.
darbam ir samsung, nepatīk rakstīšana un vispār sistēma liekas nesaprotamāka (iespējams privātā telefona dēļ, jo androids nav gadiem bijis). kamera tam ir labāka, bet mini nav plānots kā fotogrāfēšanas telefons.
06.10.2022 23:33 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Man vairākus gadus bija iPhone, tad darba ietvaros tiku pie android. Lietoju dažus gadus. Un tagad atkal tiku pie iPhone.
Mans rezumē - ar iPhone man tomēr ir tāda sajūta, ka lietoju modernu, stilīgu, kvalitatīvu telefonu. Laba un patīkama sajūta ikreiz, kad to lietoju. Viss ir pārdomāts, gaumīgs atjauninājumi tiešām izmaina telefona noformēju un tikai uz labi pusi. Jā, pēc android ir mazliet grūtāk pierast un saprast, bet paiet neilgs laiks un tomēr saproti - šis ir labākais telefons. Kamera izcila, salīdzinot ar manu iepriekšējo, un video arī ļoti kvalitatīvi. Iepriekš ar video bija tik ļoti jūtama rokas vibrācija un kustība, bet tagad ar iPhone Tik gluds un kvalitatīvā kadrs.
07.10.2022 00:06 |

Reitings 289
Reģ: 11.02.2022
Dullā Ulla @ 04.10.2022 11:20
Nav tā, ka iphone ir briesmīgas kameras? Vienmēr esmu skatījusies aprakstos, salīdzinoši ar Samsung S sēriju, iphone kameras ir kā fotogrāfēt ar kartupeli. Video esot graudaini, attēli slikti.
Telefoni pievilcīgi, dārgi, ērti rokā, bet kas ar to kameru viņiem?
nu vispār, ja salīdzina šos divus, tad Iphone ir sliktāka kamera, vismaz par pāris megapikseļiem atpaliek no Samsunga. Man ir 11 pro iphone un vīram ir samsung a52 laikam. Ja noliek blakus, viņa bildes ir dzidrākas, piesātinātākas
07.10.2022 07:38 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Vīrs vakar tika pie iPhone darba telefona. Jau viņu izbesija ka atvērtās aplikācijas nevar aizvērt visas reizē bet katra jāsvaipo uz augšu. Android ir clear all poga. Salīdzinājām fotografēšanu pustumsā android izskatījās labāks fokuss, bet iPhone nebija graudainums fonā.
Protams viss ir arī atkarīgs kāds android telefons. Jo salīdzināt iphone pro ar lēta galā Samsung vai Huawei arī nav godīgi.
07.10.2022 07:40 |

Reitings 845
Kada var padalīties ar atsauksmēm par 13 modeļa kameru?
Vai ja grib labas bildes uzreiz jāņem pro / pro max ?
16.12.2022 10:58 |

10 gadi
Reitings 319
Reģ: 17.09.2010
Mēnesi atpakaļ pārgāju no Samsung note 10 uz IPhone 13 pro. Viss apmierina. Ātri pieradu. Kamera laba.
16.12.2022 14:39 |

Patīk
Reitings 2795
Reģ: 08.05.2022
MinkaMurrrrr @ 16.12.2022 10:58

Man ir iPhone 13. Kaut kas līdz galam nepatīk priekšējai kamerai, liekas kaut kas līdz galam nav. Biju ļoti vīlusies kad pirmajā dienā atvēru priekšējo kameru, biju pat nelielā šokā,domāju vai tik nav brāķis man iesmērēts, gaidīju ko labāku, bet aizmugurējās kameras ir uz visiem 100. 👍🏻
16.12.2022 15:21 |

Reitings 845
Vai vēl kādai nepatīk 13 iphone priekšējā kamera ?
16.12.2022 19:03 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020

Bez pro versijas, manuprāt, ābolu vispār nav jēga ņemt, ja tu mob izvēlies tieši priekš kameras un bilžu taisīšanas.
16.12.2022 19:21 |

Reitings 11833
Reģ: 30.12.2015
arī biju aizdomājusies par iphonu, bet mani biedē tas, ka viņiem nav sasinhronizētas pārneses sistēmas - kad es 3 g atpakaļ pirku jaunu telefonu, man pārdevēja ielādēja speciālu samsung (android?) pārnešanas aplikāciju, 1h un man visi faili, kontakti, ziņas bija pārnesti no vecā android uz jauno, android uz iphone taču tā nevar izdarīt, vai ne? ko tad darīt ar vecajiem failiem, bildēm, ziņām? man, piemēram, ir daudz ziņu un info, ko negribas pazaudēt un kas ir svarīgi
16.12.2022 19:46 |

Reitings 845
GhostGG @ 16.12.2022 19:21

Bez pro versijas, manuprāt, ābolu vispār nav jēga ņemt, ja tu mob izvēlies tieši priekš kameras un bilžu taisīšanas.

Bet arī tādai ikdienas fotografēšanai arī nav jēgas?
16.12.2022 19:48 |

Reitings 355
Reģ: 31.03.2022
MinkaMurrrrr @ 16.12.2022 10:58
biju diezgan vīlusies kameras fokusā. Slikts fokuss.
16.12.2022 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits