ha ha tieshi tiko facebookaa man arii izmeta rakstinju priekshaa par Dvinsku un Haritinovu 🤭Kitijaaaa @ 12.10.2022 22:48https://www.apollo.lv/7624765/dvinska-atbild-uz-baumam-ka-samilejusies-sava-deju-partneri-viktora-haritonova
Nez, tās baumas ir balstītas tikai uz šo forumu, vai tādas runas bija arī ārpus foruma burbuļa?
Ja tik skaļi to sakāt, tad lūdzu smalkāk. Viņa tomēr diezgan daudz ir sasniegusi. Jo parastās tv žurnālistes par dažādu raidījumu vadītāju, savs podkasts, tagad vada laikā ziņas, piedalās dažādos projektos. Nav jau viņai tie senči miljonāri, lai izbīdītu. Pati visur. Nu vai tad ja viņa būtu tik riebiga, ar viņu cilvēki sadarbotos?salvija @ 12.10.2022 15:17Rūta ir nepatīkams cilvēks un drausmīga izmantotāja, kas no jebkuras situācijas mēģinās izspiest sev kādu labumu. Gan jau te arī piestrādā uz to, lai kļūtu pēc iespējas populārāka. Tikai šovā tā situācija tāda tricky - var viegli pārcensties un sabojāt sev visu gādīgās ģimenes mātes reputāciju. Tagad to būs sapratusi un tāpēc tie daudzie storry ar vīru
krixis3 @ 13.10.2022 07:08Ja tik skaļi to sakāt, tad lūdzu smalkāk. Viņa tomēr diezgan daudz ir sasniegusi. Jo parastās tv žurnālistes par dažādu raidījumu vadītāju, savs podkasts, tagad vada laikā ziņas, piedalās dažādos projektos. Nav jau viņai tie senči miljonāri, lai izbīdītu. Pati visur. Nu vai tad ja viņa būtu tik riebiga, ar viņu cilvēki sadarbotos?
salvija @ 13.10.2022 11:24
Esmu no Siguldas ;) Zinu, ko saku. Ja tos vispār var uzskatīt par lieliem sasniegumiem, tad tiem nav nekāda sakara ar to, kāds ir cilvēks. Ir tādi, kas visur iet ar elkoņiem pa priekšu. Rūta ir tieši šis tips
Anne Shirley @ 13.10.2022 12:15Nu cik saprotu skolas laikā viņa bija viena no populārajam meitenēm, kas terorizēja nestilīgos klasesbiedrus. Šo dzirdēju tieši jo puiša, kuru viņa skolas laikā apcēla. Varētu jau teikt, ka skola garām un tas ir bijis sen, bet atceros, ka bijām kopā vienā settingā vairākas dienas, un arī es dabūju savām acīm redzēt kā viņa var veselu baru sakūdīt pret vienu, pilnīgi bez jebkāda iemesla. Un tad jau mums bija 20+. Neforši. Var jau būt, ka viņa ir pieaugusi un šādus jaunības izgājienus nožēlo, bet stipri šaubos :D
Lai nu kā šis viss nebūtu, neticu, ka viņa gan krāptu savu vīru ar kkadu dejotāju, jo tomēr viņa visu mūžu ir dejojusi un nav tā, ka būtu nepazīstama ar emocijām, kādas rodas dejojot ar foršu partneri.
krixis3 @ 13.10.2022 07:08Ja tik skaļi to sakāt, tad lūdzu smalkāk. Viņa tomēr diezgan daudz ir sasniegusi. Jo parastās tv žurnālistes par dažādu raidījumu vadītāju, savs podkasts, tagad vada laikā ziņas, piedalās dažādos projektos. Nav jau viņai tie senči miljonāri, lai izbīdītu. Pati visur. Nu vai tad ja viņa būtu tik riebiga, ar viņu cilvēki sadarbotos?
un neviens jau neteica ka vinja kraapusi viiru. Meitenes tikai bija teikushas, ka tas ir aciim redzams, ka Abu starpa ir radushaas simpaatijassalvija @ 13.10.2022 12:35
Es par to pašu. Tagad vienkārši dzenoties pēc popularitātes ir pāršāvusi pār strīpu. Tāpēc publiski jātaisnojas un jādzēš video ārā
Maija5555 @ 13.10.2022 13:05un neviens jau neteica ka vinja kraapusi viiru. Meitenes tikai bija teikushas, ka tas ir aciim redzams, ka Abu starpa ir radushaas simpaatijas
SantaBarbara @ 13.10.2022 13:02
Vecāki nav miljonari,bet ir diezgan atpazīstami! Šeit jau ir runāts par to -mamma agrāk bija direktore MOS veikalu tīklam ,nepateikšu precīzi par tēti ,lai nesamelotu ,bet bija saistits ar Latvijas kalnu slepošanu(man skiet kaut kads ari direktors,vaditajs)
lidz ar to nav jau gluži tā,ka nav savi “sakari “
Agrāk strādāju vienā no veikaliem kuru vadīja Diāna (Rútas mamma) katru reizi ,kad Rūta ienāca vinai deguns stūma mākonus ,parastajiem pardevejiem uz shop floor vina pat sveiki neteica ,tik iedomįga bija !
Lai gan tas bija gadus atpakalj diez vai daudz mainijusies,gan jau vina forša ir tikai pret tiem ,kas ir no “vinas aprindām” par pārējiem tikai vīpsnā!
jap , bet nu jau var redzeet no Haritonova puses pavisam savaadaaku attieksmisalvija @ 13.10.2022 13:20
nedomāju, ka krāpusi. Tikai dzenoties pēc lielākas slavas radījusi tādu iespaidu par kuru tagad publiski jātaisnojas ?
Kas nu kuram lieli sasniegumi. Lasīt laika ziņas tagad ir kāds baigais sasniegums? 😁salvija @ 13.10.2022 11:24
Esmu no Siguldas ;) Zinu, ko saku. Ja tos vispār var uzskatīt par lieliem sasniegumiem, tad tiem nav nekāda sakara ar to, kāds ir cilvēks. Ir tādi, kas visur iet ar elkoņiem pa priekšu. Rūta ir tieši šis tips