LIENE KIVIČA PAR LAUKU SIEVIETĒM

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
Sveikas!
Jāatzīst, ka sākumā man Liene nepatika - blondīne, diezgan lecīga, varbūt mazliet arī bija žēl, ka tika pie Andra.
Taču mans viedoklis ir mainījies. Viņa pierādījusi sevi kā lielisku, gudru sievieti, kas cienīga būt blakus tādam vīrietim kā Andris.
Ļoti patīk, ka Liene ir no tām sievietēm, kura spēj runāt tieši un godīgi, saukt lietas īstajos vārdos. Mūsdienu lišķīgajā pasaulē tas ļoti pietrūkst latviešu sievietēm.
Un tieši šonedēļ lielisks raksts medijos, kur Liene atklāti un godīgi izsakās par tabū tēmu - lauciniecēm:
"Ir lauku meitenes, kas par katru cenu grib nokļūt Rīgā un kļūst neciešamas."
"Cilvēkiem ir ļoti svarīgi tikt uz pilsētu, ar elkoņiem izgrūst sev vietu...".
Pilns raksts te:
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/390448-liene-kivica-izsakas-par-sievietem-no-laukiem/
Šīs ir lietas, kurām nevar nepiekrist, un man prieks, ka ir vismaz kāds, kurš to var droši publiski pateikt. Un arī Andris viņai piekrīt.
Kāds ir jūsu viedoklis?
03.09.2022 19:44 |

Reitings 2035
Reģ: 01.08.2021
Meitenes, Laumiņa barojas no tā, ka jūs panesaties uz viņas tēmām. Ne velti viņa ver savu tēmu vaļā, ja blakus ir esošā par Kivičiem. Un var manīt kā viņa sadzejo, tās stulbības, lai piesaistītu uzmanību, jo zin, ka 99% domā pretēji un aizstāvēs savu viedokli. Es ieteiktu ļaut šai tēmai dabiski izbeigties. Un Laumiņa mums ir dzīvs piemērs, kādi cilvēki atbalsta Kivičus, hihihi
05.09.2022 10:46 |

Reitings 554
Skaistslaiks @ 05.09.2022 10:46
Meitenes, Laumiņa barojas no tā, ka jūs panesaties uz viņas tēmām. Ne velti viņa ver savu tēmu vaļā, ja blakus ir esošā par Kivičiem. Un var manīt kā viņa sadzejo, tās stulbības, lai piesaistītu uzmanību, jo zin, ka 99% domā pretēji un aizstāvēs savu viedokli. Es ieteiktu ļaut šai tēmai dabiski izbeigties. Un Laumiņa mums ir dzīvs piemērs, kādi cilvēki atbalsta Kivičus, hihihi

Esmu piemērs objektīvai izvērtēšanai. Daudzām šeit Kiviču pāris nepatīk, jo citām nepatīk vai arī skauž. Tie ir divi galvenie iemesli.
Bet esat taču reālas - par mediju zvaignzēm un influenceriem nekļūst muļķīši. Viņiem ir viss, ko vajag - izskats, stāja, brīvība, prāts, enerģija, literārais un muzikālais talants abiem, politisko procesu pārzināšana un savs viedoklis utt.
05.09.2022 10:51 |

Reitings 1162
Reģ: 09.08.2020
Lauma 0,7, paldies par jautru nedēļas sākumu, sen nebiju tā smējusies!
Skaisti, veiksmīgi, talantīgi! Kur nu vēl vairāk, pat gandrīz karaliskā ģimene! 😂😂😂 Es gar zemi! Jums labi padodas feļetoni un (ne)zinātniskā fantastika.
05.09.2022 11:27 |

Reitings 554
Lauma 0,7, paldies par jautru nedēļas sākumu, sen nebiju tā smējusies!

Tu domā par to, ko Liene saka par lauku sievām? Nu, jā, tas vispār tiešām rēcīgi. Bet būsim godīgas - ir arī patiesi. 😀👍
05.09.2022 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits