Paldies. ♥️Mia6 @ 02.09.2022 14:05Tas ir tikai normāli , ka raud. Bet neraud visi. Ir kas ātri iejūtas , ir kam iet grūtāk. Ja ir iespēja , pamazām radināt pie bērnudārza. Sākt ar pus dieniņām, pēc tam kādu dienu sākt ļaut jau gulēt. Pieradīs
Manai meitai arī 1g un 10 mēneši. Ārā ar bērniem rotaļājas un viņai patīk. Pie svešiem cilvēkiem ātri pierod un neraud. Bet es vienmēr esmu bijusi klāt. Tagad viņa tur bez manis. Mums arī neļauj nākt iekšā. Pie durvīm savāc un pa durvīm izlaiž jau apģērbtu bērnu. Vēl viņai problēma, ka viņai patīk ilgi gulēt . Pirms dārziņa viņa pus 9 cēlās un 21.00 gāja gulēt. Pa brīvdienām ceļu viņu 7 norīta tagad, lai pierod, bet viņa jau pus 12 grib gulēt . Dārziņā guļ viņi no 12.30 un viņa kašķīga, ja nelaiž gulēt.Anīle līne @ 03.09.2022 08:54Ar savu 1g.10mēn. 4 dienas pasēdēju kopā grupiņā - vairāk vai mazāk raudāja visi bērniņi, gan tie, kas atnākuši nesen, gan tādi, kas iet jau 6mēn.un vairāk. Atstāju savējo uz stundiņu un viņš bija pārbļāvies sarkans. Laikam, atslēga ir tā, cik ātri atrod kontaktu ar audzinātāju vai auklīti, jo iesākumā tie ir pilnīgi sveši cilvēki. Mēs 3ned."cīnijāmies" un bērns kontaktu nespēja atrast, lai gan ir sabiedrisks. Citā b/d bija raudāšana no paša rīta, pa dienu vairāk nē. No pirmās dienas ēda brokastis, pusdienas. 1.5g.tomēr ir vecums, kurā bērnam vajag mammu, ne citus bērnus, pieaugušos, tādēļ adaptācija var būs smaga gan bērnam, gan mammai.
Pirms dārziņa viņa pus 9 cēlās un 21.00 gāja gulēt. Pa brīvdienām ceļu viņu 7 norīta tagad, lai pierod, bet viņa jau pus 12 grib gulēt . Dārziņā guļ viņi no 12.30 un viņa kašķīga, ja nelaiž gulēt.
mums bij' teikts tikai, kad diendusa sākas un viss pārējais. No cikiem iet apspriedām ar Audzinātāju tikai 1. septembrī. Nedomāju, kā tā var sanākt.Rebeka! @ 04.09.2022 13:21
Tieši tāpēc vecākiem iesaka radināt bērnus pie bērnudārza režīma,pirms vińi uzsāk bērnudārza gaitas.
Mans bērns sāks iet dārzińā ar novembri,bet jau iet gulēt diendusu un ēd tajos laikos kā būs dārziņā.