Jā, tā izskatās.Mc.Queen @ 30.08.2022 12:09Tur katra epizode par vienu cilvēku?
zeltiņai live nevaru IG atrast, ja jums saglabāts, tad lūdzu iemetat, labprāt paklausītosAinulai @ 30.08.2022 12:16Es arī noskatījos pirmos “Karmas latviešus” par Ķirpu. Kas mani šokēja visvairāk, ir Ulme, Rozīte, Zeltiņa un Kalniņa, kas faktiski šo šarlatānu “palaida tautās”. Vai viņām nebūtu jāuzņemas arī atbildība?
Eniijaa @ 30.08.2022 12:27Kur vēl šo var redzēt? Tikai go3?
tas manifestācijas spīdekļu bariņš, kas jau tā viegli ietekmējamus (izmisušus) cilvēkus vēl var iedzīt finanšu parādos, depresijās u.t.t 😒
es domāju mazie kursini ar dienasgramatam,velmem nav bistami.,bet lieli un dargi,kas maksā pieklajigu summu,lai vairotu savu "bagatibu" neko nedarot un cilvēkus burtiski"apvārdojot" ka tas ir vitali nepieciešams,lai butu laimigs un bagats var gan iespaidot. seviški cilvekus ar zemako punktu savā dzīvē,kur ir izmisums.atdos pedejo kreklu.un ja nekas no tiem bagatibu kursiem nesanak.iedzen cilveku vel lielaka bedrē ar pašparmetumiem,ka ne tikai nevar pavairot naudu,bet ari ka nekam nederigs cilveks, jo tie atzītie kursi uz vinu nestrādā. Gaidu nakamās serijas.Sodien tas Ķirpis mani jau nošokēja.Ieva333 @ 30.08.2022 13:06
nu kaaaaa, nu kaaa manifestacijas ir bistamas? Biju pie Milzarajas izaicinajuma - sarakstiju savas velmes, piepidijas dazas, nu kur ir bistamiba???
Olly30 @ 30.08.2022 13:17es domāju mazie kursini ar dienasgramatam,velmem nav bistami.,bet lieli un dargi,kas maksā pieklajigu summu,lai vairotu savu "bagatibu" neko nedarot un cilvēkus burtiski"apvārdojot" ka tas ir vitali nepieciešams,lai butu laimigs un bagats var gan iespaidot. seviški cilvekus ar zemako punktu savā dzīvē,kur ir izmisums.atdos pedejo kreklu.un ja nekas no tiem bagatibu kursiem nesanak.iedzen cilveku vel lielaka bedrē ar pašparmetumiem,ka ne tikai nevar pavairot naudu,bet ari ka nekam nederigs cilveks, jo tie atzītie kursi uz vinu nestrādā. Gaidu nakamās serijas.Sodien tas Ķirpis mani jau nošokēja.
protams, ka no mazajiem 15eur kursiņiem nevienam nebūs depresija, ja netiks sasniegts rezultāts, bet redzot, ka daži plēš 300-600 eiro. tur nu gan
Patie @ 30.08.2022 13:31Es biju viņam vienu brīdi sekojusi. Baigi žēl palika, ka bija tā apmānīts un ielenkts. Par to serpentu nezinu, kā tur īsti ir, bet angliski var atrast pēc "mucoid plaque"
nu re.Tu varbut visiem dargajiem netici.bet daudzi tic.Es vel nezinu ko Springe par vinam būs atradusi,bet bus intresanti.Pietam.ja esi par sevi parliecinats ,ka tas ko tu rādi dod labumu cilvekiem ,ko tev bīties no žurnālistiem. Sagaidi atplestām rokām un rādi ko māki,ta ari ir reklāma sev.Ķirpis bija manāmi apjucis.un apsaukāšanās un kontu dzēšana,jau nozīmē ka nav viss tik tīrs.Psihologs arī bija ,savu spriedumu pateica.Ieva333 @ 30.08.2022 13:38
Vienīgā, kura plēš tik daudz ir Uresina, bet kaa jau teicu man domas par viņu mainījās pēc stāstiem šeit forumā.
Nevienu citu nezinu, kura tik daudz plēš. MIlzarāja 11 euro, Kudrjašova ap 40 euro, Kubasovai arī dārgi, bet es kubasovai neticu, kāda manifestācija ar vecākiem miljonāriem. Omsones manifestācijas kurss bija ap 30 euro.
nu re.Tu varbut visiem dargajiem netici.bet daudzi tic.Es vel nezinu ko Springe par vinam būs atradusi,bet bus intresanti.Pietam.ja esi par sevi parliecinats ,ka tas ko tu rādi dod labumu cilvekiem ,ko tev bīties no žurnālistiem. Sagaidi atplestām rokām un rādi ko māki,ta ari ir reklāma sev.Ķirpis bija manāmi apjucis.un apsaukāšanās un kontu dzēšana,jau nozīmē ka nav viss tik tīrs.Psihologs arī bija ,savu spriedumu pateica.
Es arī noskatījos pirmos “Karmas latviešus” par Ķirpu. Kas mani šokēja visvairāk, ir Ulme, Rozīte, Zeltiņa un Kalniņa, kas faktiski šo šarlatānu “palaida tautās”. Vai viņām nebūtu jāuzņemas arī atbildība?