Greetaa @ 28.08.2022 20:41Negribu izplatīt baumas, bet piemēram, izskatās ka Didrihsone to ir izmantojusi vai izmanto joprojām, jo ļoti raksturīgi, ka ilgstoši lietojot paliek tāds kārns, pazūd dibens, krūtis, "mīkstumi" utt.. Jo vienkārši notievējot vai veselīgā veidā to darot paliek jau arī muskuļi, bet ar to ozempic tieši straujāk noiet nost pilnībā viss. Tas personīgi neinteresē, jo tas ir jau par daudz
Jo vienkārši notievējot vai veselīgā veidā to darot paliek jau arī muskuļi, bet ar to ozempic tieši straujāk noiet nost pilnībā viss. Tas personīgi neinteresē, jo tas ir jau par daudz
Greetaa @ 28.08.2022 21:11Jā, taisnība arī par to, ka izslēdzot produktus vai vienkārši neēdot arī zūd muskuļi...
Vienkārši dzirdu, ka šim pašam ozempic recepti var dabūt, aizejot pie endokrinologa. Nezinu cik tas ir reāli, tāpēc gribēju dzirdēt kādus pieredzes stāstus un vai tas neietekmē veselību vai neatstāj kādas nelabvēlīgas sekas
Esmu izlietojusi 5 originalus… nekāda dižā svara zuduma nebija… nu man ari nebija 100kg.
Svars iespejams samazinājās aptuveni 4kg…
Vakarkleita @ 30.08.2022 00:28Esmu izlietojusi 5 originalus… nekāda dižā svara zuduma nebija… nu man ari nebija 100kg.
Vairāk to lietoju dēļ insulīna rezistences.
Iespējams katram savādāks organisms, bet man nestrādaja.
Izmaksas 1 originals ap 130€ (Iekšā 2 šprices) . Devas pakāpeniski jāpalielina. Ja esi insulīna slimnieks tad kompensē valsts.
Tā uz savu galvu gan neieteiktu.☺️
Šajā pašā kategorijā vel ir medikaments “Victoza” ar +/- šādu pašu iedarbību.
Bet, lai durtu katru vakaru tikai tapec ka gribu notievēt- NU NĒ! ?
Vakarkleita @ 30.08.2022 00:28Esmu izlietojusi 5 originalus… nekāda dižā svara zuduma nebija… nu man ari nebija 100kg.
Vairāk to lietoju dēļ insulīna rezistences.
Iespējams katram savādāks organisms, bet man nestrādaja.
Izmaksas 1 originals ap 130€ (Iekšā 2 šprices) . Devas pakāpeniski jāpalielina. Ja esi insulīna slimnieks tad kompensē valsts.
Tā uz savu galvu gan neieteiktu.☺️
Šajā pašā kategorijā vel ir medikaments “Victoza” ar +/- šādu pašu iedarbību.
Bet, lai durtu katru vakaru tikai tapec ka gribu notievēt- NU NĒ! ?
Rgs88 @ 19.10.2022 21:07
Saki lūdzu pie kura endokrinologa gāji? Dažādu simptomu dēļ ģimenes ārsts nosūtija uz analīzēm un atbildē saņēmu informāciju, ka man insulīne rezistence ir ļoti liela, sāku googlēt un ieraudziju, ka daudzās vietās tiek runāts par Ozempic, iespējams man jālieto šis medikaments, gribētu aprunāties ar endokrinologu
Hermia @ 19.10.2022 22:45
Neesmu dzirdējusi,ka kāds endokrinologs sāktu ar ozempic,jo parasti sāk visu regulēt ar metformīnu. Ozempic ir nopietni riski ( vairāk saistās ar aknu darbību), tāpēc mana daktere uz katru vizīti liek taisīt dažādas analīzes lai redzētu vai organisms netiek bojāts. Ārstam jāizvērtē individuāli, jo ir jau arī citi faktori - kādas zāles lieto, kādas saslimšanas un vai šis medikaments ir tiešām nepieciešams. Standartā jau tomēr tiek galā ar metformīnu+uzturu+sportu.
Hermia @ 19.10.2022 22:45
Neesmu dzirdējusi,ka kāds endokrinologs sāktu ar ozempic,jo parasti sāk visu regulēt ar metformīnu. Ozempic ir nopietni riski ( vairāk saistās ar aknu darbību), tāpēc mana daktere uz katru vizīti liek taisīt dažādas analīzes lai redzētu vai organisms netiek bojāts. Ārstam jāizvērtē individuāli, jo ir jau arī citi faktori - kādas zāles lieto, kādas saslimšanas un vai šis medikaments ir tiešām nepieciešams. Standartā jau tomēr tiek galā ar metformīnu+uzturu+sportu.
Annuška @ 07.04.2023 09:52Labdien!
Gada beigās stresa un enerģijas zuduma rezultātā divu mēnešu laikà pieņēmus svarā 20 kg. Viss pamatā uz vēdera un gurniem. Izskatījos pēc grūtnieces pēdējos mēnešos. Ginekoloģe, kurai uzticos jau daudzus gadus (strādā ar skeneri vēdera dobumam) un ir uzstādījusi diagnozes, kuras pat speciālisti nevarēja uzstādīt, manā gadījumà ieteica Ozempic šprices vēderā, cenas izteiksmē apm. 1000 Eur. Aizgāju pie endokrinologs, kura pat dzirdējuši par tādàm nebija un par to pašu cenu 100 Eur mēnesī uz 4 mēnešiem ieteica 2x dienā Xenical tabletes. Lūdzu iesakiet, endokrinologu, kurš strādā ar Ozempic, jo manā gadījumā svara pieaugums uz vēderā ir kropļojošs. ?