Niķītis @ 25.08.2022 11:41Es samaksāju kopā 5000€, cikos atceros aptuveni 4000€ bija par kapēm abiem žokļiem un 1000€ kopā sanāca par pirmajām vizītēm, par rentgenu un ārstēšanas plāna izveidi, par viena zoba izraušanu u.c. Tad vel katra vizīte ārstēšanas laikā 50€.
Man kopā sanāks tieši 1.5 g, bet principā rezultātu redzēju jau pēc 6 mēn, tālāk veselu gadu notika ļoti nelielas izmaiņas, kas vairs nebija tik pamanāmas.
Otrreiz vairs nekad negribētu šim iet cauri. Man personīgi ļoti grūti ir pielāgot ēšanu kapju nēsāšanai 22 h diennaktī. Čakars katru reizi, kad gribas ko vairāk par ūdens padzeršanos, ņemt ārā kapes, pēc tam tīrīt un diegot zobus. Nevaru sagaidīt, kad varēšu vienkārši staigājot pa pilsētu karstā vasaras dienā ieskriet veikalā pēc salčuka un mierīgi to apēst, nedomājot par kapēm. ? Bet katram savs, citi ir ļoti apmierināti.
Laura88 @ 25.08.2022 11:56
Liels paldies par dalīšanos ar pieredzi! :) Kurā klīnikā Tu liki kapes?
Jā, visvairāk uztraucos par to, ka būt grūti ar ēšanu un visu pārējo kas nav ūdens :( :D
Bet tās kapes ir viegli izņemt, ielikt atpakaļ?
sinode @ 25.08.2022 11:59Niķīti, vai tikai kapes nēsājot tev beigās sanāca ''platāks'' smaids?
Anchuk @ 25.08.2022 12:46Nevaru izvēlēties starp šīm un parastajām breketēm? Ir viedokļi? Mana Zobārste iedegusies,ka tieši kapes man vajagot.
Patīk man našķoties starp ēdienreizēm un biedē visvairāk tieši ņemšanās ar to ēšanu , tīrīšanu utt.
Niķītis @ 25.08.2022 12:43
Kā Tu to domā “platāks smaids” ?
Niķītis @ 25.08.2022 12:42
Liku Dental Art.
Pirmajā reizēs galīgi nebija viegli izņemt, es atceros, ka mocījos vienkārši veselu mūžību un likās, ka ātrāk izlauzīšu sev kādu zobu, nekā izņemšu kapes. Pēc tam jau piešaujies, kā jādara labāk. Tagad pat ārstam neļauju izņemt vai likt virsū, jo zinu kā to darīt labāk.
Anchuk @ 25.08.2022 12:46Nevaru izvēlēties starp šīm un parastajām breketēm? Ir viedokļi? Mana Zobārste iedegusies,ka tieši kapes man vajagot.
Patīk man našķoties starp ēdienreizēm un biedē visvairāk tieši ņemšanās ar to ēšanu , tīrīšanu utt.
sinode @ 25.08.2022 12:52
Smaidot vairāk zobi redzami
Kā saprotu, invisalign zobus var pagriezt uz āru, ja tie ir izauguši virzienā uz iekšu, un uz tā rēķina uztaisīt platāku smaidu. Bet kaulu izmērs netiek ietekmēts.
Laura88 @ 25.08.2022 12:52
Es arī pierakstījos uz konsultāciju Dental Art. Cik ilgs laiks apmēram no konsultācijas līdz kapju saņemšanai/uzlikšanai Tev pagāja?
Anchuk @ 25.08.2022 15:00Paldies par viedokliem . Ļoti noderīga informācija
sinode @ 25.08.2022 15:56Bet vai tad ar breketēm labojot sakodienu arī nav kaut kādas gumijas jānēsā? Es arī neko daudz nevaru komentēt, jo pašai tikai pirmā konsultācija ir bijusi, bet ja tās gumijas ir dziļāk mutē, un tikai pa vienai katrā pusē, tad jau nav tik ļoti redzams. Man arī ar sakodienu problēma, ortodonts ieteica to labot ar invisalign ne ar breketēm. Process esot vieglāks un ātrāks. Pati neesmu iedziļinājusies vai tā tiešām ir, jo jau sākotnēji negribēju breketes.