Divina di vino @ 21.08.2022 21:22Biju pasutijusi 5 apavu parus no yoox.com. Vajadzeja melnas augstpapezu sandeles. Pasutiju vairakus parus,jo atgrieshana ir par velti un nevar zinat vai izmers bus ok un ka izskatisies realitate. Ar Steve Madden apaviem bija 1.pieredze. Nepatika. Neatbilda izmeram un ari kvalitate man nepatika. 100€ par tam sandalem ir ljoti saliti. Piemeram, Italju brendam Primadonna uz pusi zemaka cena un apmeram ta pati kvalitate.
100€ bija domata cena jaunas kolekcijas apaviem,kas manuprat ir parak daudz prieksh to kvalitates. Man bija ok tie 20€, jo pasutiju 5 apavu parus,no kuriem parejiem 4 cena bija virs 200€,un sandales bija nepiecieshamas diezgan steidzigi. Vairak naudas izteretu skraidot tos meklejot. Atstaju sev krietni dargaka zimola sandales un ar pirkumu esmu ljoti apmierinata.Akvelīne @ 21.08.2022 21:42
no yoox sūtīt Steve madden? tur tak 20 eur par atsūtīšanu. Un parasti tur ne jaunākie modeļi, bet par labām atlaidēm.
Ecco, kam sabojājusies kvalitāte, piemēram maksā krietni vairāk. Steve madden uzskatu kā ok kvalitātes ''stilīgo'' un interesanto brendu, party variantu, bet ne ērtus un ilgnēsājamus apavus/somas.