Moon @ 17.08.2022 21:52Labvakar dāmas,
Esmu panikā!
Biju nopirkusi kleitu ko vilkt uz kāzām kā viesis, bet sapratu ka tomēr nevēlos viņu vilkt vairāku faktoru dēļ.(pārāk pieguļoša līdz ar to ļoti karsti viņā, utt..)
Varbūt jūs dāmas varētu man pateikt kur būtu iespējams iegādāties Rīgā garo (maxi stila) kleitu? Es cik meklēju, neko prātīgu neredzu, vai arī nemāku atrast. Man burtiski ir divas sienas laika, lai atrastu ko piemērotu!
Viens faktors gan ir svarīgs - negribētu lai cena iet pāri 100€ jo sanācis ļoti tēriņiem bagāts mēnesis.?
Liels paldies par uzklausīšanu un ceru ka varēsiet man palīdzēt! ☺
karenmil @ 18.08.2022 09:55Pastaigā pa second hand, tur vienmēr daudz garu svinīgu kleitu. Un es noteikti neiespringtu uz tik dārgas jaunas kleitas meklēšanu. 100 eur man liekas stipri par dārgu, lai izmestu tā vienkārši uz kleitu, kuru arī nobāzīs skapī.
Moon @ 18.08.2022 11:02
Nav jau vairs laika baigi meklēt pa second hand dārgumus. Bet protams, ja pa ceļam kāds būs, ieskriešu nočekot.
Kuros pašlaik varētu būt labākais piedāvājums? ?
Lula @ 18.08.2022 11:07
Man liekas, ka to nevar paredzēt, kuros labākais piedāvājums.
Vienīgi šķiet, ka Kilo max ir vis mazāk novalkātās, pārsvarā laikam jaunas.
Ā un vēl outletā Četras Zoles parasti bija pilns ar vakarkelitām
Lula @ 18.08.2022 11:07
Man liekas, ka to nevar paredzēt, kuros labākais piedāvājums.
Vienīgi šķiet, ka Kilo max ir vis mazāk novalkātās, pārsvarā laikam jaunas.
Ā un vēl outletā Četras Zoles parasti bija pilns ar vakarkelitām
za4iitee @ 18.08.2022 13:34Iesaku aci uzmest Reserved, tur ir dažāda stila maxi kleitas
za4iitee @ 18.08.2022 13:34Iesaku aci uzmest Reserved, tur ir dažāda stila maxi kleitas