Aleksandrs @ 20.08.2022 13:43Neieteiktu nekādus apple airpodus un ekvivalentus no samsung, pēc būtības nav sliktas, bet priekš price/performance ir pārcenotas un var atrast daudz labākus variantus. Šobrīd ir kaut kādas JBL ne dārgā gala( pirms 2, 3 gadiem pirku mazliet virs 100 eur), nav sliktas, bet neteikšu, ka skanētu super labi.
Pats laikam skatītos šobrīd uz Sony WF-1000xm4, skan superīgi un atsauksmes arī ļoti labas.
Aleksandrs @ 20.08.2022 13:43Neieteiktu nekādus apple airpodus un ekvivalentus no samsung, pēc būtības nav sliktas, bet priekš price/performance ir pārcenotas un var atrast daudz labākus variantus. Šobrīd ir kaut kādas JBL ne dārgā gala( pirms 2, 3 gadiem pirku mazliet virs 100 eur), nav sliktas, bet neteikšu, ka skanētu super labi.
Pats laikam skatītos šobrīd uz Sony WF-1000xm4, skan superīgi un atsauksmes arī ļoti labas.
.Eksperte. @ 20.08.2022 13:48
Man līdz šim bija Bose SportSound. Ļoti laba skaņas kvalitāte.
Piekrītu, paskatijos uz Samsung atsauksmēm un sapratu, ka nav tās cenas vērts. Tās pupiņu paskata austiņas glītas, bet man svarīga ir kvalitāte.
Skatijos ko šobrīd piedāvā tas pats Bose, bet man roka neceļas pirkt par 250£. Tapēc arī prasu, ko izmanto citi. Airpodi arī, laikam, mani neapmierinās.
Paldies par atsauksmi, apskatīšos Sony.
Ashley @ 20.08.2022 14:33
Tikai nevajag. ? Samsung buds skaņa ir ļoti laba un vel patīk tas, ka var ieslēgt "apkārtējo skaņu"- kad ej pa ielu tu dzirdi gan mūziku, gan kas notiek apkārt.???
.Eksperte. @ 20.08.2022 13:51
Vienīgi jautājums cik labi viņas kancelo skaņu apkārt.
Aleksandrs @ 20.08.2022 14:43
Tieši noise canceling ir šo austiņu lielākais pluss. Salīdzinot šīs ar airpods, kam it kā arī skaitās neslikts noise canceling, liksies, ka airpod tāds nav vispār.
Austiņas tiešām labas un cenai pilnībā atbilstošas.
.Eksperte. @ 11.10.2022 19:50Update.
Pažēloju naudu un uz akciju nopirku Samsung Galaxy Live buds. Esmu ļoti vīlusies. Visu var dzirdēt cauri, skaņas kvalitāte tāda pati kā vadu austiņām, kas kādreiz nāca līdzi telefoniem. Izejot ārā dzirdu pati savus soļus, bass neeksistējošs. Briesmīgas.
Aleksandrs @ 15.11.2022 22:54
Nu re, ieteikumus neņēmi vērā, tā teikt skopais maksā divreiz, bet tas tā uz priekšdienām zināšanai. ?
Pa šo laiku ābolam ir nācis klāt jaunais modelis, visi it kā slavē, dzīvē gan nav gadījies ietestēt, bet nu nežēlīgs cipars, būtu kādu 100 nometuši tad vēl varētu padomāt.