Augsti funkcionējošs psihopāts draugs

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
Bijušais draugs ir augsti funkcionējošs psihopāts. Sākumā kā jau visas meklēju attaisnojumus viņa pāridarījumiem un mēgināju viņu saprast. Domāju ja piedošu un došu vēl vienu iespēju, nekas tāds vairs neatkārtosies. Vienreiz par visām reizēm pietika. Pasūtīju ha*uj. Bet viņš nesaprot, ka pie visa viņš pats ir vainīgs. Un ka sen jau visi salmiņi ir lūzuši tieši viņa rīcības, cūcības un manipulāciju dēļ. Pat pēc attiecību beigām turpinās emocionālā un finansiālā vardarbība. Un tā tiek pastiprināta ar domu, man piespiest atgriezties pie viņa. Nesaprotu ko iesākt. Tiešām m;īlēju un tiešām sapratu kāpēc izdara nepareizās ievēles. Tiešām ticēju, ka, ja došu viņam iespēju kļūs par cilv\ēku. Diemžēl jo vairāk piedevu un sapratu jo lielākas cūcības atļāvā. Noveda līdz nervu saprukumam un nevēlēšanās dzīvot.
Un pēc tā visa pastiprinot vardarbībuu viņš tiešām cer, ka viss vēl būs labi. Es atgriezīšos un turpināšu ciest visāda veida vardarbību no viņa puses.
Nezinu ko iesākt un neredzu izeju no situācijas. Viņš mēģina mani nostādīt situācijā, ka, ja vienkārši vēlos eksistēt man jāatgriežas pie viņa. Diemžēl man jau sen pāridārījumu pietiek ( un esmu to daŗijusi zināmu arī viņam).
To ka viņš ir augsti funkcionējošs psihiopāts biju sapratusi jau sen, lai gan viņš savu patieso dabu ļoti centās maskēt.
Kādai ir attiecību pieredze ar augsti funkcionējošu psihopātu?
Kā jums gāja?
Vai atradāt viedu kā tādu morālo kropli beidzot padzīt no savas dzīves?
17.08.2022 19:04 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Akvelīne @ 18.08.2022 10:40

Tēma ir par vītieti kurš ir psihopāts nevis par mani kurai nav paranoidālās šizofrēnijas.

Pastāsti, kā tad tu noskaidroji, ka viņš ir psihopāts un kādi tev ir pierādījumi, ka tevi noklausās
18.08.2022 11:15 |

Reitings 1315
Reģ: 18.08.2022
Speciāli piereģistrējos, jo līdz šim biju tikai lasītāja, lai iekomentētu.
Mans bijušais vīrs bija 1:1 ar šo stāstu. Jā normāliem cilvēkiem, tas viss liekas izdomājums, bet reālitātē tas ir terors. Gan ar zvanīšanu darba vietai, gan ar draudiem, gan ar panākšanu, ka atlaiž, ka ģimenei tiek sastāstīti brīnumi, līdz pat tam, kad ģimenei tika izdomāts (uzpirkts) mans mīļākais, kurš nekad nav eksistējis, un kuram (random čalim) tika samaksāts, lai pateiktu, ka viņš ar mani ir guējis, tikai lai "upuris (mans ex)" varētu tēlot absolūtu nabadziņu.
Tapēc, es pilnīgi saprotu šo meiteni un viņas situāciju - pasaulē staigā tādi slimie, kuri vnk noskata upuri un iedzen to stūrī, gribot, negribot, piespiežot kaut kā rīkoties.
Man ļoti žēl, ka tev tā noticis, et es iesaku, saņemties, un neņemt to čali vērā. Jā viņš pabojās tavu dzīvi, bet ja tu skaidri pateiksi, ka tev nav interese viņā 9neatbildēsi uz sms utt), tad viņš atšūsies - jā, visticamākais tas būs mēnešu, gadu jautājums, bet viņiem apnīk ar laiku, ja upuris nereāģē'.
18.08.2022 11:46 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
autore uzrakstīja ''bijušais draugs''.
man īsti nav skaidrs kādu vēl izeju vai risinājumu tur būtu jāmeklē. dzīvo savu dzīvi un viss.
telefona numuru nedrīkst nomainīt? pašas skrien pie bijušajiem un tad sūkstās par dzīvi.
18.08.2022 11:56 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
(Rihards sit Akvelīni)
Akvelīne: "Nu tas jau neskaitās, jo viņš ir Rihards."
(Akvelīne mēģina izmainīt Rihardu)
(Rihards turpina gadiem sist Akvelīni)
Akvelīne:"Viss, Rihard, es vairs to nevaru izturēt! Es tevi pametu!"
(Pēc pāris dienām Rihards Akvelīnei atvainojas un saka, ka ir mainījies un Akvelīne, protams, atsāk attiecības, jo tas, redz, ir Rihards)
(Rihards jau nākamajā dienā atsāk dauzīt Akvelīni)...
Moral of the story: life is too short to waste it on normal guys.
18.08.2022 12:17 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Jā normāliem cilvēkiem, tas viss liekas izdomājums

Izdomājums tas šķiet tāpēc, ka visas autores tēmas ir dīvainas un atgādina pagātnes troļļus.
18.08.2022 14:50 |

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
up
19.08.2022 09:21 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Akvelīne @ 19.08.2022 09:21
up

Te jau tika doti padomi ko vari darīt.
19.08.2022 09:25 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Akvelīne @ 19.08.2022 09:21
up

ko tu vēl gribi dzirdēt? Neviens nepateiks, ka, jā, viņš ir psihopāts
19.08.2022 11:49 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Admin, kad sāksi strādāt?🤠
19.08.2022 12:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits