Netak. Domāju tik traks neesmu. Nekad neesmu pieminējis, jo tik tālu sarunas nekad nav tikušas līdz prasa par manu vēsturi, bet vien laika jautājums. Gribēju zināt kā uzvesties pirms šis moments pienāk.woman_wonderland @ 17.08.2022 15:59tu jau pirmajos randiņos saki, ka esi nevainīgs?
Tā ir Amerika. Cita kultūra, citas prasības. Protams nenozīmē kad tendences nav visām līdzīgas bet es uzticētos vairāk atbildēm uz Latvijas ielām no Latvietēm.Aldis15 @ 17.08.2022 15:55Loģiski ka viņas grib pieredzējušu badboy'u
https://vm.tiktok.com/ZMNt9o2ty/
Tad jautājums ir tāds, vai patiešām pasakot patiesību par sevi, ka esmu nevainīgs, ka tas liek meitenei zaudēt interesi vairāk nekā ja teiktu kaut ko citu? Vai ir tā kā saka, ka sievietēm patīk tikai vīrieši ar pieredzi?
Ja smuka* tad nenormāli iekārojama.CreativeIrony @ 17.08.2022 16:37It kā būt nevainīgai sievietei ir daudz vieglāk ?
Nekad tik tālu nebiju aizdomājies. Ar melošanu vēl vairāk sūdus sataisīšu. Ne tikai būs jaizkaidro kāpēc nemācēšu viņu apmierināt gultā bet kāpēc arī meloju par pieredzi. Domāju pareizi ir, jā. Labāk lai viņa arī zin ar ko jārēķinās lai nav vilšanās... nu vismaz ne tik liela ja domātu ka es visu ko mācēšu.Mākoņmaliņa @ 17.08.2022 16:45Tāpat jau viņa pirmajā sapratīs, ka esi nevainīgs vai maz pieredzējis.
Labāk, ja zinās par nevainību un sapratīs, kāpēc kaut kas nav līdz galam kā ar piedzējušu, vai arī domās, ka esi pieredzējis, bet ne visai labs seksā?
Normālai tas nebūs iemesls Tevi pamest, ja vien visādi citādi Tu esi labs, interesants.
Ap savu vecumu +-. Tā kā tipiski manā vecumā visi meklē kādu. Nav jau ērti ka citi vairāk dzīvi piedzīvoši tajā pašā vecumā nekā es bet ar to jāsamierinās..Eksperte. @ 17.08.2022 17:43Atkarīgs kādā vecuma kategorijā meklē sev meiteni. Man savos gados arī atbaidītu nevainīgs puisis.
betons @ 17.08.2022 17:53Ap savu vecumu +-. Tā kā tipiski manā vecumā visi meklē kādu. Nav jau ērti ka citi vairāk dzīvi piedzīvoši tajā pašā vecumā nekā es bet ar to jāsamierinās.
Cik tad tev liekas būtu par vecu lai sāk atbaidīt.
Spanic @ 17.08.2022 16:48Man krietnu laiku atpakaļ bija puisis, kurš bija nevainīgs, viņam bija 21, bet es zināju, ka viņš ir nevainīgs, tādas runas klīda, un to arī varēja pateikt pēc uzvedības, viņš bija tāds ieturēts, kautrīgs, baigi nezināja ko ar meitenēm runāt. Es neuzskatu, ka tev vajag uzreiz teikt meitenei, ka esi nevainīgs, nogaidi līdz tam momentam, kad nonāks līdz tai lietai, jo uzreiz pasakot, tu vari meiteni tā kā atgrūst. No sākuma lai viņa tevi iepazīst, lai tu viņai iepatīcies kā cilvēks utt. Un teikšu, ka ir meitenes, kas arī nav baigi tendētas uz seksu un tiem bad boy, mačo tipa vīriešiem. Es zināju par pusi šādu faktu, un mani tas neatgrūda, brīnišķīgs cilvēks, bet mums laika gaitā nesakrita mērķi, viņš gribēja vienu, bet es otru, tā kā gājām pēc tam katrs savu ceļu.
Pēc idejas jāpaliek pie īstā sevis, nevajag tēlu izveidot lai iespaidotu. Laikam piekrītu.Annija35 @ 17.08.2022 16:38
Melot nav labākais risinājums.
Un neticu,ka visas vēlas puišus/vīriešus ar lielu seksuālo pieredzi.
Man personīgi atgrūž vīrieši,kuriem ir daudz ex sievietes.
Pats galvenais Top G (Andrew Tate) to saka - nekas nav labāks par jaunu nevainīgu hot meiču.CreativeIrony @ 17.08.2022 18:34
Labs joks