Džinga @ 11.08.2025 11:41
njā, te kaut kas ļoti nav kārtībā.
Es tās meitenes vietā ziņotu policijai par to, kas šeit notiek, te jau viens solis līdz stalkošanai dzīvē
Adele4 @ 11.08.2025 15:18Man šķiet, ka tas dzīvoklis Salacgrīvā krasta ielā jau labu laiku ir pārdošanā. Vismaz ss.com bildēs skats pa logu ir identisks kā kkad ir redzēts Elīnas storijos. Ja nu vienīgi stāvs atšķiras?
Varbūt kāda zinātāja var apstiprināt/noliegt?
Kaimiņu dzīvoklis. 2023. gadā viņi par Mārča mantojumu uztaisīja pilnīgu dzīvokļa pārbūvi. Tik nez saskaņojums ar būvinspekciju bija?😁Adele4 @ 11.08.2025 15:18Man šķiet, ka tas dzīvoklis Salacgrīvā krasta ielā jau labu laiku ir pārdošanā. Vismaz ss.com bildēs skats pa logu ir identisks kā kkad ir redzēts Elīnas storijos. Ja nu vienīgi stāvs atšķiras?
Varbūt kāda zinātāja var apstiprināt/noliegt?
tu par to, ko vinja pati staasta savaam klienteem par savu beerniibu un Strenchiem?Vārdotāja @ 11.08.2025 11:49Starp citu, pa Salacgrīvu saistībā ar šo personu tiek stāstīti šausmu stāsti. Kāds zina ko vairāk?
Vārdotāja @ 15.08.2025 11:09
Nu jā, tādi laiki pienākuši, ka jāsvin sava piektā kāzu jubileja ar Rīgas draudzeni klačojoties, nevis ar savu vīru un ģimeni. Elinchik- tev vēl būs daudz atklāsmju. Kā tur bija tavs spārnotais teiciens- ko sēsi, to pļausi?
Ceru, ka Marijai drīz acis atvērsies, lai gan kā cilvēkam ar medicīnisko izglītību vajadzētu saprast, kāds cilvēks pretī sēž. Elinchik: https://www.vmnvd.gov.lv/lv/vienotais-bezmaksas-krizu-talrunis-116123
Circenisaizkraasnee un Kaaarena var pakomenteet to vai nostaasti, ka galvenaas varones radinieki no abam puseem ir bijushi Strenchos ir taisniiba❓❓❓❓❓❓Vārdotāja @ 11.08.2025 11:49Starp citu, pa Salacgrīvu saistībā ar šo personu tiek stāstīti šausmu stāsti. Kāds zina ko vairāk?
Vārdotāja @ 26.08.2025 10:06
Izskatās, ka laikam kāda sāks runāt! Beidzot! Sen jau bija laiks.
viena no sievietēm, kuru maigi sakot nomelno šīs diskusijas galvenā varone! Patin krietni atpakaļ- sapratīsi par ko ir stāsts.Palmumāja2 @ 26.08.2025 10:42
Kas tā par Mairu? Un par ko viņa runās? Neko nevar saprast…
nop, te nu nebūs taisnība. Cik saprotu nemaz nedrīkst neko par nekādiem procesiem komentēt, tādēļ nododu messidžus no tā, ko man izstāsta. Zinu ļooooti daudz… nu ļoooti.Ainulai @ 27.08.2025 10:02Kas šis ir par murgu? ? Man ir sajūta, ka tā Maira te pati ar sevi no diviem profiliem sarunājas par kaut kādu Elinčiku ? Diezgan psihodēliski.
nav veerts neko komenteet ❌Ainulai @ 27.08.2025 10:02Kas šis ir par murgu? ? Man ir sajūta, ka tā Maira te pati ar sevi no diviem profiliem sarunājas par kaut kādu Elinčiku ? Diezgan psihodēliski.
Ainulai @ 27.08.2025 10:02Kas šis ir par murgu? ? Man ir sajūta, ka tā Maira te pati ar sevi no diviem profiliem sarunājas par kaut kādu Elinčiku ? Diezgan psihodēliski.
pilniiigi piekriiitu! Taada shizo uzvediiba kaa ir Praijakundzei iisti nav redzeeta. Un ja tieshaam vinjai ir bijusi taada beerniiba, tad pzg.Džinga @ 27.08.2025 13:00
Kādam smagi aizbraucis juummmtss
Saulstariņš @ 27.08.2025 13:06pilniiigi piekriiitu! Taada shizo uzvediiba kaa ir Praijakundzei iisti nav redzeeta. Un ja tieshaam vinjai ir bijusi taada beerniiba, tad pzg.
Gudri cilveeeki iet aarsteeties nevis sachakaree savus beernus. Un veel iesaistiit citus vecaakus un vinju siikos.