jaa, un veel viens naakamais arii:)Vārdotāja @ 20.06.2025 17:21
Vai domāji šo ierakstu? Precīzi, tiešām precīzi.
Vai, vai.😁Saprotu, uz ko tu velc- tev patīk Montas topošais vīrs? Daudzām patīk, ļoti daudzām. Vai tu neesi gadījumā Aiga (precēta ar ģimeni), kura pat lēcas ielikusi, lai līdzinātos Montai? Nu tā Praia storijos?Enazenaz @ 21.06.2025 07:09Monta, izskatās, ka tas psihologs un medikamenti tev nepalīdz. Beidzi ainažniekus tiranizēt, atgriezies pie šī?Varbūt šo diskusiju aizsūtīt O.?
jau atkal rij. Izskatiijas, ka vakar nokeera lielaako orgasmu savaa dzivee. Aktrise pa tiesaamVārdotāja @ 21.06.2025 10:26Labs rīts!
Un tā arī ir- aktrise, kas tēlo, ka raud, tēlo, ka pārdzīvo, tēlo, ka mīl, tēlo, ka rūpējas, bet diemžēl tas ir feiks. Plus dikcija baismīga un sejas izteiksmes arī. elīna- ej, spēlē teātri amatieru kolektīvos! Novēlu pat tikt Dailes teātrī! Ar tavu apņēmību- noteikti arī tur tiksi! Tikai pie narcisma piestrādā- es, es, man, man..
Liec mierā ntās ģimenes. Visur, kur ej, tu visu sabojā!
Bet vispār šis ir nejauki no tavas puses! Iespējams, Monta, ir gājusi pie psihologa un tā Maira arī, un tu par to ņirgājies?Enazenaz @ 21.06.2025 07:09Monta, izskatās, ka tas psihologs un medikamenti tev nepalīdz. Beidzi ainažniekus tiranizēt, atgriezies pie šī?Varbūt šo diskusiju aizsūtīt O.?
ja, esot laikam truucigas personas statuss. Uztur viirs shoferis😁😁😁 kaads speej tam noticeet?sauliiite.paula @ 25.06.2025 15:53Pilsētā runā, ka Elīna ļaunprātīgi izmanto pašvaldības pakalpojumus, lai nokļūtu citā pilsētā. Vai taisnība?
Jā, tā ir taisnība!sauliiite.paula @ 25.06.2025 15:53Pilsētā runā, ka Elīna ļaunprātīgi izmanto pašvaldības pakalpojumus, lai nokļūtu citā pilsētā. Vai taisnība?
Adele4 @ 26.06.2025 21:45Es paskatījos viņas vāvuļojumus praia ig kontā.
To sievišķi kādas tur klausās? Ilgāk par pāris sekundēm nav iespējams skatīties. Drausmīg garlaicīgs vāvulis. Tiesām vinai ir tūkstosiem fanes un sekotājas, kas to klausās? Kuru tieši tas interesē? Un cik var nopelnīt tirgojot tos sūdiņus?
sūdīgi sanāk viņai.tikpat garlaicīga kā Beitika.kurš tādas spēj klausīties?sauliiite.paula @ 26.06.2025 22:22
Viņa grib būt influencere, ne pa velti grib iefiltrēties NL/Joyou sabiedrībā??
Es domāju, ka tie 8k sekotāju Facebook ir nopirkti. Jo reelus par citu cilvēku apdiršanu noskatās 1k. Un to viņa laikam ir sapratusi- ka tas ir tas, kas saista.Adele4 @ 26.06.2025 21:45Es paskatījos viņas vāvuļojumus praia ig kontā.
To sievišķi kādas tur klausās? Ilgāk par pāris sekundēm nav iespējams skatīties. Drausmīg garlaicīgs vāvulis. Tiesām vinai ir tūkstosiem fanes un sekotājas, kas to klausās? Kuru tieši tas interesē? Un cik var nopelnīt tirgojot tos sūdiņus?