ne tikai vins uzravies, bet ekviirs arii. Janis par laimi ticis no vinas valja. Lai gan nav ticis gan. Elina terorize vinju un vina sievu Mairu. Saukajas, izseko utt. Tas nabags esot tiesaa iesudzets, jo nauda vinai nepietiek.Adele4 @ 12.06.2025 18:01Pat mazliet žēl tā vīra, jo nedaudz zinu. Kaut kā neveicas viņam. Monta varbūt nebija zelta gabaliņš, varbūt arī pats tāds nebija (kurš gan mūsdienās ir ideāls), bet uz šitādu trako uzrauties, nudien ir neveiksme!
Saulstariņš @ 12.06.2025 21:38ne tikai vins uzravies, bet ekviirs arii. Janis par laimi ticis no vinas valja. Lai gan nav ticis gan. Elina terorize vinju un vina sievu Mairu. Saukajas, izseko utt. Tas nabags esot tiesaa iesudzets, jo nauda vinai nepietiek.
Marcis regulari brauc ar ricuku pie draugiem dzert, jo majas esot skandali un sieva auto nedod. Vins neko vinai nevarot padarit. Labak kluset, neka iebilst. Vinas delj, Marcis nevar tikties ar delu, jo vina to puiku ir situsi un apsaukajusi. Visa Salacgriva to zin
Ex vīra sieva ir tā Monta?Vārdotāja @ 11.06.2025 12:51Vēl viens citāts (screenšots ir apceļojis daudzus):
Ta tava neaugliga minna pati ir reti stulba.
Elīna, saukt sievieti par neauglīgu tikai tāpēc, ka viņai atšķirībā no Tevis nav sanācis misēklis? Arī Gluzunovai esi stāstījusi, ka ex vīra sievietei nevar būt bērnu!
Tieši kur ir tava problēma?
CallMeAnnika @ 12.06.2025 22:07Ex vīra sieva ir tā Monta?
Es neko nezinu par šo seriālu, bet ja tā ir patiesība, tad bērna tēvs arī nav normāls. Sit, bet tēvs tikai plāta rokas, jo nevar satikt? Ko?Saulstariņš @ 12.06.2025 21:38ne tikai vins uzravies, bet ekviirs arii. Janis par laimi ticis no vinas valja. Lai gan nav ticis gan. Elina terorize vinju un vina sievu Mairu. Saukajas, izseko utt. Tas nabags esot tiesaa iesudzets, jo nauda vinai nepietiek.
Marcis regulari brauc ar ricuku pie draugiem dzert, jo majas esot skandali un sieva auto nedod. Vins neko vinai nevarot padarit. Labak kluset, neka iebilst. Vinas delj, Marcis nevar tikties ar delu, jo vina to puiku ir situsi un apsaukajusi. Visa Salacgriva to zin
Un par kuriem cilvēkiem viņa savos storijos runā? Elīnas ex vīru vai Elīnas tagadējā vīra ex draudzeni?Adele4 @ 12.06.2025 22:13
Tagadējā vīra iepriekšējā draudzene. Monta bija pirms elinas, ar montu ir dēls.
Un pirms tam bija sieva Kristine ar kuru ir meita.
Bet Mārcis par saviem bērniem rūpējas.
nevar saprast, abas iespējams apvienotas vienā personā. Vēl jau pa vidam ir mīļākā sieva😄CallMeAnnika @ 12.06.2025 22:18Un par kuriem cilvēkiem viņa savos storijos runā? Elīnas ex vīru vai Elīnas tagadējā vīra ex draudzeni?
nav ne jausmasCallMeAnnika @ 12.06.2025 22:18Un par kuriem cilvēkiem viņa savos storijos runā? Elīnas ex vīru vai Elīnas tagadējā vīra ex draudzeni?
tur esot mātei draudzība ar instancēm- zinkā vietējā. Vīrs domē strādājot.CallMeAnnika @ 12.06.2025 22:16Es neko nezinu par šo seriālu, bet ja tā ir patiesība, tad bērna tēvs arī nav normāls. Sit, bet tēvs tikai plāta rokas, jo nevar satikt? Ko?
nav ko jaukt kopaa. Vina fiziski un emocionali ietekmejusi sava tagadeja viira delu- tapec tas puika nevar tikties ar teevu. Vel to viira bijusho.Vārdotāja @ 12.06.2025 22:40tur esot mātei draudzība ar instancēm- zinkā vietējā. Vīrs domē strādājot.
Bet cik sapratu, esot par visu situāciju ziņojis, bet rezultāta nekāda. Tagad esot vēl iesūdzēts par netikšanos ar bērnu un ka tai tur alimenti ir par maz.
nerupejas gan! Vins pliks un nabags. Vins bez elinas nevarot pat aizbraukt uz deela spelem, jo vina nedod masinu. Vai nu nebrauks, vai tikai ar vinu. Tad iedomajieties- varmaaka dodas uz berna spelem, kuru vina iespaidojusi.Adele4 @ 12.06.2025 22:13
Tagadējā vīra iepriekšējā draudzene. Monta bija pirms elinas, ar montu ir dēls.
Un pirms tam bija sieva Kristine ar kuru ir meita.
Bet Mārcis par saviem bērniem rūpējas.
nu ja tā, tad lupata! Biju par Mārci labākās domās.Saulstariņš @ 12.06.2025 22:52nerupejas gan! Vins pliks un nabags. Vins bez elinas nevarot pat aizbraukt uz deela spelem, jo vina nedod masinu. Vai nu nebrauks, vai tikai ar vinu. Tad iedomajieties- varmaaka dodas uz berna spelem, kuru vina iespaidojusi.
Dzirdeju, ka Marci beidzot iesudzes par alimentiem.
un viss balstās uz vienīgiem meliem. Nu gan jau viņai pretī arī ir iedots, bet ne pietiekami. Tur tā Maira kko rakstījusi no sava e-pasta un tad visu, kas notiek piešauj viņai vai tai Montai. Nu dumjas meitenes, ka atklājās, bet..Adele4 @ 12.06.2025 22:12Es tikai noskatījos to video praia profilā ig pirms 3 nedelam ieliktu. Viņa taču ir ķerta!
Vins ir tocna lupata, bet ko padariis. Treso reizi vairs neskjirsoties😆😆😆😆😆 kaa ir, taa ir. Jagulj uz divana- kaa ir, taa ir.Adele4 @ 12.06.2025 23:19nu ja tā, tad lupata! Biju par Mārci labākās domās.
berns dzivo pie vinas un ir kas ierocis manipulacijam ar eksviiru.Adele4 @ 12.06.2025 22:08Tas viņas bērna pie viņas dzīvo? Vai pie īstā tēva?
Vārdotāja @ 12.06.2025 16:02?????
Bliežam uz pilnu banku? Es aizsūtīšu visu Gobzemam, lai visu to, kas man ir pieejams- nopublicē.
Viņam riebjas sievietes emocionālas varmākas. Sevišķi tādas, kas sit bērnus un ar šantāžu ietekmē bērnu tēvus. ?????
Vari sākt jau dzert!
Gobzemam jau uzrakstīts! 500 eiro un exdāmām varot sagatavot pieteikumu tiesā. Domāju, ka nauda nav problēma. Es vēl piemetīšu, circenīt😆Circenisaizkrāsnē @ 12.06.2025 23:46
Sūti.
Mani tas neskars,jo es neesmu neviens no šī vājprāta dalībniekiem.
Bet redzot no, cik peofiliem Tu ar sevi sarunājies un, cik pesonīgu info par to ģimeni te raksti, skaties,ka ar savu izsekošanu un vajāšanu, Gobzems Tevi pirmo neatsēdina. Tev nav žēl gadiem te rakstīt? Gadiem ???
tad gan traki!Saulstariņš @ 12.06.2025 23:23Vins ir tocna lupata, bet ko padariis. Treso reizi vairs neskjirsoties????? kaa ir, taa ir. Jagulj uz divana- kaa ir, taa ir.
Sieva sit ar dvieli pa seju- kaa ir, taa ir.
Nevar tikties ar deelu, ka ir, ta ir.