Inesiiite @ 26.08.2022 22:11https://failiem.lv/u/wsfyjgn66
Un šis? Kur piedāvā atlaidi pie IT KĀ make up speciālistes,kura nemaz nav skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēju sarakstā! ?♀️
Inesiiite @ 20.09.2022 14:20
Šeit arī parādās tas,ka Liene ir viena no seriāla varonēm!
Tā arī pa laikam cep augšā kaut ko instagram!
Un kopējs ir tas,ka izskatās,ka viss ir vērsts uz vienu vienīgu personu,ģimeni!
jūs ļoti labi informēts laikam😄 uzrakstiet vēl ko interesantu.Kasis109 @ 20.09.2022 20:15
Vai tad Liene nebij draudzene vispār sievietei ko tagad noliek?
Vispār amizanti, sievietes tādā vecumā ?
jaunākā sērija! Kalniņkundze bijusi bāriņtiesā! Esot lepna par sevi- izglābs to nelaimīgo ģimeni un visu pasauli.Inesiiite @ 16.08.2022 11:32Dāmas, vai esat pamanījušas "seriālu" instagram PRAIA radītājas un nagu kopšanas speciālistes privātajā profilā ( elina.kalnin )?
Jā,tieši tā tas arī ir nosaukts - SERIĀLS!
Grūti saprast kas tieši tur notiek un uz ko viņa ir tik ļoti uzēdusies! Varbūt kāda zin ko vairāk?!
Kasis109 @ 20.10.2022 10:37es domāju ar tagadējo vīru bērni ir?
Inesiiite @ 20.10.2022 16:30
Pēc maniem aprēķiniem šķiet,ka nē. Ka puika ir no cita vīrieša.
Zinu ka vecs notikums. Bet kas šī par Lieni,un pārējie iesaistītie?Kasis109 @ 19.09.2022 18:36Tagad šim "seriālam" pievienota arī Nagle Liene, es šokā laikam neesmu jo abas ar nagu kopēju identiski stulbas.
Bet Nagle vispār strādāja ar mani kopā sporta nozarē, te nu gan būtu ko pastāstīt. Ne velti viņai kāds jautā par to vai nav šizofrēnija, mums vadībai parādījās arī šādas aizdomas, ka ir kautkadi bipolarie traucējumi, kas protams arī apstiprinājas. Tas kā viņai uznāca melnie 1,5sek laikā, iznesa prātu visiem. Redz kaut kādus apdraudējumus sev visapkārt, projecē savas kļūdas un darbības uz citiem, uzedas uz kādu pilnīgi bez saprotamiem iemesliem, un tā līdz nākamo upuri atrod, un kā likums viņai nepatīk tie kas veiksmīgāki un kam dzīvītē vairāk paveicies.
Cilda @ 14.10.2024 23:29Zinu ka vecs notikums. Bet kas šī par Lieni,un pārējie iesaistītie?
Ziniet cik smieklīgi😁 man bērns atnāk mājās un stāsta, ka Praia rotas- spāres var nopirkt pa 3,50 tirdziņā😁😁😁😁 skatos skolas postā- točna.Inesiiite @ 06.01.2023 12:53https://www.sudzibas.lv/praia-jewelry-sia-krapsana-rotu-atdarinasana-melosana-c2288212
Opā, diezgan smagi. Un skaitàs vēl trenere utt.Vārdotāja @ 08.11.2024 23:05
tā kaut kāda patrakā Liene Nagle. Valmieras klubā stikla skapi vēl pārdzērusies sadauzīja.
Esot it kā normāla kāzu rīkotāja, bet kad savām zālēm uzdzer virsū alkoholu, tā esot čau. Facebookā vēl bija sludinājumu izlikusi, ka meklējot vīru?
Un otra arī pavisam jokaina, laiž pa kreisi savam vīra kungam, psihos taisa savos instagram kontos. Kaut ko iesūdzēšot, tad viņu izspiegojot kāds.
Smieklīgi paklausīties kad viņām melnie uznāk.