Šobrīd neesmu attiecībās, bet idejiski esmu par kopīgā katla veidošanu. Iepriekš vienojoties par to cik % katrs no saviem ienākumiem tajā liks. Atlikušo daļu tad katrs tērē pēc saviem ieskatiem, neatskaitoties un nezāģējot - priekš kam Tev tas un tas bija jāpērk. Nevēlos pat iztēloties situāciju, ka esam devušies pārtikas iegādē un tagad pie kases ir viegls apjukums kurš tad maksās, līdz ar to tad te “strādā” tas kopīgais katls. Kā arī, nevēlos saņemt komentārus, ka esmu iegādājusies pārāk dārgus savus ķermeņa kopšanas līdzekļus, man patīk laba ķermeņa kosmētika, my bad 😅 Te tad “strādā” mans personīgo tēriņu budžets. Respektīvi, kā tādu vēlamo modeli iztēlojos ka mēs ar partneri esam on the same page par ikdienas tēriņiem, ceļojumiem, lielajiem pirkumiem, bet katram ir brīvas iespējas nopirkt to ko sirds kāro no sava “personīgā budžeta”.
Kopumā, neskatoties uz to esmu attiecībās vai nē, man ir ļoti sakārtota personīgo finanšu sistēma, inpulsīvi pirkumi ir reti, lai neteiktu nekad un arī pārtērēšanās notiek super reti. Nauda ir tikai līdzeklis, kas ļauj baudīt dzīvi! ☺️