Jo viņai esot parādījušas jaunas, interesantākas prioritātes. Es klausījos un domāju- tiešām Tu šo saki, pēc visa, kas noticis ar suni?!Knita @ 18.09.2024 17:04Nu vāks, Bindri turpina ņirgāties par dzīvam radībām. Tā sliņķe Agrita pat akvāriju nevar sakopt. Purvs riktīgs. Nav brīnums, ka Estere tikai samu atrada.
Tā Līva tiešām dīvaina, tādēļ jau ar mammu kopā dzīvo🙈Dainuviete @ 18.09.2024 20:06Bet tie Rāceņi - nu riktīgs tupeņu pāris! Laikam arī tāds tādu atrod! Kā var to sievieti paciest - vai maz vispār par sievieti var saukt - neko nevar, neko nemāk, neko negrib....
Dovana @ 18.09.2024 20:12Tā Līva tiešām dīvaina, tādēļ jau ar mammu kopā dzīvo?
Jēziņ tad viņiem vēl izrādās tikai divas istabiņas🙈 Kā viņi tos bērnus uzražo? Liela govs, jau māte un pati neprot un nejēdz vispār itin neko! Tik spēlītes spēlēt, nu jo ma jo! Kur tādus ņem un atrod? Man piemēram būtu patīkami Madaru un Sniedzānu ar bērniem palūrēt un ramlīdzīgas ģimenes, bet tur nē stumj slepkavas Bindres, varmākas un narkomānus Gluzu ovus, Janiševus kuri bērnus nobaro līdz vājprātam!Dainuviete @ 18.09.2024 20:29
Saprastu, ka būtu liela māja, prāvāks bērnu bariņš, ka idejiski būtu nepieciešama palīdzība. Bet šaurs divistabu dzīvoklis, izlaista kā govs, kura knapi dzīvokli uzkopj, ēst negatavo jo novēlas, pie tam vīrs vēl viņu aptekalē kā tādu slimnieci un vajag mammīti priekšā pakaļā. Trakākais, ka audzina meitu tādu pašu :D
Meredita @ 18.09.2024 21:28Kas tai Līvas mammai par vainu, ka jādzīvo pie meitas ģimenes dzīvojamās istabas kaktā? Nav jau veca un apkopjama nespējniece, noteikti vēl pat pensijā nav, kāpēc viņai nav sava mājvieta, kaut īrēta?
Var būt ir tā, ka tupeņi tieši dzīvo pie mammas, ne mamma pie viņiem? Jeb kurā gadījumā es to kopādzīvošanu nesaprotu!Meredita @ 18.09.2024 21:28Kas tai Līvas mammai par vainu, ka jādzīvo pie meitas ģimenes dzīvojamās istabas kaktā? Nav jau veca un apkopjama nespējniece, noteikti vēl pat pensijā nav, kāpēc viņai nav sava mājvieta, kaut īrēta?
Tā Līvā tur ir visauējamākais bērns!akul12 @ 19.09.2024 09:43
Ka tik nav otrādi un Līvas māte vāc aiz visiem un auklē sīkos.
mums tie šovi ir baisi. Paskatījos to Lauku sētu un nesapratu nafig tas frīks tur ir ielikts..😁Dovana @ 18.09.2024 20:43Jēziņ tad viņiem vēl izrādās tikai divas istabiņas? Kā viņi tos bērnus uzražo? Liela govs, jau māte un pati neprot un nejēdz vispār itin neko! Tik spēlītes spēlēt, nu jo ma jo! Kur tādus ņem un atrod? Man piemēram būtu patīkami Madaru un Sniedzānu ar bērniem palūrēt un ramlīdzīgas ģimenes, bet tur nē stumj slepkavas Bindres, varmākas un narkomānus Gluzu ovus, Janiševus kuri bērnus nobaro līdz vājprātam!
Meredita @ 18.09.2024 21:28Kas tai Līvas mammai par vainu, ka jādzīvo pie meitas ģimenes dzīvojamās istabas kaktā? Nav jau veca un apkopjama nespējniece, noteikti vēl pat pensijā nav, kāpēc viņai nav sava mājvieta, kaut īrēta?
Dovana @ 19.09.2024 12:57Var būt ir tā, ka tupeņi tieši dzīvo pie mammas, ne mamma pie viņiem? Jeb kurā gadījumā es to kopādzīvošanu nesaprotu!
Yeahyeahyeahs @ 19.09.2024 21:31
Tajā citā šovā bija uzdevums uzzīmēt ģimeni un Mārtiņš uzzīmēja sevi, Līvu, meitu, bet Līva arī savu mammu un tad Līva cēla drāmu, ka Mārtiņa zīmējums parādot, ka viņš neciena viņas mammu. ?
Hmmm1 @ 21.09.2024 17:05
Okey. Es saprastu ja viņiem būtu māja vai lielāks dzīvoklis, nevis dzīvo ar mammu 2istabu dzīvoklī. :D
Es nespētu ar mammu padzīvot :D
Var redzēt Līva ir izlaista, pat ēst nemāk pagatavot.
Tupeņi. 😁Dovana @ 19.09.2024 12:57Var būt ir tā, ka tupeņi tieši dzīvo pie mammas, ne mamma pie viņiem? Jeb kurā gadījumā es to kopādzīvošanu nesaprotu!
Natali @ 21.09.2024 20:52Tupeņi. ?
Divistabu dzīvoklis, jau ir par šauru, priekš trīs cilvēkiem, jo nav dzīvojamās istabas, sanāk, ka viesi ciemojas kāda guļamistabā, tagad dzims vēl viens bērns, tad vispār četri cilvēki uz divām istabiņām. Principā, slinkajai Līvai ir bezmaksas mājkalpotāja, vai kā agrākos laikos- kalps, kurš strādā par vēdera tiesa un jumtu virs galvas.
Hyrte @ 21.09.2024 18:18
Kad jautāja par seksu,tad tā mamma teica,ka viņai esot austiņas, sēžot un skatoties seriālus, viņa nedzirdot!? Tad viņai tiekot pateikts,ka viņi "ejot gulēt". ?
Knita @ 22.09.2024 07:57
Un tanī pat laikā 100€ peldostīmam ir ok, braukt uz Tenerifi ir ok. Hallo, jums tur īsti nav kur dzīvot, kāda vēl Tenerife.