Ģimene burkā.

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
Sākās jauna sezona. Kuģi standartā un protams jaunā ģimene arī nasing spešel kā teiktu mūsu viena persona no politiskā loka, laimīgi mūžīgi mūžos, bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat? 😅
12.08.2022 13:40 |

Reitings 668
Reģ: 09.02.2024
Man gan cits viedoklis. Viņiem
Nav nekādu attaisnojumu dzīvot tādā ūķī, vecis filmēšanas komandu sagaida netīrs, nošņurcis. Vecākie bērni tiešām pēc pirmās sērijas likās jauki, arī pats pāris runā labi, nelamājas, neliekas nekādi alkonauti. BET tas bardaks dzīvoklī… vecis bez darba, bet tak elementāras lietas var sakopt bez līdzekļiem, kā arī uzvilkt tīras trenuškas!
Attiecīgi bērni ir raduši dzīvot tādā bardakā. Ok, man ir 3x mazāk bērnu, bet man ir daudz draugu ar 4 un pat 5 bērniem-nu nevienam nav tā aplēstas un aprakstītas sienas! A tēvs tik novelk, bērni visu saplēš, pat fotorāmīšus.. tak mazi ir tikai 2! Kur vecāki?
31.05.2024 21:56 |

Patīk
Reitings 2796
Reģ: 08.05.2022
Es domāju, ka vīrs nemaz nevar oficiāli strādāt lielo parādu un kredītu dēļ, pieļauju, ka tādi ir pēc sievietes teiktā. Diez gan traka situācija, daudzbērnu ģimene un nav neviena kurš pelna iztiku. Arī par to nekārtību nodomāju kad skatijos, naudas trūkums neattaisno netīrību un bardaku, naudu nevajag lai uzturētu visu kārtībā.
01.06.2024 05:09 |

Reitings 1107
Reģ: 21.11.2023
Pianiste @ 31.05.2024 14:54

Tūlīt dabūšu pa kaklu, bet es nesaprotu, kāpēc trūcīgas ģimenes dzemdē tik daudz bērnus??? Viens nomiris, pēdējais priekšlaicīgi dzimis, kopā pavisam 6 bērni... Vecāki gados cilvēki.
Nesaku, ka jārāda tikai sapucētās un glancētās ģimenes, bet šeit kaut kā neomulīgi palika skatoties...

Jo šie cilvēki dzīvo ar apziņu ka cik Dieviņš dos,tik arī bērni būs. Bērni ir laime. Bet ar to diemžēl vien šajos laikos nepietiek. Un vairumā gadījumā šis iet pa apli - šādi bērni veido arī savas nākotnes ģimenes uz šāda principa. Tagad jau ir jādomā lai spēj nodrošināt bērnus gan ar pienācīgu mājokli,izglītību un izaugsmi. Visticamāk jau vecāki paši no šādām ģimenēm - labi ja pamatskola pabeigta ,gadījuma darbi bez oficiālas darba vietas un bez lielām ambīcijām,kādam varbūt kāda atkarība velkas līdzi.
Labu dzīvi nav piedzīvojuši,tādēļ nav vēlmes un stimula censties un ko mainīt - kaut kāds jumts virs galvas ir un ar to ir gana.
01.06.2024 06:41 |

Reitings 1864
Reģ: 25.01.2023
Dainuviete @ 01.06.2024 06:41

Jo šie cilvēki dzīvo ar apziņu ka cik Dieviņš dos,tik arī bērni būs. Bērni ir laime. Bet ar to diemžēl vien šajos laikos nepietiek. Un vairumā gadījumā šis iet pa apli - šādi bērni veido arī savas nākotnes ģimenes uz šāda principa. Tagad jau ir jādomā lai spēj nodrošināt bērnus gan ar pienācīgu mājokli,izglītību un izaugsmi. Visticamāk jau vecāki paši no šādām ģimenēm - labi ja pamatskola pabeigta ,gadījuma darbi bez oficiālas darba vietas un bez lielām ambīcijām,kādam varbūt kāda atkarība velkas līdzi.
Labu dzīvi nav piedzīvojuši,tādēļ nav vēlmes un stimula censties un ko mainīt - kaut kāds jumts virs galvas ir un ar to ir gana.
Azartspēlu atkarība bija vīram,ar ko tikuši galā,ts ir viens no atkarības veidiem,kas nolaiž visu līdz kliņķim,un pacelties ir ļoti grūti.Ja šis raidijums nebūs kā ceribu stars izkulties,tad liela iespēja,ka atgriezīsies atpakaļ atkarībā.
01.06.2024 19:47 |

Reitings 2792
Reģ: 11.04.2023
Kaimiņi nedzīvo labāk! Deru, ka lielai daļai bijušo kolhoza māju iemītnieku tādi paši dzīvokļi. Varbūt tikai uzlīmētas svaigas tapetes un klozetpods jauns.
Ienākumu līmenis gan jau daudz neko neatpaliek no iepriekšējiem pirkstu plātītājiem šovā, kuri īrē skaitas mājas pierīgā šovam... Tādi paši sušķi arī, jo pēcāk publiski risina razborkas ar māju saimniekiem par īpašuma izpostīšanu.
01.06.2024 21:57 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Viņiem domāju kā daudzbērnu ģimenei pagastā ir pašvaldības dzivoklis + viņiem beidzot būs ienākumi jo šovs maksās un gan jau no cilvēkiem kas redzes šovu arī palīdzēs
Vīram noteikti nav izglītības un laukos normāli apmaksāts darbs var teikt vispār nav
04.06.2024 00:38 |

Reitings 2792
Vīram noteikti nav izglītības un laukos normāli apmaksāts darbs var teikt vispār nav

Vīrietim nevajag izglītību, lai pelnītu. Var iet mežā par zāģeri vai tīrīt jaunaudzes ar trimmeri. Tāpat darbu var atrast gateros, celtniecībā vai saimniecībās. Ja ir auto tiesības, tad darbu var sameklēt pilsētā.
04.06.2024 11:09 |

Reitings 567
Reģ: 19.07.2017
Tādā ciemā ar darbu vīrietim nevajadzētu būt problēmām. Vismaz vasaras sezonā. Pazīstams nostrādāja divdesmitcik gadus UK, ko nopelnīja to notrallināja. Tagad uz vecumu atbrauca uz LV dzīvot laukos. Ātri dabūja saimniecībā darbu. Izglītību neprasa. Galvenais, lai strādā. Pavasarī lasīja akmeņus no lauka, tagad līdz visādos darbos. Pa dienu saņem ja nemaldos 40 €. Bet te vairāk izskatās, ka sapņot patīk, bet darīt negrib.
04.06.2024 11:19 |

Reitings 2792
40 eiro dienā normāla alga laukos, arī ar izglītību neko vairāk nepelna. Izņemot pāris valsts regulētas profesijas, kā skolotāji vai deficīta smagās tehnikas vadītāji.
Izskatās, ka ģimene iesēdusies uz pabalstiem un fizisks darbs neintersē, vēl jo vairāk tagad, kad nāks šova nauda.
04.06.2024 11:28 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Runājot par jauno ģimeni, sākumā skatījos ar žēlastības acīm uz šo ģimeni, bet tad kaut kā sapratu, ka sieva iet uz to, lai vienalga kāds darbs, galvenais, lai būtu kaut kas, bet vīrs "neiešu jau strādāt par 700 bruto". Nezinu, vismaz būtu +/- 500 EUR!
Protams, ir liela problēma mazpilsētās ar darbu, bet nu neticu, ka galīgi nav, gan jau ir dažas iespējas, vienīgi negrib. Tā jau vīrietis piedāvā savus pakalpojumus, bet nu, ja tiešām gribētu no visas sirds strādāt, tad sen tiešām aizbrauktu uz Rīgu strādāt. Mazā meitenīte gan dikti mīļa!
Par bērniem arī, iespējams, šis būs skarbs viedoklis, bet ir ģimenes, kuras arī gribētu 6 bērnus, bet viņi saprot to, ka finansiāli tas nav iespējams, bet šeit, es nezinu, vai tiešām ir šādi jādara? Bērni ir laime, bet padomā vai varēsi pilnvērtīgi šos bērnus uzturēt.
04.06.2024 11:33 |

Reitings 674
Reģ: 02.03.2022
Reāli žēl bērnus, tagad sanāk tā, ka tu, tēviņš, par 700 eur strādāt neiesi, bet ēst un dzert par bērnu naudu - jā, viss ok. Sieviete diez vai par lielāku naudu strādāja - o, jā, tas arī ok.
Nekādu citu ienākumu jau nav - māmiņai māmiņalga un bērnu pabalsti (nu ok, tagad būs šoviņš), bet šie spriedelējumi, nododu lombardā - izceļu naudu un tā par riņķi, man ir potenciāla darba vieta, bet ne tagad, vnk sociālais atkritums. Bērnu pabalstiem ir jāpienākas tikai un vienīgi bērnu vajadzībām, kuru, es ticu, ir daudz.
Šis ir pretīgi, tā sieviete tiecas pēc mīlestības un izskatās, ka ir jauka, strādīga tāpat kā tie lielākie bērni atstāj ļoti jauku iespaidu, bet dzīve viņai tādu mēslu piespēlē.
04.06.2024 13:45 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Neesmu redzējusi pēdējo sēriju, bet viņš tiešām tā arī teica, ja nestrādās pa 700€?! Tad sanāk, ka nulle ir labāk kā 700€?
04.06.2024 14:18 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Klaviere @ 04.06.2024 13:45
Reāli žēl bērnus, tagad sanāk tā, ka tu, tēviņš, par 700 eur strādāt neiesi, bet ēst un dzert par bērnu naudu - jā, viss ok. Sieviete diez vai par lielāku naudu strādāja - o, jā, tas arī ok.
Nekādu citu ienākumu jau nav - māmiņai māmiņalga un bērnu pabalsti (nu ok, tagad būs šoviņš), bet šie spriedelējumi, nododu lombardā - izceļu naudu un tā par riņķi, man ir potenciāla darba vieta, bet ne tagad, vnk sociālais atkritums. Bērnu pabalstiem ir jāpienākas tikai un vienīgi bērnu vajadzībām, kuru, es ticu, ir daudz.
Šis ir pretīgi, tā sieviete tiecas pēc mīlestības un izskatās, ka ir jauka, strādīga tāpat kā tie lielākie bērni atstāj ļoti jauku iespaidu, bet dzīve viņai tādu mēslu piespēlē.

Precīzi. Tik žēl palika, kad sieva teica, viss ko viņa vēlās ir nomaksāti parādi un, lai bērni ir apģērbti. Tiešām, tas ir viss, ko no dzīves var vēlēties? Skumji. Es nebūtu tik mierīgi sēdējusi, ja man bezdarbnieks teiktu, ka pa 700 neies strādāt.
04.06.2024 15:42 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Naomi* @ 04.06.2024 14:18
Neesmu redzējusi pēdējo sēriju, bet viņš tiešām tā arī teica, ja nestrādās pa 700€?! Tad sanāk, ka nulle ir labāk kā 700€?
04.06.2024 15:43 |

Reitings 2792
tēviņš, par 700 eur strādāt neiesi, bet ēst un dzert par bērnu naudu - jā, viss ok.

Paradokss, šādi tēviņi sievietes pievelk vairāk, kā nabadziņš kurš sitas par minimālo. 😁
Daudz piemēru arī starp mūsu vietējiem influenceriem un slavenībām, kuru dzīvesveidu apmaksā sieviete. 😁
04.06.2024 16:59 |

Reitings 475
Reģ: 13.09.2023
Būtu labi tagad izsniegt šai ģimenei lielu kasti ar prezervatīviem.
Lai tai sievietei pietiek spēka pacelt dzīvē tos mazos bērnus. Vairāk gan nevajag dzemdēt...
04.06.2024 17:04 |

Reitings 1864
Reģ: 25.01.2023
No Lauberes lielākoties brauc strādāt uz blakus miestiem ,kur ir kokapstrāde,daudzi bija,kas brauca uz Mālpili,jo tur lielāka alga kokapstrādē(uzņemuma autobuss vadāja,nezinu vai tagad tas pats maršruts ir,vau paši mašīnas metās kopā),Uz Ogri strādāt pilsētā.Darba iespējas pašā Lauberē ir ļoti minimālas,pārsvarā sezonas darbi.
04.06.2024 17:13 |

Reitings 18721
Reģ: 13.08.2023
Kāda var paskaidrot kādi pagātnes grēki ir Agritas jaunajam Jānim? 😁 Redzot dzeltenās preses virsrakstus pilnīgi interesanti palika.
05.06.2024 17:09 |

Reitings 37662
Reģ: 06.11.2022
Palasīju diskusiju un mēģināju noskaidrot, kas tā superšārmējošā Ieva vispār tāda ir. Pirmais izlēca virsraksts, ka Ievai no "Burkas" esot kauns par anonīmajiem komentētājiem. Nu, cik saprotu, komentētāji arī ar viņu nelepojas, tā kā viss čikiniekā.
Īstenībā es pati uzskatu par neadekvātiem tos cilvēkus, kas atkārtoti piedalās realitātes šovos. Vienreiz jau var gadīties jaunības naivumā, bet ne jau regulāri...
05.06.2024 17:40 |

Reitings 567
Reģ: 19.07.2017
akul12 @ 04.06.2024 11:28
40 eiro dienā normāla alga laukos, arī ar izglītību neko vairāk nepelna. Izņemot pāris valsts regulētas profesijas, kā skolotāji vai deficīta smagās tehnikas vadītāji.
Izskatās, ka ģimene iesēdusies uz pabalstiem un fizisks darbs neintersē, vēl jo vairāk tagad, kad nāks šova nauda.

Tas gan! Ar vīru nesen spriedām, varbūt mums arī pa vasaru piepelnīties saimniecībā. :D plus vēl pusdienas. Es ar savu izglītību to pašu nopelnīju, bet pusdienas vēl atvilka no algas. :D
05.06.2024 19:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits