Ļaunums @ 01.05.2024 18:26
Vispār, ja cilvēki kārtīgi būt skatījušies toreiz to sēriju, saprastu, ka suni atdeva tikai tāpēc, ka viņai bija jāizvācās no tās mājas un jaunajā nedrīkstēja būt dzīvnieki.
Nu atdeva neīstajiem cilvēkiem, ak tu dievs, tpc tgd visu mūžu to metīs acīs? Katrs cilvēks ir un var kļūdīties.
lapsina33 @ 02.05.2024 07:29bet sēdēt forumā gan ir laika. Tas ir pilnīgi tas pats, kas skatīties šovu! Te ir tāds šovs, ka labāku nevar vēlēties ?
lapsina33 @ 01.05.2024 23:26nē nu supersieviete atradusies ? neviens te nedzied nekādu slavas dziesmu. Ir lietas, kuras vienkārši notiek un notiek tieši tā un ne savādāk. Iedomājies? ? Gribas vienkārši gaisu pamaisīt, jo šeit daļa esošo sieviešu ir tādas kazas ( negribas aizvainot dzīvniekus ?), ka nu tik ? Supermodeles, supersievietes, supermammas, superdirsējas, superdīvānāpirdējas, superstilisties, superpsiholoģes ? Droši vien ja ieraudzītu daļu dzīvē, sabītos ? Mani bērni ir lamīgākie pasaulē, jo es kā mamma neskrienu pakaļ standartiem, atļaujos būt es pati un tādiem ļauju būt bērniem! ?
lapsina33 @ 01.05.2024 23:26nē nu supersieviete atradusies ? neviens te nedzied nekādu slavas dziesmu. Ir lietas, kuras vienkārši notiek un notiek tieši tā un ne savādāk. Iedomājies? ? Gribas vienkārši gaisu pamaisīt, jo šeit daļa esošo sieviešu ir tādas kazas ( negribas aizvainot dzīvniekus ?), ka nu tik ? Supermodeles, supersievietes, supermammas, superdirsējas, superdīvānāpirdējas, superstilisties, superpsiholoģes ? Droši vien ja ieraudzītu daļu dzīvē, sabītos ? Mani bērni ir lamīgākie pasaulē, jo es kā mamma neskrienu pakaļ standartiem, atļaujos būt es pati un tādiem ļauju būt bērniem! ?
es forumā ienāku ap. 1 x ned., 😀lapsina33 @ 02.05.2024 07:29bet sēdēt forumā gan ir laika. Tas ir pilnīgi tas pats, kas skatīties šovu! Te ir tāds šovs, ka labāku nevar vēlēties ?
lapsina33 @ 01.05.2024 22:39ko jūs varat ņemties? Jūs dzīvojat Bindru ģimenē? Jūs dzīvojat Janiševu vai Saulietes ģimenē? Es lasu šeit komenentārus un arī bieži domāju, nerakstīšu, jo tā pat nav jēgas, bet tiešām nagi niez, jo es šo šovu esmu iemīļojuši tieši tapēc, ka parāda reālas ģimenes un reālas situācijas, kuras ir REĀLAS!!! Skatos vēl dažus šovus un vemt gribas no tās samākslotības! Es gan ticu, ka arī burkā viss nav īsti, jo tomēr šovs ir šovs, BET, es tiešām katrā ģimenē saskatu pozitīvo. Man ļoti pati iepriekšējā sezona, Janiševi, Poļiško, Graudiņi! Sekoju dāmām arī IG un teikšu, ka Ieva ir mana favorīte! Un te nav runa par to, ka es esmu Ievas druška vai vēl kas! Nē! Kerkirai, Ievai un Līvai ir tik dzīvi profili! Ģimenes, dažādība! Es brīžiem lasu te tos komentārus un nespēju saprast, KUR IR JŪSU PROBLĒMA??? Vai jūs pazīstat šīs ģimenes personiski? Vai jūs esat satikušas Ievu, Kerkiru, Līgu un Agritu klātienē, lai pajautātu kāda ir realitāte? Es domāju, ka nē! Skatos uz Ievu - skaista sieviete! Apaļīgāka? Jā! Un ziniet cik daudz tādas ir? Tas, ka viņa parādījusies TV? Viņai harizma līst pāri malām! Jūs te diršat, bet ir sievietes, kura Ieva motivē un, kuras tiešām apbrīno šo sievieti. Tā pat ir ar Līvu! 4 bērni!! Joptvai - 4 bērni! Man ir 1 un es netieku ar viņu un dzīvokli galā! Taisu makaronus un drēbes mazgāju, kad nav ko vilkt! Kāda jums ir problēma? Es zinu, ka ar savu komentāru neko nepanākšu, jo te dažas ir tik tupas, kā teļa pupi ? Bet es Ievai, piemēram, esmu IG sūtījusi vēstules ar to ko domāju un šaubos, ka kāda no jums šeit ir uzdrošinājusies to darīt! Es savu esmu pateikusi! Domājat, ko jūs rakstat!
susla @ 02.05.2024 21:44Ok, ko Jūs sakat par Kerkiras iepirkšanos dārgākajā Lielveikalā Latvijā Sky More? Baigā naudas izšķērdība katru dienu pērkot gatavu ēdienu šajā veikalā. Baigi izbrīnījos.
lapsina33 @ 01.05.2024 22:39ko jūs varat ņemties? Jūs dzīvojat Bindru ģimenē? Jūs dzīvojat Janiševu vai Saulietes ģimenē? Es lasu šeit komenentārus un arī bieži domāju, nerakstīšu, jo tā pat nav jēgas, bet tiešām nagi niez, jo es šo šovu esmu iemīļojuši tieši tapēc, ka parāda reālas ģimenes un reālas situācijas, kuras ir REĀLAS!!! Skatos vēl dažus šovus un vemt gribas no tās samākslotības! Es gan ticu, ka arī burkā viss nav īsti, jo tomēr šovs ir šovs, BET, es tiešām katrā ģimenē saskatu pozitīvo. Man ļoti pati iepriekšējā sezona, Janiševi, Poļiško, Graudiņi! Sekoju dāmām arī IG un teikšu, ka Ieva ir mana favorīte! Un te nav runa par to, ka es esmu Ievas druška vai vēl kas! Nē! Kerkirai, Ievai un Līvai ir tik dzīvi profili! Ģimenes, dažādība! Es brīžiem lasu te tos komentārus un nespēju saprast, KUR IR JŪSU PROBLĒMA??? Vai jūs pazīstat šīs ģimenes personiski? Vai jūs esat satikušas Ievu, Kerkiru, Līgu un Agritu klātienē, lai pajautātu kāda ir realitāte? Es domāju, ka nē! Skatos uz Ievu - skaista sieviete! Apaļīgāka? Jā! Un ziniet cik daudz tādas ir? Tas, ka viņa parādījusies TV? Viņai harizma līst pāri malām! Jūs te diršat, bet ir sievietes, kura Ieva motivē un, kuras tiešām apbrīno šo sievieti. Tā pat ir ar Līvu! 4 bērni!! Joptvai - 4 bērni! Man ir 1 un es netieku ar viņu un dzīvokli galā! Taisu makaronus un drēbes mazgāju, kad nav ko vilkt! Kāda jums ir problēma? Es zinu, ka ar savu komentāru neko nepanākšu, jo te dažas ir tik tupas, kā teļa pupi ? Bet es Ievai, piemēram, esmu IG sūtījusi vēstules ar to ko domāju un šaubos, ka kāda no jums šeit ir uzdrošinājusies to darīt! Es savu esmu pateikusi! Domājat, ko jūs rakstat!
Man ir 1 un es netieku ar viņu un dzīvokli galā!
Mani bērni ir lamīgākie pasaulē, jo es kā mamma neskrienu pakaļ standartiem, atļaujos būt es pati un tādiem ļauju būt bērniem!
Ja jau Tu esī tāda supermamma kā raksti?🤔 Lūdzu paskaidro par ko Tu varēji komunicēt ar Janiševu? Jop cik cuj! Jēziņ tādai kā viņai mātes tiesības jāņem nost un jāsterilizē lai nevairojās!🙈 Kā var māte meitai šitā dzīvi izjāt. Tas bērns ir nenormāli pārbarots puiku dzen arī tādā pašā postā😢 cik tai meitai gadu? Viņa tak kājas no pārbarošanas iksā galīgi, galīgi līkas dēļ svara🙈 atradu internetā drusku vecākas bildes, kājiņas bija taisnas!!! To Tu saproti? Vai tā nav vardarbība pret savu pašas bērnu? Atkārtošos meita nav cūka aizgaldā!lapsina33 @ 01.05.2024 23:26nē nu supersieviete atradusies ? neviens te nedzied nekādu slavas dziesmu. Ir lietas, kuras vienkārši notiek un notiek tieši tā un ne savādāk. Iedomājies? ? Gribas vienkārši gaisu pamaisīt, jo šeit daļa esošo sieviešu ir tādas kazas ( negribas aizvainot dzīvniekus ?), ka nu tik ? Supermodeles, supersievietes, supermammas, superdirsējas, superdīvānāpirdējas, superstilisties, superpsiholoģes ? Droši vien ja ieraudzītu daļu dzīvē, sabītos ? Mani bērni ir lamīgākie pasaulē, jo es kā mamma neskrienu pakaļ standartiem, atļaujos būt es pati un tādiem ļauju būt bērniem! ?
kitijaarmazok @ 02.05.2024 23:23
lapsina33 ??
Knita @ 02.05.2024 15:44Vispār Agrita toreiz visai Latvijai apstāstīja savu sāpi, ka suns izdarīja to un suns izdarīja šito, tādi un šitādi zaudējumi. Viņa viņu atdeva, jo suns apnika un neviens netaisījās ar viņu nodarboties. Jo nu ne jau vienā dienā suns sabojā durvis tik traki. Pie pirmās švīkas varēja ņemt un atmācīt. Tur vienkārši ilgstoši bija uzlikts mīkstais un tad kad sākās atbildība, tad pamodās.
Graudiņiem bija tā situācija, ka suns nedrīkstēja iet mājā. Un ko viņi izdarīja? Piesēja suni pie ķēdes? Nē - atrada citu māju, kur nav pret dzīvniekiem. Un reāli cik īsā laikā vēl..
es tieši gaidīju, kad parādīsies mātītes, kuras domās, ka esmu Ieva 😀 Sarunājas pat ar sevi 😀 Varētu savākt te dažas vienkopus un uztaisīt realitātes šovu! Tie tik būtu reitingi 😀Šis īstenībā ir tik stulbi! Varat man paskaidrot kapēc, kad kāda uzraksta ko labu par kādu, metaties brukt virsū, ka tas ir tas cilvēks? Lai gan nē! Ne jau tikai te. Pasekoju līdzi arī citas diskusijas un tur tas pats - kāds labs vārds par kādu ietekmeli un - ahaaa tu esi tas un tas, labākā druška / puška un kas tik vēl nē! 😀 Nu tik rēcīgi! 😀 Šeit ir sajūta, ka labāk visus nodirst, tad vismaz būsi savējais! 😀 Tad nu jūsu sirdsmieram - es piedalos diskusijās arī citur, tikai ar citu profilu! Jap, tā arī var! 😀 Man ir viens bērns, kurš ēd makaronus, māja bardakā tapēc man ir daudz laika forumam! 😀 Un ja kādam interesē, man ir pat 3 profili 😀 Kapēc? Lai paliek noslēpums 🤐😀Knita @ 02.05.2024 23:32
Jā, es arī pamanīju.
+ viņa atkal jau sarunājas pati ar sevi.
lapsina33 @ 02.05.2024 23:48es tieši gaidīju, kad parādīsies mātītes, kuras domās, ka esmu Ieva ? Sarunājas pat ar sevi ? Varētu savākt te dažas vienkopus un uztaisīt realitātes šovu! Tie tik būtu reitingi ?Šis īstenībā ir tik stulbi! Varat man paskaidrot kapēc, kad kāda uzraksta ko labu par kādu, metaties brukt virsū, ka tas ir tas cilvēks? Lai gan nē! Ne jau tikai te. Pasekoju līdzi arī citas diskusijas un tur tas pats - kāds labs vārds par kādu ietekmeli un - ahaaa tu esi tas un tas, labākā druška / puška un kas tik vēl nē! ? Nu tik rēcīgi! ? Šeit ir sajūta, ka labāk visus nodirst, tad vismaz būsi savējais! ? Tad nu jūsu sirdsmieram - es piedalos diskusijās arī citur, tikai ar citu profilu! Jap, tā arī var! ? Man ir viens bērns, kurš ēd makaronus, māja bardakā tapēc man ir daudz laika forumam! ? Un ja kādam interesē, man ir pat 3 profili ? Kapēc? Lai paliek noslēpums ??
Oj pat iedomāties nevarēju, ka Graudiņa kaut ko gatavu veikalā pērk😳 man viņa tāda čakla likās jo biju dzirdējusi, ka sauc par vistu līgu jo vistas kūpināja un tirgoja😅 Skajā jau manuprāt vienīgā vieta kur gardi gatavo un var kaut ko pirkt, vēl lauku bauda Jūrmalā laba. Es arī riktīgi ar viņu grēkoju. Mani vēl dēls maziņš ķircināja viņu baro misters skajs😳 Man tas gan dēļ aizņemtības, bet vai tad Graudiņa tik aiznemta, vai strādāt sākusi?🤔susla @ 02.05.2024 21:44Ok, ko Jūs sakat par Kerkiras iepirkšanos dārgākajā Lielveikalā Latvijā Sky More? Baigā naudas izšķērdība katru dienu pērkot gatavu ēdienu šajā veikalā. Baigi izbrīnījos.
Viņa nav Janiševa gadiemā?🤔 man te viendien gastrolis sanāca. Vakarā palasīju par Janiševu un nosapņoju, ka viņa vēl kaut ko piedzemdējusi😂 pamodos ar domu nu kā šitādām bērni dzimst? Didriķi jau ar nav labāki, bēbis liels pat botās uz pirkstgaliem staigā un ar knupi vēl un maisījumus ēd. Tas pats Kivičiem meitai zobi nolaisti, nesen vēl nerunāja arī ar pudeli dzīvoja nezinu gan kā tagad, var būt sākusi runāt?Knita @ 02.05.2024 23:32
Jā, es arī pamanīju.
+ viņa atkal jau sarunājas pati ar sevi.
o Tu tak esi dīvains radījumiņš.lapsina33 @ 02.05.2024 23:48es tieši gaidīju, kad parādīsies mātītes, kuras domās, ka esmu Ieva ? Sarunājas pat ar sevi ? Varētu savākt te dažas vienkopus un uztaisīt realitātes šovu! Tie tik būtu reitingi ?Šis īstenībā ir tik stulbi! Varat man paskaidrot kapēc, kad kāda uzraksta ko labu par kādu, metaties brukt virsū, ka tas ir tas cilvēks? Lai gan nē! Ne jau tikai te. Pasekoju līdzi arī citas diskusijas un tur tas pats - kāds labs vārds par kādu ietekmeli un - ahaaa tu esi tas un tas, labākā druška / puška un kas tik vēl nē! ? Nu tik rēcīgi! ? Šeit ir sajūta, ka labāk visus nodirst, tad vismaz būsi savējais! ? Tad nu jūsu sirdsmieram - es piedalos diskusijās arī citur, tikai ar citu profilu! Jap, tā arī var! ? Man ir viens bērns, kurš ēd makaronus, māja bardakā tapēc man ir daudz laika forumam! ? Un ja kādam interesē, man ir pat 3 profili ? Kapēc? Lai paliek noslēpums ??