Ļoti ceru, ka Jūs neņems! Tādu ģimeni, kurai tāda attieksme pret bērnu veselību, nav jārāda pa visu Latviju. Tāpat tā bērnu atkarība no gadžetiem nav jāreklamē! Ēdiet savus makaronus ar meduskūkām lūdzu ģimenes lokā. Pat ja arī Jūs paņems, jūs heitos jau no sākuma. Meitai skolā gan arī kāds uzzinās, atkal mainīsiet?lapsina33 @ 04.01.2024 22:33paldies par humora devu! Mani sauc Ieva un es slēpjos zem lapsiņas profila. Jūs mani atklājāt. Ak vai vai vai. Nākamaja sezonā pastastisu par jums ?
Zini man viņa burku no smalkā stila atgādina!😂😂😂Taņabaņa @ 04.01.2024 22:20Un neaizmirsti pateikt pirmajā serijā,par to,ka būs lielāka māja?
jūs esat slimaGardenia @ 04.01.2024 22:43Ļoti ceru, ka Jūs neņems! Tādu ģimeni, kurai tāda attieksme pret bērnu veselību, nav jārāda pa visu Latviju. Tāpat tā bērnu atkarība no gadžetiem nav jāreklamē! Ēdiet savus makaronus ar meduskūkām lūdzu ģimenes lokā. Pat ja arī Jūs paņems, jūs heitos jau no sākuma. Meitai skolā gan arī kāds uzzinās, atkal mainīsiet?
burkā rezidence klausās 😂Gardenia @ 04.01.2024 22:47Zini man viņa burku no smalkā stila atgādina!???
lapsina33 @ 04.01.2024 22:48jūs esat slima
Danuta @ 05.01.2024 14:54Izlasīju komentārus par Janiševiem un sasmējos. Man interesē viena lieta,kas bija ar to Alises saucamo mobingo skolā un kāpēc Ieva šo lietu ir safabircējusi. Jo pati sīkā esot darījusi briesmu lietas. Kas tur īsti notika?
es ar piekrītu Lapsiņas viedoklim. Es ar būšu Janiševa. Ir protams lietas, ko es nedarītu. Nu, kur varu izteikt kritiku, kad Ādams ir vēl mazs un atļauj lietot viedierīces ēdot, to es neļautu.Gardenia @ 04.01.2024 21:37Tev nav noriebies sevi aizstāvēt, slēpjoties aiz stūra?? Padomā labāk kā izmainīt bērnu ēdienkarti un ar kādām aktivitātēm viņus nodarbināt. Pameklējiet speciālistus, kuri Jūs ievirzīs pareizajās sliedēs! Vēlams arī psiholgs bērniem par gadžetu atkarībām! Tev ir par ko padomet un ko darīt ne apvainot citus cilvēkus ar rupjībām!
Mani tas arī interesē kas tiur bija ar to mobingu, ne tikai te par to sīkās rakstīju, bet vēl kaut kur manīju, ka īsta briesmone. Jā un mamaška tīrā mele interesanti ko tur šīs darīja?Danuta @ 05.01.2024 14:54Izlasīju komentārus par Janiševiem un sasmējos. Man interesē viena lieta,kas bija ar to Alises saucamo mobingo skolā un kāpēc Ieva šo lietu ir safabircējusi. Jo pati sīkā esot darījusi briesmu lietas. Kas tur īsti notika?
Lauva1994 @ 05.01.2024 15:54lapsina33
Tev +++ par komentāriem. Es tā domāju, ka te visas ir pieaugušas sievietes un kritika ir jāmāk izteikt bez personiskiem apvainojumiem.
lapsina33 @ 05.01.2024 21:41Nu dāmas, varat ieelpot un atvērt šampi - Janiševi vairs nebūs burkā! Jums svētki ? Ieva tikko ielika savā IG!
Cerams veidotājiem pieleca, ka tādu ģimeni popularizēt nedrīkst. Ļoti slikts piemērs attiecībā uz bērniem.lapsina33 @ 05.01.2024 21:41Nu dāmas, varat ieelpot un atvērt šampi - Janiševi vairs nebūs burkā! Jums svētki ? Ieva tikko ielika savā IG!
Paldies noskatījos ļoti žēl, ka nav tie skolotāju komentāri. Tur jau izskatās diezgan puemelots no janiševas. Kauns klausīties pie visa skolotāji vainīgi un vecāki kuri bērnus neaudzina! Te jau ir tas, ka cita acī skabargu redz, bet savā pagali neredz! Būtu jāsāk ar savu ģimeni! Īpaši ēdienkarti. Ko tad tie bērni nepareizu teica. Nosauc par resnu, bet viņa arī ir resna! Par speciālistu pieacināšanu viņai piekrītu, bet tur citus speciālistus vajag, dietologus, attiecīgas iestādes par nevērību pret bērniem utt.Taņabaņa @ 05.01.2024 19:13https://blog.swedbank.lv/uzkrajumi-un-investicijas/uzkrajumi/mobinga-upuris-873