lapsina33 @ 28.12.2023 20:24protams. Ja kāds nostājas kāda pusē tad uzreiz ir kāds no viņiem. Ja jūs te dirstu par citiem, es arī nostātos to pusē un jūs rakstītu tieši to pašu. Neesat stulbas. Es saprotu, ka jums bērnībā ir darîts pāri, bet nu ka tik ļoti ? Kur strādā, kā pelna, kapēc pārdod, ne tā dzied, ne tā izskatās.. gribas jums to gaisu te mazliet pajaukt ?
lapsina33 @ 28.12.2023 20:24protams. Ja kāds nostājas kāda pusē tad uzreiz ir kāds no viņiem. Ja jūs te dirstu par citiem, es arī nostātos to pusē un jūs rakstītu tieši to pašu. Neesat stulbas. Es saprotu, ka jums bērnībā ir darîts pāri, bet nu ka tik ļoti ? Kur strādā, kā pelna, kapēc pārdod, ne tā dzied, ne tā izskatās.. gribas jums to gaisu te mazliet pajaukt ?
lapsina33 @ 27.12.2023 23:07Nu ja jūs būtu skatījušies un nevērtējuši tikai bērna apaļumus, tad zinātu, ka viņi būvē lielāku māju un šo plāno pārdot.
lapsina33 @ 28.12.2023 20:28gan jau pēs tam atradīsiet to, kurš to māju nopirks un varēsiet turpināt nodirst to ? No kurienes nauda, kur strādā un vispār idioti - kurš tad dzīvo dvīņu mājās ? Es nevaru! Šī diskusija labāk par stulbs un vēl stulbāks filmu ?
Taņabaņa @ 29.12.2023 13:31Paga šovs beidzās,ja? Nu mūsu scenāristiem vajag kaut ko pamācīties,jo janiševi un poliško tiešām garlaicīgi. Pārējiem vismaz kaut kādu šovu taisa
cau Kerkira 😂 Te Ieva 😂MTY @ 29.12.2023 09:57Nu bāc ja Graudiņi pametīs Ģimeni Burkā, tad šo šovu varēšu neskatīties! Nezinu kā Jums, bet pārējas ģimenes ir garalicīgas, ko man skatīties kā cep pankūkas vai ģimene aizbrauc ceļojuma - nu garlaicīgi.
Graudiņi bija visinteresantākie, Kerkiras izgājieni padarija šovu interesantāku nu okey vēl Kuģis glābj šovu, pārējie meh :/
Gardenia @ 29.12.2023 02:35Kāda tur būvēšana, šitie burkā visu bāztu prikšā pakaļā būvniecību. Iespējams vecis bez darba palika un jādomā par maksājumiem, tādēļ pārdot. Ar tādu dziedāšanu nepavilks. Vismaz lai padomā par bērniem. Nu nav labi tie milti rītā, vakarā. Viņiem acu pierē nav? Ko tik tas internets neparāda Kivičiem sīcim zobi pakaļā, te bērnus līdz bezjēgai nobaro? tie tak bērni ne lopi. Knupis mutē neglābs neko.Jādomā ar galvu.
jkapēc skaties TV? izmet āra!lapsina33 @ 29.12.2023 18:18cau Kerkira ? Te Ieva ?
kapēc jums nav savas dzīves, izmetiet tv, noziedojiet slimnicām, sāciet dzīvot , pls! paldies par akmeņiem:)akul12 @ 29.12.2023 13:38
Tas nav šovs bez pupu palielināšnas un plikbildēm ?
AnnaShhh @ 30.12.2023 13:29kapēc jums nav savas dzīves, izmetiet tv, noziedojiet slimnicām, sāciet dzīvot , pls! paldies par akmeņiem:)