Nu redz Tu tik vienu reizi zirgam mugurā sēdēji, fotosesijā. Kas Tev tur par zirgu trāpījies man diezgan nesaprotami🙈 es to daru diezgan regulāri. Janiševu bērnam tik pastaigas ar zirgu ne jāšanas sports. To burku jau pa Tv rādīja vairāk par 1x redzēju regulāri. Nevarēju iedomāties, ka televizors tā sagriež, ja tev Akropolē izskatās normāla.lapsina33 @ 26.12.2023 20:04ko tu piesienies tām bērna kājām? Vienreiz redzēji TV un viss spriedums gatavs? Es esmu viņus redzējusi akropolē - nu bļin, normāls bērns. Vispār ieveroju, ka meitai ir specigi teta geni, dēls mammai lidzigs! Un ja tu zinātu vairāk par jāšanas sportu - tas nav tik viegli kā pasēdēt zirga mugurā. Tas ir smags darbs visam ķermenim. Vienreiz biju izjādē fotosesijā - domāju, ka man kājstarpe saplīsīs ? Nākamajā dienā kājas bija lupatās ? Labāk nekad nevienam jātniekam nesaki, ka tas ir tikai pasēdēt zirga mugurā. Var pats pa muguru dabūt ?
Kāda starpība kāds tai Agritai kuņģis un svars? Viņa tak ir veca un pašai jādomā ko mutē bāž😂 kur nu vēl iedziļināties par viņas svaru🙈 skaidri redzams ir tas, ka Agritai ne viens no 4 bērniem nav pārbarots! Par to var tikai uzslavēt, ka par bērniem domāja👌lapsina33 @ 26.12.2023 20:06un ui kā ir iespēja uzbaroties! Paziņu vidū ir viens lielisks piemērs. Atkal, ja tu mazliet iedziļinātos - kunģis gadu laikā var izstiepties un svars nākt atpakaļ. Tieši tā notika ar paziņu, kurš vispār operācijas dēļ gandrīz nolika karoti. Viss nav tik vienpusīgi kā tu domà! Lietās vajag arī mazliet iedziļināties!
Kādēļ Tu uzskati citus par neizglītotiem kuri neatbalsta lieko svaru? Nu neesmu es tos veselīgos resnos satikusi un nezinu tādus! Ja vecāki speciāli pārbaro savus bērnus tas ir noziegums.lapsina33 @ 26.12.2023 22:29un tevi tas krata? Joptvai, lai ir. Un???? Ja tu būtu kaut drusciņ izglītota tu zinātu, ka holesterīns paaugstināts var būt pat ļoti smalciņiem cilvēkiem. Citreiz tie apaļīgākie ir veselāki par tievajiem. Neaaprotu, kādā alā jūs dzīvojat!!!
lapsina33 @ 26.12.2023 22:29un tevi tas krata? Joptvai, lai ir. Un???? Ja tu būtu kaut drusciņ izglītota tu zinātu, ka holesterīns paaugstināts var būt pat ļoti smalciņiem cilvēkiem. Citreiz tie apaļīgākie ir veselāki par tievajiem. Neaaprotu, kādā alā jūs dzīvojat!!!
1x rādīja - redzēju regulāri 😂 Tu esi dievietes pērle 😂Gardenia @ 27.12.2023 06:51Nu redz Tu tik vienu reizi zirgam mugurā sēdēji, fotosesijā. Kas Tev tur par zirgu trāpījies man diezgan nesaprotami? es to daru diezgan regulāri. Janiševu bērnam tik pastaigas ar zirgu ne jāšanas sports. To burku jau pa Tv rādīja vairāk par 1x redzēju regulāri. Nevarēju iedomāties, ka televizors tā sagriež, ja tev Akropolē izskatās normāla.
Fleming @ 26.12.2023 23:06Bet tas, ka viņas mammai un vīram patīk viņas dziedāšana, protams, ir mīļi un aizkustinoši! Kad viņš vienā raidījumā to slavēja, es izkusu - vot tā ir mīlestība! Katrai tādu vīru, kas ir no sirds sajūsmā par sievas sniegumu pat, ja tas ir viduvējs. Un atbalstoši vecāki arī ir brīnišķīga veiksme.
yay @ 27.12.2023 12:14
Redzēju to sēriju, kur abas ar mammu diskutēja, ka LV viņu kā talantu nenovērtē, te viss slikti blablabla.. nuu principā viņa arī savu muti vairs var nevērt vaļā. Izklausījās Max iedomīgi un uzpūtīgi.
Taņabaņa @ 27.12.2023 14:59
Tieši tā,iedomīga un nez ko sadomājusies. Tā sejas grimases,savilktas lūpas mūždien. Un vispār vīrs,māte būtu labāk ātrāk pateikušii,kā ir,ka neskan Tev,nevis cildinājuši savu Haniševīti kā tukšu mucu. Un tak pašai ar būtu it kā sen jāsaprot,ka ja neviens nav ievērojis,ta laikam jau neskan?
Bet vispār par to,ka tāda var būt skolotāja,esmu šokā,a kā tik bieži skraida apkārt,skolas laikā? Kā viņai to atļauj,skolēniem tak tagad neļauj ,tikai brīvlaikos.
Es esmu no necilās Ventspils ?
kur to var redzēt?Ieva12345 @ 27.12.2023 19:47Skatos Janiševi ielikuši māju pārdošanā. Varbūt dosies uz citu valsti dzīvot?
Gardenia @ 27.12.2023 06:59Kāda starpība kāds tai Agritai kuņģis un svars? Viņa tak ir veca un pašai jādomā ko mutē bāž? kur nu vēl iedziļināties par viņas svaru? skaidri redzams ir tas, ka Agritai ne viens no 4 bērniem nav pārbarots! Par to var tikai uzslavēt, ka par bērniem domāja?
Ieva12345 @ 27.12.2023 19:47Skatos Janiševi ielikuši māju pārdošanā. Varbūt dosies uz citu valsti dzīvot?
Knita @ 27.12.2023 21:27
https://m.ss.com/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga-region/kekavas-pag/ramava/hmgbf.html
https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/foto-sovu-veterani-janisevi-beidzot-izrada-savu-sapnu-maju-60559/
bouquettt @ 27.12.2023 21:30
Bildes no vasaras, tad jau iepriekš plānots pārdot
😂 tu tik zinoša par mūziku, kurš kurā kursā stājies - izskatās, ka tev pašai baigà sāpe, ka neesi pamanīta, tad nu sēdi te un “gudri” dirs 😂 Malacis! Lai balstiņis tālu skan 😂Fleming @ 27.12.2023 16:15
Piedod, ja varēja pārprast - nedomāju, ka Ventspils ir necila! To domāju par Ventspils mūzikas vidusskolas populārās mūzikas programmu. Tā pati Vēbere no šīs programmas - mācījās Ventspilī 4. kursā, kad, stājoties Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas 1.kursā (!!!), jau pirmajā pārbaudījumā izkrita - 2 vai 3 dabūja (vairs neatceros). Nu un laiku atpakaļ vai kaut kur nelasīju, ka Vēbere tagad pati ir skolotāja Ventspilī. Kāds tad tur ir līmenis, ja cilvēks pēc 3 gadiem programmā nespēj nokārtot iestājeksāmenu prasības uz 1.kursu kaut vai tikai sekmīgi!? Un, ja turpinām salīdzināt, tad Vēbere var patikt vai nepatikt, bet viņai radošā dzīve notiek, ko nevar teikt par Ievu. Ieva maksimums varētu sākt rakstīt dziesmas par ābeļziediem un dzestro vasaras vēju Sirdsdziesmai. Meldiņu tur, nekā oriģināla tur nav, bet raidījums tv ir gadiem, tātad kaut kāda auditorija tam ir.