Draugs man ir mīļš, cienu viņu,
ka saka - ja iepatikās kāds cits, tādad savu puisi tu nemīli. Ir kāda, kura esot attiecībās apkārt citus vīriešus vispār neredz?
GhostGG @ 10.08.2022 15:18
Tavuprāt, autores situācijai var likt vienādības zīmi ar "ieraudzīdzju vīrieti un man viņš liekas pievilcīgs? Ja tā, tad būsi neuzmanīgi lasījusi vai arī vnk tev galvā ir salmi.
es pilnīgi nekritizēju.man bija tāda pati situacija jauniba ar pirmo viru.pec 4 gadiem jau izšķīrāmies ,jo sapratu ka ne es vinu vairs mīlu ne vins mani.(tas gan bija vinam ātrāk nekā man izrādās) vienigais mums bija mazais. ,bet tados momentos ari vieglāk un ātrāk cits iekrīt acis. Ja sev godigi pajautā mīli vai nē , ta jau ir puse no atbildes un otra puse izriet no pirmā jautājuma, ko darit -attiecibas turpināt vai aiziet.Lula @ 10.08.2022 15:11Tevi te diemžēl apēdīs bez sāls. :(
No psiholoģijas viedokļa ir pilnīgi normāli šad tad ieķerties kādā citā cilvēka, galvenais ir tas, ko tu dari vai nedari ar tām jūtām.
Parasti tas "pats no sevis pāries" darbojas tad, ja ikdienā nesanāk tik bieži satikties, bet tu tiecies katru dienu un tad droši vien nepāries.
Atliek tikai pieņemt tādu stingru nostāju - ārpus darbalaika nekad netikties, arī strādājot veidot minimālu konktaktu, vai arī paskatīties uz esošajām attiecībām ar skaidru prātu un padomāt, vai esat laimīgi.
Lienux92 @ 10.08.2022 15:20Lula, lai ēd bez sāls, esmu ram gatava. Jo tiešāki un riebīgāki komentāri, jo vieglāk būs saprast. Grūtāk kā tagad man nebūs. Mokas un cīņa ar sevi ir liela. Ēstgribas trūkums, raudāšana nav nekas patīkams.
Mana nostāja par krāpšanu vienmēr ir bijusi stingri nē un arī kādu varētju apēst bez sāls, bet redz kā dzīvē notiek, pats nonāc situācijā, kurā nevēlies būt.
Šobrīd gribu saglabāt attiecības. Materiāli neesmu atkarīga no drauga (mazums kāds šo faktoru iedomājas). Arī aiziešana pie cita ir tik pats liels Nē kā krāpšana. Jāmēģina izrunāties.
Olly30 @ 10.08.2022 15:23es pilnīgi nekritizēju.man bija tāda pati situacija jauniba ar pirmo viru.pec 4 gadiem jau izšķīrāmies ,jo sapratu ka ne es vinu vairs mīlu ne vins mani.(tas gan bija vinam ātrāk nekā man izrādās) vienigais mums bija mazais. ,bet tados momentos ari vieglāk un ātrāk cits iekrīt acis. Ja sev godigi pajautā mīli vai nē , ta jau ir puse no atbildes un otra puse izriet no pirmā jautājuma, ko darit -attiecibas turpināt vai aiziet.
Izrunāties noteikti ir ļoti laba ideja, nav otram jādara pāri un jāsaka, klausies, tu mani sāc kaitināt un man sāk viens cits iepatikties. Varat atklāti izrunāties, ka attiecības ir iegājušas kaut kādā posmā, kur vairs nav forši, ka vajadzētu pie tām piestrādāt
YaeMiko @ 10.08.2022 15:32Pirmajās attiecības man tā bija kā autorei un godīgi teikšu kā nemīlēju savu vīrieti un paliku kopā tikai iekšējā spiediena dēļ. Nenokrāpu, bet skatījos uz citu vīrieti un attiecības nebija laimīgas. Lai gan pārstāju iet uz to vietu kur bija simpātija tā pat uz attiecībām neskatījos kā agrāk. Viss kaitināja, nepatika būt kopā utt.
Tagad laulībā ar savu vīru ir tā ka vispār nekad neesmu skatījusies uz citiem un domājusi cik viņi smuki vai seksīgi. Darbā parādījās jauns un brīvs vīrietis un kolēģes klačojas un mēģina sist kanti. Es pat nebiju ievērojusi kāda krāsa viņam acis vai ka iet uz sporta zāli. Nezinu vabrut tādi cilvēki ir retums mūsdienās.
Autorei ieteiktu padomāt vai tiešām mīli savu draugu un neesi kopā tikai dēļ spiediena, žēluma pret otru, pieraduma utt. Bet grūti būs izmest to citu vīrieti no galvas, ja tas ir tik tālu un ievilcies.
GhostGG @ 10.08.2022 15:42
Mhm. "atklāti" tas ir - teikt to kas nav, lai vīrietis domā, ka viņš ir kaut ko izdarījis un viņam vajadzētu piestrādāt.. Bet pašu svarīgāko gan vajag izlaist (esmu iemīlējusies citā un gribu viņa krānu). Tipiska sieviešu taktika, lai noveltu no sevis da jebkādu atbildību. You can't make this shit up :D
Tu ļoti projecē savu naidu pret sievietēm, mazliet uzelpo
GhostGG @ 10.08.2022 15:50
Kurā vietā es provicēju kaut kādu naidu? Es tikai norādu, kā ar vārda spēli tiek sagrozīta realitāte.