Ir pētījumi ta pat kā par visu. Vai nu vīrieši kuri paši piesakas iesūta savu datus, vai arī ierodas uz pētijumu centru, kur darbinieks izmēra gan erektā stāvoklī gan nē.
Annija35 @ 09.08.2022 17:19Un kāds Tev mērķis šaādai diskusijai?
Gaidi,kad te kāds rakstīs cik kuram ir??
GhostGG @ 09.08.2022 17:19
Pasaki godīgi, tu Latvijā pazīsti kādu, vai esi dzirdējusi, ka kāds speciāli izmērītu un nosūtītu šāda veida informāciju aptaujai vai uz pētijumu centru? Es pilnīgi nevienu nezinu, un pat neesmu dzirdējis. Tāpēc arī jautāju, kā vispār šāda veida statistika rodās.
G96 @ 09.08.2022 17:21
nē, nē man neinteresē cik citiem ir, mazliet tik pārsteigta par statistiku esmu. nav noslēptā nodoma te.
GhostGG @ 09.08.2022 17:19
Pasaki godīgi, tu Latvijā pazīsti kādu, vai esi dzirdējusi, ka kāds speciāli izmērītu un nosūtītu šāda veida informāciju aptaujai vai uz pētijumu centru? Es pilnīgi nevienu nezinu, un pat neesmu dzirdējis. Tāpēc arī jautāju, kā vispār šāda veida statistika rodās.
Nosūtītie mērijumi nekam neder :( kur un kam viņus ir jānosūta? (Ticamības moments tādiem mērijumiem nekāds) ja kāds oficiāli izmēra - cita lieta, tikai es nezinu nevienu ārstu kas ar to nodarbojās :D ir seksologi, bet tos apmeklē retais un šaubos ka tur uzreiz kāds kaut ko mēra.TimeToDream @ 09.08.2022 19:06
Šaubos, ka par tādām tēmām kāds īpaši kladzinātu apkārt, latvieši joprojām ir diezgan konservatīva tauta. Šaubos, ka kāds draugu pasēdēšanā plātītos, ka "es nesen nosūtīju sava locekļa garumu pētījumam". :D
Nosūtītie mērijumi nekam neder, ticamāk būtu ja kāds oficiāli izmēra, tikai es nezinu nevienu ārstu kas ar to nodarbojās ir seksologi, bet tos apmeklē retais un šaubos ka tur uzreiz kāds kauto ko mēra.
Aldis15 @ 09.08.2022 19:19Nosūtītie mērijumi nekam neder :( kur un kam viņus ir jānosūta? (Ticamības moments tādiem mērijumiem nekāds) ja kāds oficiāli izmēra - cita lieta, tikai es nezinu nevienu ārstu kas ar to nodarbojās :D ir seksologi, bet tos apmeklē retais un šaubos ka tur uzreiz kāds kaut ko mēra.
sla @ 09.08.2022 18:51Neticu, LV vidējais no RU vidējā izmēra daudz neatšķiras, LV ir austrumeiropas valsts, vīriešiem vidējais aptuveni 12-13 cm
Gaidi,kad te kāds rakstīs cik kuram ir?
Wordrobe666 @ 09.08.2022 23:28Kāpēc neviens neraksta ka trolu diskusija?
"kur tad ir lielie trolu eksperti palidkusi?
Wordrobe666 @ 09.08.2022 23:28Kāpēc neviens neraksta ka trolu diskusija?
"kur tad ir lielie trolu eksperti palidkusi?