Aldis15 @ 03.08.2022 19:37Manuprāt pilnīgi nevajadzīgs pasākums 21 gadsimtā.
Neplānoju taisīt bērnus vai iegādāties kaut kādu kopīpašumu ar citu cilvēku.
Tā kā man no laulības jēgas nav pilnīgi nekādas.
Tāda mūžīga draudzēšanās
YaeMiko @ 03.08.2022 21:37
Jā, dzīvo kopā, dala maksājumus, taisa bērnus, bet draudzējas tikai? Tieši tāpēc vajag kopdzīves likumu. Vai tad pēc laulībām kaut kas izmainas? Vairs neesat dzīves draugi?
Nez man tā visa pārspīlēta "ieiešana nākošajā līmenī" vienmēr ir likusies muļķīga.
Jā, dzīvo kopā, dala maksājumus, taisa bērnus, bet draudzējas tikai? Tieši tāpēc vajag kopdzīves likumu. Vai tad pēc laulībām kaut kas izmainas? Vairs neesat dzīves draugi?
Nez man tā visa pārspīlēta "ieiešana nākošajā līmenī" vienmēr ir likusies muļķīga.
Saturns @ 03.08.2022 22:24Laulībām neredzu nekādu vērtību. Ja tas ir simbolisks brīdis, lai apliecinātu savu mīlestību, tad to var izdarīt miljons citos veidos. Un divatā. Tas ir līdzīgi kā ar labdarību - riebjas cilvēki, kas noziedo kādam cēlam mērķim un tad atskaitas visiem pa labi un pa kreisi. Tad tas ir bijis tikai tāpēc, lai pazīmētos. Un tas jau laikam ir ļoti svarīgi daudziem.
Lovisa @ 03.08.2022 21:50
Smieklīgi, kopdzīves likumu vajag, bet laulības nē, nē, to gan ne. Kādēļ tad nevar apprecēties? Es zinu tikai vienu iemeslu - cilvēks (parasti vīrietis) apzinās, ka ar konkrēto sievieti tomēr nevēlas visu dzīvi būt kopā. Bet tiklīdz atradīs īsto, apprecēsies viens un divi.