Attiecībās rutīna

Reitings 24
Reģ: 22.07.2022
Sveikas! Noteikti pa kaut ko šādu tēma ir bijusi.
Sekojoši..
Esmu kopā ar draugu 7.5 gadus. Mums ir nepilnus gadus vecs dēls un drīzumā būs meita.
Es laikam esmu visu mūžu bijusi un esmu romantike vēlos justies mīlēta utt..
Pēc sajutam liekas, ka tas viss arī ir bijis kādu brīdi. Bet šobrīd es tiešām jutu ka ir pilnīga rutīna. Pa vidu mums ir viņa māte. Par kuru diskusiju uztaisīju jau cita sarunā...
Respektīvi iegādājāmies īpašumu pagaisa vasarā. Tagad tikai apņemts ar to, remonti, dārzs utt. Es esmu nez kura plāna. Ņemot vērā ka esmu 7 grūtniecības mēnesī, neesmu jutusi nekādu īpašo uzmanību lai justos ipasak, jo tomēr gaidu bērnu. Piebildīšu ka arī pirmajā grūtniecība nekādas uzmanības nebija.
Viņš vairāk jautā savai mātei ka jūtas neka man. Nekādi randiņi, bučas, skūpsti, vai kas savādāks NAV.. brīžam liekas ka esam ka vecs pensionāru pāris. Par kāzām var droši nejautāt nebūs. Viņš neprecēs. Izdarīs visādus citus simts darbus labāk, nekā ies pie altāra.. Un tas mani apbēdina, jo kāzas es gribu. Un tikko es pieminu šo tēmu, tā palieku stulba.
Es tiešām nezinu ko darīt... ja gribētu aiziet, man draud ka bērnus neredzēšu. Atņems tiesas ceļā utt. Bet es savus bērnus dievinu, mīlu no visas sirds. Es viņu nemūžam nevēlos pamest. Ne jau 9 mēnešus nēsāju dzemdēju lai pamestu
Nē.
Ko darīt... meklēt mīļāko, lai rastu to visu ko vēlos... es nesaprotu...
01.08.2022 21:22 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Magnolija @ 01.08.2022 21:35
Lasu šādas tēmas un nekad nesaprotu, kā var taisît bērnus neprecējušies un kur prāts uztaisīt vēl otru bērnu, ja pie pirmā jau viss bija slikti. Sorry, bet nesaprotu.

Taisnība jā,bet arī apprecoties scenārijs var iznākt tāds pats,kā autores situācija.
02.08.2022 07:46 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011
Autore: vai Tu šo vīrieti finansiāli nodrošini? Un vai Jums abiem ir 18?
02.08.2022 08:30 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Nu situācija galīgi čābīga, arī redzu tikai vienu variantu kā šķirties. Ja vīrietis nevēlas un diez vai vēlēsies censties, tad neredzu iespēju sakārtot attiecības.
Un nesaprotu vīriešus, kuri piekrīt bērnam, bet nevēlas precēties. Tāpat divi bērni ir ļoti nopietnas saistības, vai tiešām precības kaut ko mainītu, ja sievietei tas ir svarīgi?
02.08.2022 08:45 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
mollia @ 02.08.2022 00:00
Kā Nellija teiktu - šķiries!

Nellija tak ir Aldis. Senāk viņam laikam bija vēl citi segvārdi.
02.08.2022 09:39 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
law7 @ 02.08.2022 09:39

Nellija tak ir Aldis. Senāk viņam laikam bija vēl citi segvārdi.

Tas ex lietotājs Nellija tgd ir @BlackPill.
02.08.2022 09:55 |

10 gadi
Reitings 44022
Reģ: 11.02.2015
Situācija smaga un vismaz pēc aprakstītā nešķiet glābjama, jo iztrūkst svarīgākā - vīrieša vēlmes to darīt vai pat līdzīga redzējuma, ka problēmas būtu. Un nevēlēšanās ieklausīties savā partnerī, kurš uz tām problēmām norāda. Ķekša pēc kopā dzīvot, jo tā pieņemts un tak bērni... nu cilvēks tomēr ir cilvēks, arī ar emocionālām vajadzībām.
Es teiktu - no tavas puses pēdējā nopietnā saruna pa punktiem. Ka vēlies arī sieva-vīrs attiecībās, kas nav tikai intīmā dzīve, bet arī kvalitatīvi kopīgi pavadīts laiks. Pirms bērniem taču kaut kā veltījāt laiku tikai sev?
Bērnu atņemšana - tas tāds izplatītais drauds, bet nu, bērnus 100% tev nevarēs atņemt, ja vien neesi nopietnā bāriņtiesas redzeslokā. Kamēr ir BKA, domāju, ir pat īstais laiks pacelt asti. Māmiņalga kā ienākumi, dzīvesvieta ar mazu bērnu jānodrošina kaut vai sociālajiem, ja pati uz sitiena nevari atļauties individuāli īri. Ja vēl kredīts uz viņa vārda ņemts, vnk mūc neatskatoties, nevis vēl iesaisties ģimenes budžetā, kurš oficiāli nekad nekļūs tavējais, jo tak turklāt vēl neprec! Domāju, viņam tādēļ arī pakaļa deg tevi paturēt, jo, lai vai cik ir tavs finansiālais ieguldījums kopējā maciņā, tas ir atspaids viņam...
Uj, par kredītu es to pati izdomāju, rakstījusi neesi. Īpašums iegādāts uz abu vārda? Uzreiz? Vai tomēr kredītā?
02.08.2022 10:14 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Magnolija @ 01.08.2022 21:35
Lasu šādas tēmas un nekad nesaprotu, kā var taisît bērnus neprecējušies un kur prāts uztaisīt vēl otru bērnu, ja pie pirmā jau viss bija slikti. Sorry, bet nesaprotu.

Man atkal liekās smieklīgi, ka tu spēj domāt, ka radīti bērni laulībā tevi pasargās no tādām samazgām. Itkā tas būtu 100% drošs papīrs un diena, kad nu tagad tev viss būs ideāli, nekādi strīdi, šķiršanās vai bēdiņas. :D
02.08.2022 10:27 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
kinderbueno @ 02.08.2022 10:27

Man atkal liekās smieklīgi, ka tu spēj domāt, ka radīti bērni laulībā tevi pasargās no tādām samazgām. Itkā tas būtu 100% drošs papīrs un diena, kad nu tagad tev viss būs ideāli, nekādi strīdi, šķiršanās vai bēdiņas. :D

Neviens jau nesaka, ka tas paglābs. Tikai vīrieša rīcība ir dīvaina - piekrist bērniem, bet iespītēties pret laulībām. Ja reiz sievietei tas ir svarīgi, tad kāpēc nevar apprecēt. Ok, saprastu, ja viņiem nebūtu bērnu, tad vīrietis gluži vienkārši nevēlas saistības, bet te jau ir bērni, turklāt otrs ir radīts jau tad, kad viss bija pakaļā. Šajā situācijā vainīgi ir abi.
Turklāt laulības pirms bērniem ir vērtīgas ar to, ka vīrietis parāda, ka viņam ir nopietni nolūki uz sievieti, bet sieviete ar savu piekrišanu parāda, ka arī viņai ir tādi paši mērķi attiecībā uz vīrieti. Esmu par klasisko modeli - kāzas un tad bērni. Jo nu radīt bērnu pirms kāzām nav gluži forši, jo nav apliecinājuma, juridisku bonusu, kas šķiršanās gadījumā nodrošina ērtāku attiecību sakārtošanu. Ņem no kuras puses gribi, bet bērnam tomēr drošāk dzimt ir laulībā. Šajā gadījumā arī tas nebija prāta darbs, ka bērni dzima pārim, kuri nebija laulājušies.
02.08.2022 10:45 |

Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Vai tev ir kāda izglītība? Vai kaut kāda dekrēta naudiņa un bērnu kopšanas atvaļinājums tev ienāk?
Ja Tev ienāk kaut kāda nauda un ir kur aiziet, tad šķiries. Tad nav jēgas. Vecim pašam visdrīzākais mīļākā ir ,ja pat nevar tevi vakarā gultā apskaut un iedot buču.
Es tavā vietā liktu viņu vispār mierā. Nedotu nekādu uzmanību un beigās pats vēl sāks skriet pakaļ, jo pieradis ka tu mūžīgi lūdzies un dod viņam šo enerģiju.
Kā ar vecākiem? Vai būtu kam palīdzēt ?
Ja izglītība nav, izietu kaut kādus kursus sežot mājās un iekrātu kaut kādu naudiņu.
Veiksmi! Bet atceries ka tādi nemainās.
02.08.2022 10:54 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
TimeToDream @ 02.08.2022 10:45

Neviens jau nesaka, ka tas paglābs. Tikai vīrieša rīcība ir dīvaina - piekrist bērniem, bet iespītēties pret laulībām. Ja reiz sievietei tas ir svarīgi, tad kāpēc nevar apprecēt. Ok, saprastu, ja viņiem nebūtu bērnu, tad vīrietis gluži vienkārši nevēlas saistības, bet te jau ir bērni, turklāt otrs ir radīts jau tad, kad viss bija pakaļā. Šajā situācijā vainīgi ir abi.
Turklāt laulības pirms bērniem ir vērtīgas ar to, ka vīrietis parāda, ka viņam ir nopietni nolūki uz sievieti, bet sieviete ar savu piekrišanu parāda, ka arī viņai ir tādi paši mērķi attiecībā uz vīrieti. Esmu par klasisko modeli - kāzas un tad bērni. Jo nu radīt bērnu pirms kāzām nav gluži forši, jo nav apliecinājuma, juridisku bonusu, kas šķiršanās gadījumā nodrošina ērtāku attiecību sakārtošanu. Ņem no kuras puses gribi, bet bērnam tomēr drošāk dzimt ir laulībā. Šajā gadījumā arī tas nebija prāta darbs, ka bērni dzima pārim, kuri nebija laulājušies.

Ir ļoti daudz cilvēki , kuri vienkārši negrib precēties. Citi ir kopā ar lielu ģimeni, bet neprecās, jo tam nepiešķir tādu nozīmi! Un precēt otru tikai tāpēc, ka kāds to liek vai vēlās ir stulbi!
02.08.2022 11:17 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nu, šis tiešām izklausās bezcerīgi. Pirmkārt, tas, ka precēt netaisās (tātad neuzskata Tevi par savu īsto sievieti, gaida ko labāku), otrkārt, tā attieksme un nevēlēšanās kaut kā uzlabot attiecības, treškārt, viņa neciešamā māte, ja pareizi atceros no citas diskusijas. Un tas, ka divi bērni radīti šādās attiecībās, situāciju galīgi neuzlabo. Vārdu sakot, viss ir slikti. Ja gribi tikt no šī "viss ir slikti" ārā, vienīgais ceļš ir iet prom no tāda loša. Un šoreiz izskatās, ka runāt nav jēgas, tas neko nedos. Vienkārši savāc mantas un ej prom. Jā, varbūt nebūs viegli sākumā, bet padomā, vai tad var būt vēl sliktāk, kā ir tagad? Pēc Tava stāstītā nešķiet gan.
02.08.2022 11:26 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Ja Jums ir maja un vins vienigais tur kko dara, jo tu laikam jau fiziski neko nevari palidzet, tad tur vispar nav ko sudzeties.
Un kada jega velreiz cept diskusiju par savu virieti.
02.08.2022 17:50 |

Reitings 352
Reģ: 31.05.2022
un kāpēc Tu klausies? 😀
02.08.2022 18:04 |

Reitings 352
Reģ: 31.05.2022
Agnesse @ 02.08.2022 18:04
un kāpēc Tu klausies? ?
tajā, ko viņš sola un saka (citāts nesanāca) daudz, ko cilvēki saka, jājūt darbi
02.08.2022 18:06 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
A ko milakais var palidzet? Uztaisīs trešo.
02.08.2022 18:11 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Autorei ir pārāk lielas ekspektacijas, tā ska citi vīrieši nēsā savu sievieti uz rokām, grūtniecība slaiki nenozime, ka tā ejam arī vajadzētu to darīt, vīrieši atšķiras un to nevar salīdzināt.
Ja esat pāris jau 7 gadus tad tas ir pavisam normāli, ka ir iestājusies rutina, tā ir katram pārim pat tiem kas tikai gadu dzivo kopā.
Atrodi savas prioritātes dzīvē negaidi uz viņa uzmanību, ko iespējams nekad vairs nedabūsi tādu kā iepazīšanās sākuma.
Tas ka sākumā bija romantika negarantē to pēc 5 - 10 -gadiem attiecības. Un tas ir normāli.
Ja vīrietis ir aizmet sar remontu un dārzu, labāk tā nekā visn ietu pie mīļākajām pavadīt laiku.
Atrodi svaus hobijs un nodarbes un aizmirsti par viņa neesošo uzmanibu, velti laiku savai attīstībai..
Iespējams, ka viņš cato un sazvanāms ar kādu citu sievieti, kas viņa ir radījusi romantisko interesi ( tā tas diemžēl ir jo sieva kļūst garalaiciga, ar bērniem) un vajag ko jaunu) , ko nevar iegūt ar tevim un 2 bērniem.
03.08.2022 02:26 |

Reitings 1821
mollia @ 02.08.2022 00:02

Jo daudzām sievietēm vēljoprojām šķiet, ka ar bērniem var noturēt vīrieti, neskatoties uz to, ka ir pietiekoši daudz piemēru, ka šāds plāns piedzīvos fiasko...

Es teiktu drīzāk ar bērniem var pazaudēt vīrieti ātrāk, jo rodas milzum Daud z problēmas, saistībā ar bērniem nogurums, un vīrietim gribas ātrāk to visu izbeigt un aiziet tur kur ir sieviete bez bērniem.
03.08.2022 02:37 |

Reitings 1821
.
03.08.2022 02:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits